Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Udgangspunktet for vores handlinger og beslutninger er, at de skal bidrage til merværdi for borgerne og ”51/49-reglen” 51/49-reglen illustrerer, at beslutninger.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Udgangspunktet for vores handlinger og beslutninger er, at de skal bidrage til merværdi for borgerne og ”51/49-reglen” 51/49-reglen illustrerer, at beslutninger."— Præsentationens transcript:

1 Udgangspunktet for vores handlinger og beslutninger er, at de skal bidrage til merværdi for borgerne og ”51/49-reglen” 51/49-reglen illustrerer, at beslutninger og handlinger altid skal tage større hensyn til opgaven/organisationen end til medarbejderes og lederes individuelle ønsker. Minimum 51% hensyn til opgaveløsningen, maksimum 49% hensyn til individuelle ønsker og behov. Eks: En aktivitetsplan i en børnehave skal primært tilgodese børnene og de pædagogiske mål, sekundært medarbejdernes ønsker om, hvad man har lyst til at lave og hvornår man gerne vil holde fri.

2 Proces for servicetjek af værdibaseret personalepolitik
Kick-off arrangement (november) Tilbud til ledere, TR’er og AMR’er – ikke krav om deltagelse Formål: Orientere om formålet med ”servicetjek” og igangsætte den lokale drøftelse samt orientere om baggrund og rammesætning for VP. Desuden inspiration til lokale processer Lokale processer (november – februar) med udgangspunkt i følgende overordnede spørgsmål: Hvordan fungerer værdibaseret personalepolitik i dagligdagen? Hvordan sikrer vi en løbende evaluering/opfølgning? Har vi forslag til generelle justeringer, som skal bringes (via sektorudvalg) til HovedUdvalget? Opsamling i SektorMED (februar - marts): Hvad vil vi selv arbejde videre med og hvad skal videre til HU? Opsamling i HovedUdvalget (april - maj): Hvad har vi fået tilbage af kommentarer for MED-organisationen og hvilke af disse vil vi arbejde videre med. Tilbagemelding til organisationen.


Download ppt "Udgangspunktet for vores handlinger og beslutninger er, at de skal bidrage til merværdi for borgerne og ”51/49-reglen” 51/49-reglen illustrerer, at beslutninger."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google