OOMI Præsentation 28: Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 6 Pensum Pensum har været noget fragmenteret (ny struktur for faget, nyt indhold og.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Portfolioeksamen Studieområde 2
Advertisements

Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
Opfølgning på obligatorisk opgave 1
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Det Internationale Område Studieområde 3/
Dansk Prøve 3 maj/juni 2012 Tilmelding til PD3 på IA vil ske i marts
Grundlæggende IT, niveau G
De sidste undervisningstimer
Prøveformer og evaluering af kompetencer i biologi
Almen studieforberedelse
3/1 – 15/1: Synopsis og AT-eksamen
Historie 9. kl. uge 6 1.Intro 2.Sang 3.Samtale 4.Opgave 5.Opsamling Mål: At blive fanget af undervisningen mindst én gang!
En vigtig eksamen Tidsplan Valg af sag og fag Blanket Synopsis Pjece
Retorik og eksamen - den mundtlige eksamen i samfundsfag
Præsentation: Obligatorisk opgave 1
Grammatik hvorfor og hvordan?
Hvad kan jeg gøre for at blive bedre til at gå til eksamen?
Den mundtlige præsentation/PowerPoint: Rammer
Samarbejde bibliotek og uddannelse – et bud på hvordan
Problemløsningsheuristik I.1 Hvordan besvarer man sin problemstilling? I.Forstå problemstillingen 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved.
- Formål - Emne & produktkrav - Tidspunkt - Aflevering - Sygdom & snyd.
Eksamen i KS -praktiske og gode råd samt eksempler på eksamensbilag
Mundtlig prøve i engelsk og tysk.
Faglige mål for AT – forskellige metoder til komplekse problemer
PRAKTIK SOM GYMNASIELÆRER MIDTVEJSMØDE
Grundkursus i synopsisskrivning Stine Heger, cand.mag.
AT9 - 2g April-maj 2007 Formalia 16 moduler 4 timers elevtid Der arbejdes individuelt, i par eller i grupper (max 4 medlemmer) Individuel fremlæggelse.
En kogebog Synopseprøven i dansk.
Objektorienteret Netværkskommunikation Præsentation 1: Introduktion til indhold, litteratur, underviser, undervisnings- og eksamensform.
Henriette Lungholt Formidling og metode – uge 47, efterår 08 Mundtlig kommunikation.
Eksamen i AT Vejledningsplan Ma2VINTERFERIEVINTERFERIE 2Afle- vering Ti23 On32 To2223 FrSkrive -dag.
Bacheloropgavens mundtlige dimension torsdag d. 19/1-12 Mål med mødet: 1.At etablere et forum for refleksion over opgavens mundtlige del. 2.At I efterfølgende.
Mundtlig eksamen Mat B Spørgsmålene til den mundtlige prøve skal offentliggøres i god tid inden prøven Eksaminationstiden er 30 minutter pr. eksaminand.
Opfølgning på obligatorisk opgave 1 ONK1. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 Overordnet Flere gode opgaver De samme fejl går igen.. Alle der har afleveret.
Formalia ved opgaveskrivning
Eksamen.
Præsentation 28: Eksamen Objektorienteret Middleware.
Eksamen psykologi synopsis synopsiseksamen 2013.
Bacheloropgavens mundtlige dimension onsdag d. 4/5-11
Instruktorforløb i Akademisk Studiekompetence 1. undervisningsgang Anja Hønnerup Nielsen November 2011.
Opfølgning på obligatorisk opgave 1 ONK1. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 14 Overordnet Generelt rigtigt fine opgaver –Mange fyldt med gode overvejelser.
Evaluering og IT Brøndby Gymnasium
Naturfagsprøve Forældremøde 16. marts 2011.
Mundtlig matematik eksamen
Objektorienteret Netværkskommunikation Præsentation 28: Eksamen.
EKSAMEN OG PRØVER.
Øvelser Samlet rapport.
Problemløsningsheuristik A.1 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved endnu? Dvs. hvad leder jeg efter (og hvorfor er det vigtigt/interessant.
TIBRGA Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 5 Pensum Pensum uddrages fra lektionsplanen ALT der er angivet med betegnelsen ”Pensum” er pensum.
Medier og kommunikation IX Eksamen :o)=. Eksamensform Intern censur, 13-skala, B4: Mundtlig eksamen med skriftlige arbejder men uden forberedelsestid.
ITNET2 Præsentation 22: Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 5 Pensum Pensum uddrages fra lektionsplanen ALT der er angivet med betegnelsen ”Pensum”
Midtvejsevaluering. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 4 Ting vi vil diskutere Alternativt pensum: –Hvilke bøger har I valgt og kan I følge med I forhold.
Synopsis.
DAIMIIntroducerende objektorienteret programmering15A.1 Eksamen…
Almen Studieforberedelse Orientering mandag den 31. januar 2011.
Tips & tricks til eksamen Kim Pedersen. Program Inden eksamen Forberedelse til mundtlig eksamen Dit oplæg Eksamenssituationen Nervøsitet…
KNÆK KODEN SO 1 Det samfundsfaglige område Uge 45.
SO 1 Det samfundsfaglige område Uge 50-51
Beskrivelse af krav og procedure ved mundtlig eksamen
SO 1 Det samfundsfaglige område Uge 50-51
Skriveperiode (synopsis)
Digital præsentation som grundlag for den faglige samtale om projektarbejdet ved eksamen i dramatik.
Teoretisk pædagogikum
Naturfag.
Infomøde om synteseopgaven
HAVET- livgivende, dødbringende, legendeskabende AT-eksamen 2019
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
Præsentationens transcript:

