Trepartsmidler FTF-området. Udgangspunktet De overordnede kriterier for fordeling af midlerne Kunne vi ”booste” regionen, så vi fokuserede på et bestemt.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Fortolkning af AMO reformen
Advertisements

Patientrettet forebyggelse Kommunerne i Region Sjælland Workshop D Konference den 24. maj 2012.
9. Laboratoriedag - eftermiddag. Fortsat udvikling ”At holde Gejsten Oppe”
1 Folkeskolereformen -hvilke perspektiver giver den i forhold til dagens overskrift set fra en politisk synsvinkel Søren Kristensen.
Sundhedsaftalen fra ord til handling
Udvikling af tilbud om tværfaglig og tværsektorielt koordineret indsats til børn med cerebral parese - organiseret i et samarbejde mellem Kolding Kommune,
Debatkort til MED-udvalg Debatværktøj til kompetence- udvikling.
Miljøråd på Læreruddannelsen Zahle (Kommissorium) Der oprettes et miljøråd på Læreruddannelsen Zahle i forbindelse med deltagelse i projektet Grønt Flag.
Udvikling og implementering af en kommunal model for
17. september 2008Jordemoderforeningen TR Efteruddannelse OK 2008 De bløde detaljer.
Hygiejne som strategisk indsats
Patientforløbet blødende ulcus Implementering set i et fagligt, organisatorisk og patientoplevet perspektiv Dorthe Oxholm Klinisk sygeplejespecialist.
Trivselsundersøgelse og Ledelsesevaluering i Region Midtjylland
”Vigtige værktøjer i kronikerbehandlingen - Lægemidler”
Tillid Temadag for AMIR
Regionale Kontaktfora på handicapområdet Møde med repræsentanter fra DH Stig Langvad, formand, DH.
Sundhedsaftale om det regionale samarbejde om infektionshygiejne, herunder MRSA Regionssundhedsplejerske Anita Fogh, og formand for arbejdsgruppen.
HR Løn og Personale Jørn Mørup
Opfølgning på TULE xxx Koncern HR
Data fra 1. januar 2010 til 30. juni / 30.sept 2011
Rekruttering og fastholdelse Projekt fra 2006 – 2010 Flere delprojekter omhandlende : Samarbejde Image Elevers læring Lederuddannelse Kompetenceudvikling.
Tværfaglig regional workshop Tidlig opsporing af kritisk sygdom
Sundhedsaftaler De endelig rammer for arbejdet med den kommende sundhedsaftale kendes endnu ikke Udkast til ny bekendtgørelse og vejledning er sendt i.
Tjek-ud konference Projekt styrket genoptræning og rehabilitering af personer med erhvervet hjerneskade 22. September 2014 Velkommen.
Pædagogisk ledelse af erhvervsuddannelser
Indsæt – Billede – Fra fil… her En fælles national satsning - den generiske model og forløbsprogrammerne Adm. direktør Else Smith 28. september 2011.
På vej mod en region Nye muligheder Harmonisering. Kvalitet – effektivisering Den fremtidige specialeplanlægning Kompetencebehov i fremtidens hospitalsvæsen,
Oplæg på samordningsudvalgsmøde d. 27. februar 2014 v. Conni Christiansen Sundhedsaftale 2015 – 2018.
Sundhedsaftale V/ Torben Hyllegaard, Region Hovedstaden
Det Sociale Kapitel
Gruppeudviklingssamtaler
Sygefravær som indsats i Region Hovedstaden Kan ledelse kurere sygdom…?
15. september DASYS Charlotte Rahbek Omsætning af viden – Elektronisk patientdokumentation.
Dansk kvalitetsmodel på det sociale område.
SAMARBEJDE OM PSYKISK SYGE – 16. JUNI GENERATIONS SUNDHEDSAFTALER REGION KOM- MUNE PRAKSIS Ballerup Kommune direktør Ole Nielsen.
▪ Dansk kvalitetsmodel på det sociale område Forberedende møder august 2008.
FAGLIG TRIVSELSMÅLING Om at bruge trivselsmåling som værktøj i strategisk kompetenceudvikling Oplæg ved Region Hovedstadens Uddannelseskonference Fredag.
Velkommen til Lægedage
Hospitalsenheden Vest Indførelse af EPJ ved Anæstesiologisk Afdeling.
Koncern Plan & Udvikling Sundhedsaftale V/ Torben Hyllegaard, Region Hovedstaden Oplæg til møde i Regionsældrerådet den 9. marts 2011.
Den nye sundhedsaftale 2015 – 2018
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Velkommen til Temamøde i SCKK den 8. oktober 2008 Kompetencestrategi - hvordan?
Indhold, indsatser, implementering
Hvem får en bid?. Hvordan har vi organiseret opgaven.
Patientrettet forebyggelse Kommunerne i Region Sjælland
til implementering af retningslinjer i almen praksis
Trepartsmidler til kompetenceudvikling RMU den 17. juni 2010.
RÅDGIVERMØDE // IVÆRKSÆTTERI HORSENS ERHVERVSRÅD HVEM ER VI?  Uafhængig medlemsorganisation  Katalysere udvikling og innovation i virksomheder og i turismeerhvervet.
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
Århus Universitetshospital Århus Sygehus Centernavn Afdeling Kompetenceudvikling Århus Sygehus.
KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Forandringsprogrammet/Organisationsudvikling 9. Maj 2007 Bilag 2 BUF’s strategiske grundlag.
Regions Midtjyllands elektroniske patientjournal
Sundhedsaftaler og sundhedskoordinationsudvalg Specialkonsulent Andreas Jull Sørensen Indenrigs- og Sundhedsministeriet.
Ældre- og Handicapforvaltningen Seminar for tillidsrepræsentanter og Kredsbestyrelse i DSR Kreds Nordjylland Mandag den 3. juni 2013 Sundhedsaftaler i.
1 Sigtelinjer for arbejdet På baggrund af budgetmaterialet (inkl. bagvedliggende notater og viden i øvrigt): Udarbejde formuleringer til sigtelinjer for.
Ledelses- og Styringsgrundlag. Oplæg v. Bo Johansen – 20. aug
Titel Implementering af Fødevarestyrelsens kompetencestrategi SCKK – den 6. Februar 2008.
Om anvendelse af forberedelse v. Jan Becher Sørensen Rektor, Paderup Gymnasium Konference d. 4. april
Lønforhandling. De vigtigste pointer Lønforhandling foregår hele året Der er penge – det er et spørgsmål om, hvem der får dem Din tillidsrepræsentant.
Kvalitetsarbejdet i speciallægepraksis - Hvorfor du’r DDKM? FAS Årsmøde Munkebjerg
Sundhedskoordinator og Klinisk Funktion Kenneth Kibsgård Klinisk Socialmedicin & Rehabilitering Center for Folkesundhed og Kvalitetsudvikling Region Midtjylland.
Dokumentstyringssystem Dokument formalia Håndtering af dokumenter Peter Jezek.
Udvikling ”pakkeforløb” i Psykiatrien i Region Nordjylland med udgangspunkt i koncept for kræftpakker.
Den røde tråd i ledelse Kirsten Agerskov Niels Jørgen Rønje
Optakt til samarbejdet om sundhedsaftaler og praksisplan 2014
DDKM – Den Danske Kvalitetsmodel
Læringskonsulenter Erhvervsuddannelserne
Oplæg på samordningsudvalgsmøde d. 27. februar 2014
IT i undervisningen interaktive assistenter
Gruppeudviklingssamtale Trin 1-2-3
Præsentationens transcript:

