Valg til Fællesbestyrelsen for Allingåbro Børneby dagpleje børnehave skole.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Velkommen på Skibet Skole
Advertisements

Hvad er familieklassen
VALG TIL SKOLEBESTYRELSEN VELKOMMENtil Orienteringsmøde, den 26. Januar 2006.
FAQ – vedr. forældreansvarsloven
Program for aftenen kl – 20.30
Skolebestyrelsesvalg 2014 Regler og valgmøde
Skolebestyrelsesvalget 2010 Om skolebestyrelsesvalgets forberedelse og gennemførelse.
Skolebestyrelsesvalg 2012
Socialfagligt oplæg Underretning, Tavshedspligt mv.
Elever i specialklasser og specialklasseelever
Forældremøde på Stestrup Skole
Mindreåriges patientrettigheder
Skolebestyrelsens opgaver
Valg til Skolebestyrelsen
Skolepolitiske visioner og mål
Valg til skolebestyrelsen 2014 Valg møde den Kl På Korning Skole 1. Valgreglerne v. Tove 2. Skolebestyrelsens opgaver v. forældrerepræsentanterne.
Forældremøder 2010 Egeskovskolen
Specialundervisningens rammer
Lovgivning og etik i forhold til unge og deres retsstilling
Skolebestyrelsesvalg på Vesterkærets Skole Skolebestyrelsesvalg 2014 Bekendtgørelse nr. 28 af Kommunale regler for valgprocedure.
Skolen skal være mere rummelig, både hvad angår de svageste elever og de dygtigste "Regeringen har en klar målsætning om, at den almindelige folkeskole.
1 Valgreglerne Menighedsrådsvalg Tekstslide med bullets Brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at skifte mellem de forskellige niveauer Vigtige.
Overgang fra børnehave til skole/fritidshjem Hyltebjerg Skole
Valg til skolebestyrelsen - en orientering om de regler, der gælder for skolebestyrelsesvalget 2010.
Skolebestyrelsesarbejdet. Dagsorden for den 10. April Skolebestyrelsen på et overordnet plan Procedure omkring valgprocessen Hvad er så Skolebestyrelsen.
Forældreinformation om skolebestyrelsesvalget Ny skolebestyrelse fra august 2014 Valg hver 4. år Din mulighed for at få indflydelse, nærdemokrati 7 medlemmer.
21. juni 2012 Fællesskaber for Alle - Dagtilbuddets Fællesskaber Velkommen.
Kontaktforældremøde 20. marts maj 2012OS - Kontaktforældremøde: Støtte læring2 Mål og agenda Mål Kontaktforældrerne har opdateret viden og forståelse.
Skolebestyrelsesarbejdet. Hvor En skolebestyrelse er en bestyrelse på en uddannelsesinstitution, hvor både forældre, elever og lærere samt skolens ledelse.
Tilsynspligt en større indsigt i skolens gang og virke Bliver en del af skolen indefra. tidlig information om - og mulighed for at kommentere på skolens.
Maglegårdsskolen Skolebestyrelsesvalg 2006 Valgbestyrelse Kommunalbestyrelsesmedlem: –Marie-Louise Andreassen Nuværende skolebestyrelsesformand: –Morten.
De særlige krav i komiteloven - når der skal inddrages børn i projektet Margit Sonne juni 2014.
Formål: Gøre Aalborgs skoler mere rummelige, således at man på distriktsskolen bliver i stand til at undervise flere af de elever, der i dag henvises til.
Elevrådsstruktur. § 1. Der nedsættes elevråd på alle erhvervsskoler, der er godkendt i henhold til § 1 i lov om erhvervsskoler. Elevrådet er elevernes.
Information til nye forældreråd i 0
Lederforum Torsdag den 16. august 2007 Dagsorden: Velkommen Trivselsundersøgelse Ledelsesværdier Budget 2008.
Fokuspunkter Hvem er vi? Hvad tilbyder vi? Samarbejdsaftaler mellem skole og UUV. Valg af uddannelse - tal på vejen.
Kontaktforældremøde Skelgårdsskolen 18. november 2009.
Skolebestyrelsesvalg 2014 Bekendtgørelse nr. 28 af Kommunale regler for valgprocedure.
Skolebestyrelsesvalg 2010 Det nye er: Enkeltmandsvalg (Ingen stillere) Brevafstemning (Ingen valgdag) Mulighed for forskudt valg.
Generalforsamling 2013 Karlstrup vandværk af 1959 A.m.b.A.
Fokus på skolestarten Hedeboskolen Skagen.
Skolens Ansvar Skolen skal:  Tage vare på eleverne, så forældre trygt kan overlade deres børn til skolen  Reagere, hvis elever holder fri uden skolelederens.
Følfods historie Naturbørnehaven en lokal ide En gruppe lokale forældre udarbejder et oplæg til en skovbørnehave Forældregruppen præsenterer.
Velkommen til informationsmøde Folkeskolereform Valg til skolebestyrelsen.
Skolebestyrelsen Forælder specialklasse Medarbejder Elev Leder Ekstern repræsentant?
SU til bachelor Du er indskrevet på din bacheloruddannelse indtil du har fået din sidste karakter. Sidste karakter kommer i august, derfor er du indskrevet.
3. bølge i obligatorisk digital selvbetjening
Skanderborg Kommune Valgmøde 3. marts 2014 Baggrundsviden for at kunne varetage skolebestyrelsesarbejdet.
Sekretær Introduktion til arbejdet som klubsekretær Sekretær1.
Præcisering Oplægget baserer sig på den indstilling, der er på vej til byrådets behandling Indstillingen har været i høring i perioden 20/ /1-14.
Valgmøde 7. april Velkomst 2.Skolebestyrelsens arbejde - Det formelle - og i praksis 3.Tidsfrister 4.Opstilling / valgliste 5.Eventuelt.
Aftenens program Kl – 19.15Velkomst på torvet – Forældre sidder på stole og elever står op. Kl. ca Elever går med lærere til teamlokaler.
Barselsreglerne v/ juridisk konsulent Peter Salling Petersen Erfagruppen EPOS Løn D. 8. og 9. februar 2006.
Orientering om proces for tilpasning og ændret organisering af dagtilbuddene Elsted og Lystrup.
1 til orienterings- og opstillingsmøde Velkommen.
Natur- og Miljøklagenævnet. Nævnet er den centrale klageinstans på hele natur-, plan- og miljøområdet. Vi har til opgave at tage hensyn til borgernes.
Tilføj hjælpelinier: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg ’Gitter og Hjælpelinier...’ 3.Tilvælg ’Vis hjælpelinier på skærm’
Koordinator på børneområdet Henvendelse til handi- caprådgiver på baggrund af bekymring 2 2 Øvrige afdelinger/ forvaltninger el. eksterne samarbejds- partnere.
Skolebestyrelsesvalget 2016 Skolebestyrelsesvalget Kulsbjerg Skole En gennemgang af valg- proceduren.
Brønderslev Kommune Den 14. juni 2016 Tema: Forældre der går fra hinanden i relation til daginstitution og skole. Ved Lotte Bjerring Jurist, advokat, ekstern.
Områdeforældrebestyrelsens arbejde
Styrelsesvedtægt for Varde Kommunes Skolevæsen.
Skoleindskrivningsmøde
Skolestart på Hillerød Vest Skolen
Til orienterings- og opstillingsmøde
Specialundervisningens rammer
Skolestart på Hillerød Vest Skolen
Sommerlejr juli 2017 v. Red Barnet Mariagerfjord
Årsberetning for Gjessøs Børn
Præsentationens transcript:

