Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation: Obligatorisk opgave 1

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Præsentation: Obligatorisk opgave 1"— Præsentationens transcript:

1 Præsentation: Obligatorisk opgave 1

2 Agenda Baggrund for opgaven
Opdeling i grupper (skal være på plads i dag) Opgavens emne Egen idé (tid til at diskutere i dag) eXTV projektet Krav Systemets egenskaber Valg af teknologier Raport struktur og størrelse Præsentation Evaluering

3 Baggrund for opgaven Den eneste måde I lærer noget om brugergrænseflade design, er ved selv at lave noget …

4 Opdeling i grupper Grupper laves i dag Gruppestørrelser på 4-6
Send mig en med følgende Valg af emne Inklusiv en synopsis Liste med gruppemedlemmer Navn

5 Opgavens emne Egen ide eXTV (eXtended TV)
Som nævnt sidste gang: jeg vil helst have I selv finder på noget, det gør det lidt sjovere Apparatet der skal designes en brugergrænseflade til i opgaverne er (næsten) valgfrit, men skal godkendes af mig – send en synopsis Samtidigt er det meget vigtigt at I har adgang til slutbrugerne af jeres system Vi har begrænsninger omkring hvilken teknologi der står til rådighed for projektet eXTV (eXtended TV) TV program, og dagens vejr på TV.

6 Systemets egenskaber - eXTV
En kendt leverandør af kvalitets TV produkter ønsker at profilere sig med et nyt high-end TV produkt - eXTV Blandt mange nye features er det jeres gruppes opgave at designe understøttelse for adgang til følgende tre nye features på Tv'et: Oversigt over dagens TV program (alle kanaler), morgendagens vejrudsigt samt Tilgang til disse faciliteter skal designes til forskellige medier: Brug af touch screen baseret (PDA) produkt med WLAN til søgning, og med mulighed for visning på TV skærm (forslag til opgave 1!) Talegenkendelse med visning på TV skærm Endeligt skal der understøttes mobil adgang via f.eks. en mobiltelefon Kendte HCI teorier & metoder skal anvendes, samt diverse design guidelines og heuristikker.

7 Krav til anvendte teknologier
I er meget frie til at anvende de teknologier og produkter I finder relevante Dog skal der gode argumenter til ikke at understøtte mindst én af følgende i første opgave: Trykfølsom skærm (her bruges f.eks. Pocket PC) ELLER et apparat med et stort display og anden form for input medie (PC kan her bruges som Prototype)

8 Rapportens indhold For de obligatoriske opgaver skal der afleveres en rapport hvor der bliver gjort rede for de metoder, retningslinier og heuristikker der er blevet anvendt (med reference til litteratur), en beskrivelse af forløbet med henvisning til evt. testresultater der vedlægges som bilag, og endeligt en præsentation af det endelige produkt komplet med skærmbilleder (hvor relevant). Evt. prototyper og opgivne strategier kan vedlægges som bilag. Første obligatorisk opgave fylder maks. 3 normal sider pr. gruppe – fraregnet større illustrationer såsom prototype skitser mv. (som der så gerne må være mange af), og de efterfølgende to opgaver maks. 5 sider.

9 Rapport struktur og størrelse
Rapporten kunne se ud som følger Kort resume Synopsis Design overvejelser Som beskrevet på sidste slide Beskrivelse af forløbet Beskrivelse af produktet Refleksion og diskussion Litteraturliste HUSK referencer til anvendt litteratur - vigtigt Skal indeholde mindst to referencer jeg IKKE har brugt i undervisningen (men gerne fra kompendierne)

10 Præsentation Når produktet er færdigt skal alle grupper i plenum præsenterer: Ideen bag projektet (Synopsis) Den færdige prototype Redegøre for relevante design beslutninger


Download ppt "Præsentation: Obligatorisk opgave 1"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google