OOMI Præsentation 28: Eksamen

Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 6 Pensum Pensum har været noget fragmenteret (ny struktur for faget, nyt indhold og nyt pensum) Det er p.t. dog muligt at uddrage en pensum oversigt ud fra lektionsplanen En fuld liste over pensum for de to retninger (CORBA / Web services) samt de to subretninger (DCOM/.NET Remoting) vil blive offentliggjort Kursorisk pensum er ikke påkrævet at kunne, men vil tælle op i forbindelse med mundtlig eksamen I har selvfølgeligt også lov til at inddrage yderligere emner og materiale der er relevant

Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 3 af 6 Evaluering og Eksamen Mundtlig eksamen efter 13 skalaen Individuel eksamen Censor: Ulrik Pagh Schultz Hovedspørgsmål: 9-10 min. fremlæggelse (trækkes af stud) Bispørgsmål: 5 min. samtale (udvælges af underviser) –Hvis vi har en rigtig god diskussion KAN bispørgsmål evt. undlades Spørgsmål vil blive offentliggjort senest 1 uge inden eksamen (formodentligt efter aflevering af obligatoriske opgaver) Det forventes at I behersker alle elementer af jeres obligatoriske opgaver og at I er i stand til at tage udgangspunkt i disse i forbindelse med spørgsmålene, samt reflektere over erfaringer uddraget heraf

Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 4 af 6 Selve eksamen Ingen forberedelse, men I får lov til at trække vejret Start med at skrive den overordnede disposition op på tavlen (VIGTIGT) Læs IKKE op af dispositionen Brug tavlen til at fastholde noget af den information du kommer med –det giver censor og mig noget at støtte os til under voteringen Ikke for mange foils/udskrifter (se næste slide) Husk at det er op til dig at fortælle mest muligt på den givne tid Eksaminator forbeholder sig ret til løbende at stille uddybende spørgsmål Regn med at du skal have stof nok til ca min. i den selvstændige del til hvert spørgsmål HUSK AT KOMME I GOD TID (½-1 time før) – en censor der spilder tiden med at vente bliver let gnaven ;-)

Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 5 af 6 Brug af slides/foils Slides/foils er glimrende værktøjer, men ikke til eksamen Der kan anvendes overhead foils eller papirudskrifter (eller bare tavle) – ingen PC slides (giver for mange problemer) Der må bruges nogle få figurer f.eks. fra undervisningen eller fra opgaven Der må bruges et par uddrag fra centrale dele af jeres kode (vil nok være smart) Sørg for ikke at have mere end 2-3 slides at præsenterer (til nøds lidt mere hvis strengt nødvendigt) Absolut ingen tekst (andet end en overskrift til sliden)

Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 6 af 6 Eksempel på hovedspørgsmål Klør 1) CORBA’s arkitektur a)Forklar CORBA’s arkitekturmodel b)Med udgangspunkt i din obligatoriske opgave, forklar hvorledes man vha. IDL udvikler en CORBA C++ client og server applikation med udgangspunkt i din valgte ORB. Hvad skal der ændres hvis Serveren i stedet for skal implementeres i Java? Dette er et eksempel på et hovedspørgsmål. Bispørgsmål stilles af eksaminator