Valg til Fællesbestyrelsen for Allingåbro Børneby dagpleje børnehave skole

Valg til Fællesbestyrelsen for Allingåbro Børneby dagpleje l børnehave l skole  Dagsorden for orienteringsmødet:  1. Orientering om regler for valget til Fællesbestyrelsen for Allingåbro Børneby - ved Christian Sloth.  Orientering om bestyrelsesarbejde – ved formand Dorthe Bak  3. Øl/vand  Opstilling af kandidater

Valg til Fællesbestyrelsen for Allingåbro Børneby dagpleje l børnehave l skole Forældre- valgte Medarbejder- repræsentant er Elev- repræsen- tanter Dagtilbud3 (heraf 1 valgt af dagplejen) 2 Skolen4 (heraf 1 valgt af specialklasser -ne) 22 I alt 74213

Valg til Fællesbestyrelsen for Allingåbro Børneby dagpleje l børnehave l skole  Valgret og valgbarhed  Børnebyens forældrekreds:  A. De personer, der på valgets tidspunkt har forældremyndigheden over børn, der er indskrevet i dagplejen, børnehaven eller skolen  B. Forældre til børn, der med virkning fra 1. august i valgåret skal overføres til en skole for de ældre klassetrin har valgret og er valgbar ved denne skole  C. Andre (efter anmodning indtil d ) 1) Personer, der har modtaget et barn, der er indskrevet i skolen eller ved et regionalt undervisningstilbud, i privat familiepleje eller formidlet døgnophold, forudsat, at personerne har plejetilladelse eller godkendelse fra kommunalbestyrelsen. Tilladelsen skal være meddelt senest et år før valget. Forældremyndighedens indehaver(e) kan ikke samtidig deltage i valget. 2) Den, der har indgået ægteskab med indehaveren af forældremyndigheden over et barn, der er indskrevet i skolen, forudsat at indehaverne/indehaveren af forældremyndigheden giver sin tilslutning. 3) Stedforældre til en elev, hvis indehaveren/indehaverne af forældremyndigheden over barnet samtykker heri. 4) Faderen til et barn, der er indskrevet i skolen, hvis faderskabet er fastslået, og faderen bor sammen med forældremyndighedens indehaver og barnet. 5) Den af de biologiske forældre, som ikke har del i forældremyndigheden, og som ikke bor sammen med forældremyndighedens indehaver, jf. nr. 3. Det er en forudsætning, at forældremyndighedens indehaver giver sin tilslutning, og at der ikke er meddelt valgret til nogen anden i medfør af nr. 2.

Valg til Fællesbestyrelsen for Allingåbro Børneby dagpleje l børnehave l skole Frist for aflevering af kandidatopstilling: d kl. 12 A:Fredsvalg  Hvis kandidaterne d. 26. marts kl. 17 kan aftale en opstillingsrækkefølge opnås fredsvalg  De øverste i hver forældregruppe betragtes som valgte. De efterfølgende i hver forældregruppe betragtes som stedfortrædere. B:Afstemning  Hvis kandidaterne ikke bliver enige om en aftale vedrørende opstillingsrækkefølgen, holdes der afstemning

God arbejdslyst i bestyrelsen Allingåbro Børneby