Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

HAVET- livgivende, dødbringende, legendeskabende AT-eksamen 2019

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "HAVET- livgivende, dødbringende, legendeskabende AT-eksamen 2019"— Præsentationens transcript:

1 HAVET- livgivende, dødbringende, legendeskabende AT-eksamen 2019
Du kan finde link og kode til opgaven på din Lectio-forside om lidt.

2 HAR I ALLEREDE NU NOGLE IDEER TIL SAG? HVAD ER JERES FØRSTE
TANKER OM ÅRETS EMNE? HAR I ALLEREDE NU NOGLE IDEER TIL SAG?

3 OPGAVEN Opgave A Du skal undersøge en sag, der rummer et problem, hvor havet har afgørende betydning. Du skal udarbejde og vurdere et innovativt løsningsforslag på problemet. Du skal anvende viden og metoder fra to fag til besvarelse af opgaven. Metoderne skal være forskellige, og det ene fag skal være på mindst B- niveau. Opgave B Du skal undersøge og diskutere en sag, hvor havet har afgørende betydning. Du skal anvende viden og metoder fra to fag til besvarelse af opgaven. Metoderne skal være forskellige, og det ene fag skal være på mindst B- niveau.

4 Find din sag og dine fag:
PÅ TORSDAG: 5. – 7. lektion: AT-inspirationsark og vejledningsskema. Se Lectio på dagen. D. 5.2: Selvstændigt arbejde og vejledning i klassen.

5 Praktiske oplysninger
Valg af emne og vejleder d. 6. februar senest kl På den elektroniske valgblanket på din forside skal du angive: 1. Hvilken sag du vil arbejde med, samt hvilke to fag du vil inddrage. 2. Du kan uddybe dit emne, skrive hvilke vejledere du ønsker og hvem du er i gruppe med under bemærkninger. Det er vigtigt, at du tjekker om dit valg er rigtigt inden du afleverer.

6 Praktiske oplysninger
Aflevering: Synopsen skal afleveres digitalt på Lectio senest d kl Hvis din synopsis ikke er rettidigt afleveret, vil den normalt ikke blive accepteret som afleveret, og så vil du ikke kunne indstilles til denne studentereksamen. Se synopsisvejledning. Computerproblemer er ingen undskyldning for at aflevere for sent. Når AT-synopsen er afleveret, stopper lærernes vejledning. Sygdom Hvis du bliver syg i længere tid, mens du arbejder på synopsen, skal du straks kontakte kontoret, så vi kan lave en aftale om evt. udsættelse og lægeerklæring m.m.

7 Mere information:

8 Se vejledning udsendt på Lectio og på hjemmesiden.

9 marts

10 Eksamen Ved eksamen medvirker der en eksaminator (en af dine vejledere) samt en censor. Eksaminator og censor repræsenterer tilsammen de fag, du har skrevet synopsis i. Eksaminator og censor har din synopsis, men du skal selvfølgelig selv medbringe den og din studierapport. Til censor og til eksaminator - og dig selv

11 Vi forventer, at du deltager kvalificeret ved:
at deltage aktivt i de planlagte aktiviteter at forberede dig til vejledningerne og dele vejledningsarket med vejlederne at være opsøgende i vejledningsperioden


Download ppt "HAVET- livgivende, dødbringende, legendeskabende AT-eksamen 2019"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google