Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Mundtlig matematik eksamen

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Mundtlig matematik eksamen"— Præsentationens transcript:

1 Mundtlig matematik eksamen

2 Selve eksamen Varighed: 2 time inkl. Votering + karaktergivning.
I er max 6 elever inde samtidig. I arbejder i grupper (a 2 eller 3) og med hvert jeres prøvespørgsmål. Eksamen er en samtale mellem jer og ES + censor. I kan komme op i alt indenfor matematikken. I må have alle hjælpemidler med. Der vil være stillet en computer til rådighed.

3 Selve eksamen I får et prøveoplæg, hvor i der er talmateriale indenfor et/to matematiske emner. I SKAL løse den stille opgave! Den stillede opgave vil være bred og vil kunne løses på flere måder. Hvis der er mere tid må I meget gerne selv finde på opgaver. Disse skal dog stadig være indenfor det/de trukne matematiske områder.

4 HUSK! I skal vise så meget forskelligt matematik indenfor det trukne matematiske emne! I skal være forberedt på at vise alt, der er at finde indenfor et matematisk emne. Så forbered dig!

5 Hjælpemidler Alt det, du normalt bruger i undervisningen Alle noter
Lommeregner Lineal, vinkelmåler m.m. Du må gerne søge på nettet. Husk DU skal have alle hjælpemidlerne med selv!

6 I bliver bedømt på: Der prøves i
- systematisering og ræsonnementer dels i relation til matematikkens anvendelse, dels i relation til teoretiske overvejelser - anvendelse af hensigtsmæssige arbejdsmetoder - viden om og indsigt i det matematiske stof - anvendelse af elektroniske hjælpemidler - dialog med vekslen mellem praksis og teori.

7 Sagt på en anden måde: I bedømmelsen indgår
• elevens evne til at forholde sig til de praktiske elementer og uddybe de teoretiske overvejelser, som den praktiske og matematiske problemstilling giver anledning til. • elevens vekslen mellem praksis og teori.


Download ppt "Mundtlig matematik eksamen"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google