ETU: Elevtilfredshedsundersøgelse 2008 Undersøgelsens resultater leder til følgende anbefalinger for UCR: Prioriter elevernes opfattelse af skolens Planlægning.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Rullende indskoling på Skovbyskolen.
Advertisements

Administrationsseminar
Velkommen på Skibet Skole
Psykisk arbejdsmiljø.
Elevtilfredshedsundersøgelsen 2006 ESB-netværket Efteråret 2006.
Information om folkeskolereformen tirsdag den 29. april 2014 mellemtrinnet.
Ørestad Skoles værdier
Ny sikkerhedsorganisation – nu med efteruddannelse
SOSU i EUD: Nye rammer og opgaver Charlotte Netterstrøm Uddannelseskonsulent Afdelingen for erhvervsrettet ungdomsuddannelse Undervisningsministeriet.
Idræt og bevægelse På Søndersøskolen i skoleåret 2014/15 Version 1.3 Implementering af skolereform.
HVORFOR GÅ I 10. klasse? For at blive afklaret med hensyn til valg af ungdomsuddannelse For at blive helt klar til fx en erhvervsuddannelse eller gymnasiet.
BGs evalueringsstrategi
Revideret UDDANNELSE 1. JAN 2013
Begrundelse for ændringer i uddannelsen
Møde for kontaktpersoner – Høng 10. September 2013.
Præsentation af resultater fra Elevtrivselsundersøgelse Hvad stiller man op? Erfaringer fra år 1 på Fredericia Gymnasium – hvor langt er FG?
Ændring af arbejdsmiljøloven
Tilfredshedsmålinger 2004 – Erhvervsskoler
Præsentation af resultater fra elev-trivselsundersøgelsen i Team X 2
Patientsikkerhedsrunde - et ledelsesredskab
HØJELSE SKOLE.
Ledelsesudvikling på Københavns Universitet
Indsæt nyt billede: Format: B25,4 x 19,05 cm Klik på billed-ikonet midt på slidet. Find dit nye billede, højreklik på billedet og placér det bagerst. Hvis.
Dialogmøder 2012 De private tilbud og kommunerne - fælles udfordringer og muligheder Geert Jørgensen.
Rullende skolestart August Forældre samt personale i daginstitutionerne Velkommen til orienteringsmøde 10. februar kl
Information om folkeskolereformen mandag den 28
Udvikling af elevrådet på Blågård Skole
Rammeforsøg på TEC-HTX Studietid Formål At skabe større sammenhæng mellem uddannelsestid og elevtid At øge lærertilstedeværelsen sammen med eleverne At.
Velkommen til HANSENBERG
2014. Skolen inddeles  Indskoling – 0.-3.kl med følgende lærer: Annette, Tina, Henriette, Julie, Lisbeth, Eigil, Hans-Jørgen, Andres, Louise, Janne og.
9 steps på vejen – frem til i dag?. Siden 2010 = 6 årlige kalendere på 5 regioner. Del af kommunikationsstrategien = se på, om det er en bedre løsning?
Afrapportering AEM Medarbejdere Den 2. september 2009.
Øget overgangsfrekvens til de videregående uddannelser
18. April 2012 Fællesskaber for Alle - Dagtilbuddets Fællesskaber Velkommen.
Kvalitet og evaluering på Vejle Handelsskole HHX og HG Redegørelse for kvalitetssystemet.
Kontaktforældremøde 20. marts maj 2012OS - Kontaktforældremøde: Støtte læring2 Mål og agenda Mål Kontaktforældrerne har opdateret viden og forståelse.
Velkommen til Projekt Frivillig Infomøde og workshop d. 23. maj 2013 Maj 2013 | Projekt Frivillig | Foreninger i Aarhus Kommune.
- Dagtilbuddets Fællesskaber
Udvikling af skole/hjemsamarbejdet på Højmeskolen
Vor børn skal trives og det kan vi forældre være med til at styrke Formålet er at skabe et kontinuerligt og fremadrettet skole/hjem samarbejde der sikrer.
Informationsmøde d. 28/9 Optag august Praktik: 1.
Formål: Gøre Aalborgs skoler mere rummelige, således at man på distriktsskolen bliver i stand til at undervise flere af de elever, der i dag henvises til.
Eksempel på struktur på et Grundforløb
Informationsmøde tirsdag den 10. juni Reformen - formål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2.Folkeskolen.
Kollerup Skole Informationsmøde om reformen
Opfølgning på trivselsundersøgelsen
FOPS arrangement den 18. maj 2011: ”Den gode proces for medarbejderne ved virksomhedsoverdragelse” Sådan har vi gjort.
Orienteringsaften på Byhøjskolen 24. januar 2012
ETU 2008 | Elevtilfredshedsundersøgelse Erhvervsskolen Nordsjælland HTX (Teknisk Gymnasium) - Hillerød Baseret på 313 besvarelser.
ETU 2007 | Elevtilfredshedsundersøgelse HTX Sankelmarksgade Baseret på svar fra 108 elever og lærlinge.
Bo Ravn Kommunernes indsats En samlet, strategisk indsats i kommunen En tidlig og differentieret indsats i grundskolen (overgang til ungdomsuddannelse)
Orienteringsaften på Byhøjskolen tirsdag den 2. februar 2015 kl. 17.
UU Ringkøbing Fjord August 2008 Lov nr. 171 Der skal tilrettelægges en særlig indsats for elever fra 6. klasse, der har en øget risiko for ikke at påbegynde.
Oplæg Marsellisborg gymnasium 27/ Kan man bruge tilfredshedsundersøgelser i kvalitets og reformarbejdet? erfaringer Nykøbing Katedralskole.
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
LINK Camp 2012 Helle Karina Pedersen Uddannelseschef EAL.
Koncern HR, Organisation og Ledelse Fra ledelsesevaluering til lederudvikling WORKSHOP 5 God ledelse i Region Midtjylland.
Tinderhøj Skole Status på FUEL 13. november 2012 Gurli Hartmann.
Nytænkning, konkurrence og mest kvalitet for pengene Temamøde Regionsrådet, 14. marts 2007.
Undervisningsbaseret vejledning og samarbejde om vejledningsopgaven på TEC! 1 Carin Rabell.
Korsager Skole 3. februar Præsentation og referat fra Kontakt- og trivselsforældre ekstra møde.
Evaluering på EGY Disposition: - Fra evalueringsplan til evalueringsstrategi - konkrete evalueringer og ”værktøj” - perspektivering ”Man kan ikke måle.
Fem lærere på mentorkursus
Stærkere kobling mellem skole og praktikvirksomhed
CLARA Projektbeskrivelse
Det frie Gymnasium.
Orienterings- og dialogaften 20. marts 2014
Hovedforløb Visitering Hvem: Kontaktlæreren (vejleder) Formål: At kvalitetssikre vejledningen. At udfylde uddannelsesplanen i elevplan Aalborg Handelsskole.
Evaluering af skoleåret og planlægning af skoleåret
Præsentationens transcript:

