Den værdifulde arbejdsplads

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Værdigrundlaget i Greve
Advertisements

Prioritering.
9. Laboratoriedag - eftermiddag. Fortsat udvikling ”At holde Gejsten Oppe”
VEJLEDNING… … til brug af præsentationen:
Fjordbakkeskolen forældremøde
Dagens program Ankomst og morgenbuffet 9.00 Velkomst v/ OC Visionen for MED Gennemgang af MED-aftalen Pause Hvordan går arbejdet i TRIO? Hvad.
Inklusion i Børneinstitution Højme
Trivselsundersøgelse og Ledelsesevaluering i Region Midtjylland
Dagens program Ankomst og morgenbuffet 9.00 Velkomst v/ OC Visionen for MED Gennemgang af MED-aftalen Pause Hvordan går arbejdet i TRIO? Hvad.
Plan 2015 Vision: Y`s Men International Region Danmark er i 2015 en bevægelse, som lokalt, nationalt, internationalt og organisatorisk er klar til at engagere.
Ledelsesudvikling på Københavns Universitet
at arbejde med ledernes psykiske arbejdsmiljø?
SSP-Samrådet Værdier, mission og visioner
Styringsdialog og dokumentationspakke Agenda Styringsdialog og beboerdemokrati Udvalgte redskaber (værktøjer) Strategier og målsætninger Dokumentationspakken.
Omgangstone og kollegialitet
Forbedringsprojekt om målinger - SCKK 2004
Medalje til Høje-Taastrup
INTRODUKTION. Kort om metoden: -Udviklet i partsprojekt mellem KL og KTO -Gennemført med inddragelse af 10 organisationer på tværs af sektorer -Metoder.
Indsigt og udvælgelse – forstå hvad det betyder for jer
Udviklingsprojekt - Drømmeskole Skoleår 2011/2012 og 2012/2013 En fælles rejse.
Lederforum Torsdag den 10. maj 2007 Dagsorden: Generel orientering Koncernmål/ servicestrategi for 2008 Opfølgning på seminar om ledelsesværdier Medarbejdertrivsel.
Det autentiske Team Autentisk lederskab © Udviklings & Kompetencegivende træningsforløb For medarbejder.
Arbejdsmiljøet skabes hver dag i relationen og dialogen – det skal arbejdsmiljøarbejdet i Faxe Kommune afspejle Sikkerhedsleder/arbejdsmiljøkonsulent.
Den nye sundhedsaftale 2015 – 2018
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Velkommen til Temamøde i SCKK den 8. oktober 2008 Kompetencestrategi - hvordan?
Side 1 Trivselsmåling - December 2010 Dansk Kabel TV.
Ledelse på vej Gentofte Kommunes uddannelse af ledelsestalenter Personalepolitisk Messe Bella Center, 12. januar 2010.
Introduktion af forløbet. Forløbet sættes i gang gennem kickstart. Kickstart arbejder med de to første faser. De sidste to faser arbejder hver enkelt.
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
Arbejdsrelaterede skader
Mhtconsult Mangfoldighedsværktøj for Erhvervsskolerne Skemafasen.
KVIK-modellen KVIK-modellens historie Modelgennemgang
Deltidsansatte - HR/psl1 Deltidsansattes adgang til et højere timetal Aftalen er indgået mellem KL og KTO - tiltrådt af Sundhedskartellet. –Delimplementering.
Organisering Som vi plejer…… eller????.
at få sund fornuft til sund adfærd….
Strategisk kompetenceudvikling - konteksten
Alle medarbejdere, der ønsker at have indflydelse på dagsordenen og mødepunkter, har haft mulighed for det – dvs. også alle kolleger, der ikke er i trio/MED.
Projekt ”Den gode arbejdsplads” Direktionen og Hovedudvalget ønsker en fælles indsats for at fastholde og udvikle de gode arbejdspladser Formålet med at.
August 2008 PLUSTID - vil vi have det ? Det statslige område.
Kampagne 3 Tiltrække og anerkende frivillige Navn Navnesen.
Fakta-slidesDialog og øvelser Næste skridt og lavthængende frugter Pluk slides på de kommende sider…
17. – 25. august Kl : Velkomst Kl – 17.00: Orientering og dialog om aktuelle forhold og politiske indsatser v/ Dorte Andreas og Claus.
Psykisk arbejdsmiljø med fokus på teamsamarbejdet Temadag for AMR – Gladsaxe Lærerforening.
Kommunikation og sammenhængskraft i MED-systemet Få jeres budskaber ud.
Værktøj 2: Kan og skal krav - fokus på kerneopgaven Vi forebygger stress sammen.
1 Vision Region Syddanmark har en HR-funktion, som via initiativ, dialog og samarbejde understøtter forretningsområdernes behov for HR ydelser HR sætter.
Dagens program Pointer på tværs af gruppernes møde 1. Introduktion til Værdistrømsanalyse – en metode til at se på arbejdsgange og opgaver De næste skridt.
Center for Offentlig Innovation har udviklet denne spredningsguide for at hjælpe offentlige arbejdspladser med at dele egne innovationer og genbruge andres.
Video med Anders Bondo Christensen om formålet med mødet
MUS samtale Kære Du indkaldes til den årlige udviklingssamtale.
Dynamisk Strategi Evaluering af demonstrationsprojektet 2011
Denne PowerPoint er til inspiration i forbindelse med at I skal planlægge og afvikle et møde, hvor I ønsker at drøfte HMUs forslag til ny strategi. I er.
Tværfaglig, tværorganisatorisk og tværsektoriel arbejde.
VELKOMMEN TIL HALVÅRSMØDET DEN 16. NOVEMBER 2016
Udgangspunktet for vores handlinger og beslutninger er, at de skal bidrage til merværdi for borgerne og ”51/49-reglen” 51/49-reglen illustrerer, at beslutninger.
Værdi- og målsætningsproces Espergærde Skole
Opfølgning på PSYKISK APV
Leveregler Ledelsen skal være helhedspræget for at sikre bæredygtige resultater Resultatmål og forventninger baseres på fakta og dialog Synliggørelse af.
Mere MOST - mindre fravær
MEDvirk NU - en digital tjekliste til at nå i mål med arbejdsmiljøet
MÅLINGER MED MENING 6. februar 2018 Morten Birk Olsen.
Centralforeningen for Stampersonel
Fokus på kerneopgaven Kom godt i gang…. Til proceslederen:
Personalepolitiske værdier for Assens Kommune
X OK15 resultatet.
Der tages udgangspunkt i trekantens 4 hovedtemaer.
Lokale arbejdstidsdrøftelser TU 19 BUF’s budget 2019 og 20
Medarbejdertrivselsundersøgelse 2019
arbejdspladsvurdering (apv) februar – 13. marts 2019
Gruppeudviklingssamtale Trin 1-2-3
Præsentationens transcript:

