Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Forældremøder 2010 Egeskovskolen

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Forældremøder 2010 Egeskovskolen"— Præsentationens transcript:

1 Forældremøder 2010 Egeskovskolen

2 Dagsorden Skolebestyrelsen – hvem er vi? Året der gik Det nye skoleår Årsberetningen og foredrag om ”Inklusion”

3 Skolebestyrelsen – hvem er vi?
2 lærer repræsentanter 2 elev repræsentanter (Skoleleder) – uden stemmeret (Souschef) – uden stemmeret 7 forældre De 7 forældre er: Jette Christensen 6a, formand Ulla Clausen 5a, 4a, næstformand Henrik Fløe 1x, 5a Martin A Bøgelund 4a Lars Andersen 3a, 6a Benny K. Kallehauge 0. Ulla B Jacobsen ma

4 Året der gik Valg til skolebestyrelsen
Gennemgang og opdatering af principper Møde med Sportscaféen (maden på skolen) Kommunale besparelser og timebanken Dispensation til svømning er stoppet Årsberetning med SSP samarbejdet som tema Høringssvar til Forvaltningen ”Lys i øjnene” Sparekatalog Undervisningstilbud til elever med særlige forudsætninger SFO 2 Dialogmøder med bl.a. Kvalitsrapport 09 og økonomi Samarbejde med Bøgeskovskolen (bl.a. om høringssvar)

5 Det nye skoleår Ny skolebestyrelse Deltage i klassernes forældremøder
Møde med Sportscaféen (maden på skolen) Gennemgang og opdatering af principper Ingen lejrskoler – hvad kan forældrene så gøre? Årsberetning med foredrag om ”Inklusion”

6 Årsberetningen og foredrag om ”Inklusion”
Foredrag 11. november 2010 med Rasmus Alenkær Deltagere: Skolens forældre og skolens lærere Foredraget: Igennem en mængde konkrete eksempler fra praksis, tegnes først et oversigtsbillede af den skoletype, der har succes med inklusion, faglig ydelse og arbejdsmiljø. I den forbindelse sættes en række centrale faktorer op i en overskuelig model, der vedrører eksempelvis: Refleksivt samarbejde Anerkendende klasseledelse AKT‐indsatser for hele skolen Plan‐B Elev‐ og forældreinddragelse Organisering af undervisning og støtte Hvorfor dette foredrag? Rummelig og inkluderende skole Den rummelige og inkluderende skole giver mulighed for at alle børn, uanset funktionsniveau har mulighed for at deltage aktivt i fællesskabet, at alle børn lærer i skolen og kan deltage i det, der foregår, samt at skolen bruger det enkelte barns særlige forudsætninger og anerkender også usynlige vanskeligheder – f.eks. ADHD. Inklusion handler altså om at fællesskabet i skolen indretter sig så der tages højde for at hvert enkelt barn kan deltage med sine egne forudsætninger.


Download ppt "Forældremøder 2010 Egeskovskolen"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google