ETU: Elevtilfredshedsundersøgelse 2008 Undersøgelsens resultater leder til følgende anbefalinger for UCR: Prioriter elevernes opfattelse af skolens Planlægning og organisering ved primært at fokusere på: Skemaplanlægningen Information om regler, tidsfrister og ændringer i uddannelsen Prioriter elevernes opfattelse af skolens Undervisning ved primært at fokusere på: Lærer tilstrækkeligt nyt hver dag Oplever sjældent spildtid i undervisningen/projektforløb Opgaverne/projekterne er spændende Vedligehold elevernes opfattelse af skolens Image ved primært at fokusere på: Lærer det man har brug for Andre opfatter uddannelsesstedet som et godt sted at uddanne sig Juni 2009/HC

Ernæringsassistent hovedforløb : Undersøgelsens resultater leder til følgende anbefalinger: Prioriter elevernes opfattelse af skolens Planlægning og organisering ved primært at fokusere på: Skemaplanlægningen Opfølgnings- og handlingsplan: Skemaplanlægning: Optimal placering af valgfri specialefag er implementeret januar Prioriter elevernes opfattelse af skolens Undervisning ved primært at fokusere på: Oplever sjældent spildtid i undervisningen/projektforløb Opfølgnings- og handlingsplan: Eleverne har nogle gange svært ved at se formålet med enkelte grundfag. Vi arbejder i 2009 på at tone fagene mere mod fagligheden. Status pr. 23/6-09: Miljø og engelsk bliver integreret i modulopgaverne på 2. skoleperiode. Juni 2009/HC

Ernæringsassistent hovedforløb : Undersøgelsens øvrige resultater der giver anledning til opfølgning: Undervisere: ”Mine undervisere er gode til at samarbejde omkring mig (koordinering af opgaveaflevering, giver samme beskeder/fortæller det samme)” ”Mine undervisere løser konflikter når det er nødvendigt” ”Mine undervisere er konsekvente overfor useriøse elever” Opfølgnings- og handlingsplan: Disse tilkendegivelser behandles på Teamdagen d. 23. juni 2009, med henblik på implementering 2. halvår Status pr. 23/6-09: Teamet har fokus på organisering af de enkelte forløb for at imødekomme ovenstående. Fysisk miljø: ”Mine fysiske arbejdsforhold er gode (borde, stole, værksteder)” ”Skolens lokaler har en god standard” ”Undervisningslokalerne er behagelige at være i (plads, lys, varme)” Opfølgnings- og handlingsplan: Team ERA afventer at blive involveret i skolens byggeplaner inden for eget område. Socialt miljø: ”Skolen afholder et passende antal fællesarrangementer” Opfølgnings- og handlingsplan: Vi vil styrke informationen til hovedforløbseleverne om festerne der afholdes på skolen i uge 22 – 37 – Juni 2009/HC