Trepartsmidler FTF-området

Udgangspunktet De overordnede kriterier for fordeling af midlerne Kunne vi ”booste” regionen, så vi fokuserede på et bestemt tema eller flere? Koncept Uddannelse Omsætning og implementering

Udgangspunktet De overordnede kriterier for fordeling af midlerne Kunne vi ”booste” regionen, så vi fokuserede på et bestemt tema eller flere? –Der er tale om tre ”søjler” med forskellig beslutningsstruktur –Svært at fastlægge, da uddannelse er en integreret del af en organisation –Ville kræve en noget mere grundig forberedelse

Udgangspunktet Aftalens definition af kompetenceudvikling i uddrag: Kompetenceudvikling er udvikling af ny viden, færdigheder eller/og holdninger hos medarbejderne. –Ikke kun kurser, faglig opdatering og almen uddannelse –Også på arbejdspladsen i arbejdssituationen

Fælles fokusområder Patientforløb og arbejdsgange, fx –Uddannelse af forløbskoordinatorer –Implementering af sundhedsaftalen –Tværfaglige metodekurser Sundhed og trivsel, fx –Implementering af aftale om Sundhed og Trivsel –Sundhedscoach –Lederværktøjer (MUS/GRUS) –Faglig vejledning Pædagogik og undervisning –Patientundervisning –Mentor for nyansatte –Klinisk vejledning studerende/elever

Særlige kliniske fokusområder, fx. –Rehabilitering –Den kritisk syge patient –Klinisk faglige kurser Kvalitetsudvikling, fx. –Kliniske retningslinjer –Audit –Akkreditering Fælles fokusområder

Fordelingen ser fornuftig ud. Der var fra alle sider forståelse for og åbenhed omkring, at fordelingen af midler ikke er 100 % retfærdig i forhold til fordelingen af antal ansatte. Positivt at mødes om organisations- og medarbejderudvikling i stedet for alene om potentielle konfliktområder som løn og afskedigelser. Fastholder kriterierne – de har virket, men det lokale beslutningsfora opfordrer de enkelte foraer på institutionen til at drøfte og beslutte mere fokuserede indsatsområder ud fra disse fem fokusområder. Hvordan deler man viden om, at man har planer om at igangsætte et større forløb, og at der evt. er plads til ansatte fra andre driftsområder? (HR-kredsen kan være bindeleddet?.

En eftertanke Det har været enkelt at arbejde med – fælles mål i den lokale gruppe – planen fulgt osv. Skulle vi i det koordinerende forum have besluttet et til to fælles temaer, som understøttede en regional satsning og tværfaglighed? Kunne de tre foraer have spillet mere sammen?