Den værdifulde arbejdsplads Værktøjskassen

Den værdifulde arbejdsplads Projektet er et af punkterne i direktionens strategiplan. Formålet er, at skabe attraktive og værdifulde arbejdspladser. Udgangspunktet tages i LETT-værdierne. .. Og en værdibaseret organisation. Der skal udarbejdes en værktøjskasse som inspiration til drøftelserne lokalt i organisationen. Type • Navn • 22.05.2018

Den værdifulde arbejdsplads LETT-værdierne: Ligeværdighed Enhed Tillid Trivsel Processen skal sikre DIALOG om værdierne – det er således ikke formålet at opnå enighed om forståelsen af værdierne. Type • Navn • 22.05.2018

Den værdifulde arbejdsplads Drøftelserne forventes at foregå i personalemøder eller lignende, så alle medarbejdere har muligheden for at være med. Der er i værktøjskassen to ”værktøjer”. Type • Navn • 22.05.2018

Den værdifulde arbejdsplads Første værktøj er ganske simpelt: der aftales en værdi, som skal drøftes. Enten på forhånd eller ved at en eller flere deltagere i mødet har en god historie som de ønsker at dele med de øvrige. Formålet er at alle får mulighed for at forklare deres forståelse af en værdi og gerne give gode eksempler på når det bruges i dagligdagen. Type • Navn • 22.05.2018

Den værdifulde arbejdsplads Andet værktøj er vækstmodellen. 1. Godt 2. Udfordringer 3. Muligheder 4. Aftaler Type • Navn • 22.05.2018

Den værdifulde arbejdsplads Afrapportering ventes af foregå til nærmeste MED-udvalg. MED-udvalget forventes at følge op på processen i de enkelte afdelinger/institutioner Der bliver mulighed for at dele gode historier med alle andre i kommunen via intranettet Konkret placering meldes ud i forbindelse med annoncering af de første historier. Type • Navn • 22.05.2018