Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Beskrivelse af krav og procedure ved mundtlig eksamen

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Beskrivelse af krav og procedure ved mundtlig eksamen"— Præsentationens transcript:

1 Beskrivelse af krav og procedure ved mundtlig eksamen

2 Når du har trukket dit fordybelsesområde!
Hvis I er et par, som har valgt samme prøveoplæg, kan I nu arbejde sammen om opgaven. I kan også vælge at arbejde individuelt, hvis i f.eks. ikke beslutter jer for det samme prøveoplæg, I kan dog stadig give sparing til hinanden, da fordybelsesområdet er det samme.) Hvis I har trukket samme fordybelsesområde, kan I ligeledes vælge at give sparing til hinanden.

3 Når du har trukket dit fordybelsesområde!
FØRST skal du undersøge dit fordybelsesområde, og de opgivelser der er listet op under området! Har du styr på hvad det er for noget? Kan du huske indholdet og handlingen? Sæt dig rigtig godt ind i stoffet. SÅ kan du gå i gang med at finde eksempler, der kan bruges som prøveoplæg. Når du har fundet forskellige eksempler, beslutter du dig sammen med mig for det, du vil bruge som prøveoplæg.

4 Når du har trukket dit fordybelsesområde!
Nu har du valgt dit prøveoplæg, og fået det godkendt af mig! SÅ er du klar til at gå i gang med at udarbejde din synopsis, HUSK! Den skal knytte sig, til det prøveoplæg du har valgt. OBS jeg skal eksaminere dig, og må jo derfor ikke hjælpe med analyse, forståelse og fortolkning.

5 Krav til prøveoplæget! 
Dit oplæg skal være på dansk. Der må ikke anvendes udenlandske kortfilm (en ordløs kortfilm kan dog benyttes), reklamer, tv-programmer etc. Oversatte tekster kan anvendes. Prøveoplægget skal have en passende længde. Et tekstoplæg bør være på ca sider. Kortfilm, uddrag af spillefilm, dokumentarfilm bør være på ca minutter. Det skal tydeligt fremgå, hvad der er selve prøveoplægget. Prøveoplægget består af én tekst eller én anden udtryksform.

6 Udarbejdelse af synopsen!
Når du udarbejder din synopse, skal du huske at både censor og jeg kender (har læst/set) selve oplægget. Den skal fortælle, hvad der er prøveoplægget, og hvorledes prøveoplægget hænger sammen med fordybelsesområdet. Der skal være en oversigt over, hvad du vil præsentere ved selve prøven og en kildefortegnelse, så det kan vurderes, hvordan du er kommet frem til dine oplysninger.

7 Synopsen skal indeholde:
 En præsentation af prøveoplægget!  En præsentation af prøveoplæggets sammenhæng med fordybelsesområdet! f  en oversigt over hvad du vil præsentere ved den mundtlige prøve!  en oversigt over hvad der perspektiveres til!  en præcisering af det udvalgte oplæsningsstykke (eks. Se side 7) Dine individuelle opgivelser!  en oversigt over anvendte kilder!

8 Synopsen skal underskrives af dig og mig.
Med min underskrift godkender jeg at prøveoplægget lever op til kravene. Alle elever afleverer synopsis og prøveoplæg i to eksemplarer – ét til læreren og ét til censor. Du skal selvfølgelig sørge for også at have et eksemplar til dig selv. OBS! Husk det er forbudt at ”låne” synopsen fra andre, dette gælder også studieportaler og andre steder på internettet!

9 GO fonøjelse og PØJ PØJ!!!


Download ppt "Beskrivelse af krav og procedure ved mundtlig eksamen"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google