Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation 28: Eksamen Objektorienteret Middleware.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Præsentation 28: Eksamen Objektorienteret Middleware."— Præsentationens transcript:

1 Præsentation 28: Eksamen Objektorienteret Middleware

2 Pensum Pensum udgøres af: OOMI-3: Pure CORBA af Fintan Bolton Udvalgte kapitler OOMI-1&2: To Kompendier af Stefan Wagner Udvalgte kapitler Diverse internetressourcer (til ICE og de øvrige)

3 Evaluering og Eksamen Mundtlig eksamen efter 7-trins-skalaen Individuel eksamen Hovedspørgsmål: 9-10 min. fremlæggelse (trækkes af stud) Bispørgsmål: 5 min. samtale (udvælges af eksaminator) Hvis vi har en rigtig god diskussion KAN bispørgsmål evt. undlades Tag jeres obligatoriske opgaver med ! Hellere jeres egen kode end det jeg kan finde frem!

4 Selve Eksamen Ingen forberedelse, men I får lov til at trække vejret Start med at skrive den overordnede disposition op på tavlen Læs IKKE op af dispositionen Brug tavlen til at fastholde noget af den information du kommer med det giver censor og mig noget at støtte os til under voteringen Ingen foils/slides hvis muligt Brug gerne papirudskrifter – kodeelementer, figurer m.v. Husk at det er op til dig at fortælle mest muligt på den givne tid Eksaminator forbeholder sig ret til løbende at stille uddybende spørgsmål Regn med at du skal have stof nok til ca. 9-10 min. i den selvstændige del til hvert spørgsmål HUSK AT KOMME I GOD TID (½ time før) – en censor der spilder tiden med at vente bliver let gnaven ;-) Dette gælder selvfølgeligt IKKE om morgenen – kom til tiden her

5 Brug af Slides/Foils Slides/foils er glimrende værktøjer, men ikke til eksamen Der kan anvendes overhead foils eller papirudskrifter eller bare tavle – ingen PC slides (giver for mange problemer) Der må bruges nogle få figurer f.eks. fra undervisningen eller fra opgaven Der må bruges uddrag fra centrale dele af jeres kode Sørg for ikke at have mere end 2-3 slides at præsenterer Absolut ingen tekst (andet end en overskrift til sliden)

6 Hvad lægger vi vægt på? 1.Vis at du har OVERBLIK God ide at starte med en deployment figur Start med at sætte overskrifter på alle dele af figuren – teknologier, standarder, produkter, protokoller, begreber m.v. 2.Gå I DYBDEN MED UDVALGTE ELEMENTER bevis du KAN gå i dybden med udvalgte emner 3.Foretag relevant REFLEKTION Vis at du ikke bare har lært teksterne udenad – men også kan forholde dig til dem og relatere til andre områder 4.RELATER TIL DIN OBLIGATORISKE OPGAVE Gøres lettest ved at bruge din egen opgave som udgangspunkt 5.GOD KADENCE Dvæl ikke for længe ved detaljer eller problemstillinger. Vi skal nok stoppe og spørge hvis vi vil have mere at vide. Du skal levere mest mulig information indenfor tiden.

7 Eksempel på hovedspørgsmål 3) CORBA arkitektur og runtime-miljø a) Forklar CORBA’s arkitekturmodel og runtime-miljø. Eksemplificer med forskellige leverandørers ORB implementationer og værktøjer. b) Med udgangspunkt i din obligatoriske opgave, forklar hvorledes man ved hjælp af CORBA IDL udvikler en heterogen client / server applikation. Eksemplificer med kode fra din obligatoriske opgave. Dette er et eksempel på et hovedspørgsmål (9-10 min). Bispørgsmål stilles af eksaminator/censor (5-6 min.) Både a. og b. er hovedspørgsmålet!


Download ppt "Præsentation 28: Eksamen Objektorienteret Middleware."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google