Ernæringsassistent hovedforløb : Undersøgelsens øvrige resultater der giver anledning til opfølgning: Vejledning og støtte under uddannelsen: ”Jeg føler at jeg har et sted på skolen at gå hen, hvis jeg har personlige problemer” Opfølgnings- og handlingsplan: Hovedforløbseleverne informeres på introduktionsdagen om muligheden for at kontakte vejledningen (er implementeret fra april 2009). Kontaktlærerordning og uddannelsesplan: ”Min uddannelsesplan er nyttig og støtter mig i min uddannelse” Opfølgnings- og handlingsplan: Hovedforløbseleverne oplever at deres uddannelsesaftale samt information om skoleperiodernes placering udgør uddannelsesplanen. Eleverne er derfor ikke i tvivl om hvordan deres uddannelsesforløb ser ud. Juni 2009/HC

Mad til mennesker grundforløb : Undersøgelsens resultater leder til følgende anbefalinger: Prioriter elevernes opfattelse af skolens Planlægning og organisering ved primært at fokusere på: Information om aflysning og ændring af undervisning Prioriter elevernes opfattelse af skolens Undervisning ved primært at fokusere på: Oplever sjældent spildtid i undervisningen/projektforløb Opfølgnings- og handlingsplan: Der etableres SMS service så alle ændringer kan meddeles direkte, som forsøgsordning på VF resten af skoleåret og med henblik på fuld implementering fra AUG 2009 Der rettes større fokus på OLC opgaver med henblik på at kunne differentiere mere målrettet i forhold til elevgruppen – ( tidshorisont AUG 09) Juni 2009/LNH

Detailslagter hovedforløb : Undersøgelsens resultater leder til følgende anbefalinger: Prioriter elevernes opfattelse af skolens Undervisning ved primært at fokusere på: Opgaverne/projekterne er spændende Arbejdsmængden på min uddannelse er passende Oplever sjældent spildtid i undervisningen/projektforløb Opfølgnings- og handlingsplan: Inspektør i dialog med hovedforløbsteam og hovedforløbselever i april Og maj Resultaterne fra dialogmøderne bearbejdes af inspektør Og hovedforløbsteam. Handlingsplan udarbejdes i juni Projekterne i modulerne gennemarbejdes og sammensættes, så de bliver mere spændende. Der er brug for mere lektiehjælp – kontaktlærerne følger op og sørger for øget hjælp. Projektarbejdet planlægges så der er EDB kapacitet nok til alle elever. Øget aktivitet i pølsemageri, der er etableret flere pølsestoppere. Holdet deles i PØ og Opskæring. Eleverne i butikken deles i køddisk og delikatessen, desuden teoretiske opgaver der løses i OLC. Juni 2009/ESL

Detailslagter hovedforløb : Undersøgelsens øvrige resultater der giver anledning til opfølgning: Undervisere: ”Mine undervisere er konsekvente overfor useriøse elever” Socialt miljø: ”Skolen afholder et passende antal fællesarrangementer” Opfølgnings- og handlingsplan: Afdelingsmøde i april til tydeliggørelse af hvad en useriøs elev er for en størrelse. Handlingsplan for konsekvenser klar 2 juni Dialog med elevrådet med hensyn til fællesarrangementer indhold og hyppighed. Handlingsplan udarbejdes klar 18 juni Der afholdes 1 månedligt Teammøde 8.00 – Kontaktlærerne indstiller eventuel udvisning af problematiske elever. Det diskuteres i teamet. Inspektøren tager den endelige beslutning 4 årlige fester/arrangementer om året gennemføres. Juni 2009/ESL

Serviceassistent hovedforløb : Undersøgelsens øvrige resultater der giver anledning til opfølgning: Fysisk miljø: ”Skolens lokaler har en god standard” Opfølgnings- og handlingsplan: Afdelingen arbejder p.t. på at skabe et voksenmiljø, hvor lokaler og rammer tilgodeser den voksne målgruppe og deres uddannelse. Tidramme: Status pr. 22. juni 2009: P.t. pågår der drøftelser som vil forbedre afdelingens fysiske rammer. Juni 2009/HAC