Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Midtvejsevaluering. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 4 Ting vi vil diskutere Alternativt pensum: –Hvilke bøger har I valgt og kan I følge med I forhold.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Midtvejsevaluering. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 4 Ting vi vil diskutere Alternativt pensum: –Hvilke bøger har I valgt og kan I følge med I forhold."— Præsentationens transcript:

1 Midtvejsevaluering

2 Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 4 Ting vi vil diskutere Alternativt pensum: –Hvilke bøger har I valgt og kan I følge med I forhold til mine pensums angivelser (CORBA) Obligatoriske afleveringer –Får I lavet det I skal? Til i dag var det logisk domæne model … –Får I også set på de ikke-obligatoriske øvelser? Opgaverne: –Kvarter / semester – for lidt tid til opgaverne –Omfang (forslag til ændringer) –Afleveringstidspunkt

3 Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 3 af 4 Omfang af opgaverne Jeg har nærlæst min egen opgavebeskrivelse og jeg syntes ikke den er urimelig Jeg accepterer dog at I har lidt mindre tid pga. kvarter- strukturen, og derfor kommer der et par lettelser: DOG vil jeg tillade følgende afvigelser: –Ingen GUI til client applikationer – altså rent consol baseret applikation vil blive accepteret –Ingen brug af DB vil blive accepteret – brug filsystem i stedet – dog bør det laves så persistensmekanismen kan udskiftes ved at introducere en ny klasse, så det er fint afkoblet –Ingen særskilt rapport til opgave 2, blot et ”add-on” refleksionsafsnit til opgave 1, samt kode aflevering

4 Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 4 af 4 Aflevering Begge opgaver (som jo så egentligt kun er én opgave) kan afleveres d. 15.12.


Download ppt "Midtvejsevaluering. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 4 Ting vi vil diskutere Alternativt pensum: –Hvilke bøger har I valgt og kan I følge med I forhold."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google