Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Øvelser Samlet rapport.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Øvelser Samlet rapport."— Præsentationens transcript:

1 Øvelser Samlet rapport

2 De sidste gange. 17/4 I dag: rapport start.
24/4 Eyefact kl og rapportskrivning. ”1/5” Mail omkring oplæg for opdragsgiver. 8/5 Ole fortæller om Eksamen. (Denne uge) oplæg for opdragsgiver. 15/5 Oplæg foran klassen – Mundtlig feedback fra Ole og Charlotte.

3 Formål Samlet evaluering af brugervenlighed. Værktøjer:
Heuristisk undersøgelse, kortsortering, excise, tilgængelighed, brugertest.

4 Metode Mange måder! Se andres rapporter og dan jer en mening omkring, hvordan og hvad I vil præsentere. Præsentér ud fra resultaterne, ikke metoderne. Hvis opdragsgiver selv har foreslået noget – så fokusér også på det. Overvej om modtager: Hvem læser rapporten? Hvem udfører ændringerne? Hvilke mål har de? Hvad ved de i forvejen? Hvad har de brug for at vide? Hvad forventer de?

5 Indhold 1 side*: Resumé (se udlevering)
1-2 siders*: Undersøgelsesdesign (Hvilke metoder og hvorfor de er valgt, hvilke respondenter (hvor mange, hvem, hvor lang tid osv.) 6 sider: Udvælg de temaer/tendenser I har set gå på tværs af jeres metoder (Resultater og anbefalinger) Bilag: De data I refererer til i rapporten * = SKAL afleveres!

6 Do’s and Dont’s Hvad synes I?
I vores evaluering fandt vi problemer med navigation, tekstlængde, sværhedsgrad, tilmeldingslogo bliver overset, brugerne kan ikke finde ud af søgemaskinen, billeder indeholder ikke alt tags, for mange banner reklamer på forsiden, som forvirrer brugerne. Desuden fandt vi problemer med kontrasterne på siden, for mange links og diverse fejl i forhold til markup af HTML på forsiden. Disse ting bør forbedres, for at forbedre brugervenligheden på siden.

7 Brugervenlighedsudfordringer for www.xx.dk
I evaluering af brugervenligheden på fandt vi følgende udfordringer. Udfordringerne er listet med fra 1 -4, hvor fire er værst. Tilmeldingslogo bliver overset. Brugerne kan ikke finde ud af søgemaskinen. Billeder indeholder ikke alt tags. For mange banner reklamer på forsiden. Kontrasterne på siden er for uskarpe. I nedenstående afsnit vil vi uddybe, hvorledes disse udfordringer kan forbedres.

8 Værktøjer – husk dem nu! Billeder – benyt screendumps når de er mere sigende end tekst. Benyt brugercitater! Det er stærk argumentation. Rate problemerne Point Tommelfingre Stjerne Andre symboler

9 Aflevering Max 10 siders rapport i wordformat (Gr-X samlet_rapport.doc) til og senest onsdag d. 7/5 kl Denne gang – mundtlig evaluering!


Download ppt "Øvelser Samlet rapport."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google