Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

- Formål - Emne & produktkrav - Tidspunkt - Aflevering - Sygdom & snyd.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "- Formål - Emne & produktkrav - Tidspunkt - Aflevering - Sygdom & snyd."— Præsentationens transcript:

1 - Formål - Emne & produktkrav - Tidspunkt - Aflevering - Sygdom & snyd

2 Formål Alle 1.hf elever på Greve Gymnasium skal udarbejde et projekt i KS-fagene. Introduktion til religion samt til det tværfaglige samarbejde mellem religion, samfundsfag og historie. Introduktion til projektarbejde og opgaveskrivning. Forberedelse til SSO og KS-eksamen i 2.hf

3 Emne & produktkrav Lærerne laver på forhånd en eller flere problemformuleringer samt kildemateriale. I skal selv vinkle emnet ud fra den givne problemformulering ved at lave forskellige underspørgsmål. Projektet afsluttes med at skrive en synopsis på 2-3 sider.

4 Tidspunkt Projektuge i uge 7. I denne uge har i undervisning i KS-fagene. I finder jeres skema i Lectio. I skal regne med at bruge en del tid ud over undervisningstiden på projektet.

5 Aflevering Synopsen skal afleveres i tre eksemplarer pr. elev/gruppe på skolens kontor senest fredag d. 15/2 – 2013 kl. 14:00. Er synopsen ikke afleveret til tiden, vil den normalt ikke blive accepteret som afleveret. Husk at det er dit ansvar, at der foreligger tre eksemplarer af synopsen på afleveringstidspunktet.

6 Sygdom & snyd Hvis du bliver syg op til eller i projektperioden, skal du straks ringe til kontoret. Du kan ikke vente med at melde dig syg til det tidspunkt, hvor du skal aflevere opgaven. Besvarelsen skal være selvstændigt arbejde, du må ikke aflevere en andens besvarelse samt skrive af fra en ikke opgivet kilde.


Download ppt "- Formål - Emne & produktkrav - Tidspunkt - Aflevering - Sygdom & snyd."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google