Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Personalepolitiske værdier for Assens Kommune

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Personalepolitiske værdier for Assens Kommune"— Præsentationens transcript:

1 Personalepolitiske værdier for Assens Kommune

2 Assens Kommune er en god arbejdsplads med stærke arbejdsfællesskaber, der fastholder, udfordrer og tiltrækker dygtige medarbejdere og ledere. Vi tager ansvar for at lykkes i vores samspil med hinanden i de nære og tværgående fællesskaber, så vi kan løse vores opgaver overfor og med borgerne i Assens Kommune. Vi er en rummelig arbejdsplads med plads til forskelligheder, med respekt for det enkelte individ og med fleksibilitet i forhold til medarbejdernes livsfaser. Vi arbejder med mennesker og for mennesker – værdierne er fundamentet for, hvordan vi møder hinanden. De personalepolitiske værdier danner, sammen med delpolitikker og retningslinjer, den fælles ramme om organisationen og forpligter alle ansatte, såvel ledere som medarbejdere. Værdierne bliver nærværende og levende gennem dialogen på vores arbejdspladser. Vores personalepolitiske fundament er, at vi er TILLIDSFULDE, ENGAGEREDE, ÅBNE, AMBITIØSE & ORDENTLIGE

3 Vi er tillidsfulde Vi bygger vores relationer på tillid. Vi løser opgaverne med udgangspunkt i vores faglighed og professionalisme. Vi får og giver anerkendelse i samspillet med hinanden. Tillid skaber tryghed, og er et godt grundlag for faglig og personlig udvikling.

4 Vi er engagerede Vi er engagerede og optagede af at skabe gode resultater i samarbejde med borgerne. Vi fokuserer på trivsel og et sundt arbejdsliv og bidrager alle til at skabe arbejdsglæde. Vi tilstræber størst mulig indflydelse på eget arbejde og opgaver.

5 Vi er åbne Vi vil dialogen, og er åbne i kommunikationen med hinanden og i mødet med omverdenen. Vi er nysgerrige på hinandens bidrag til opgaveløsningen. Vi samarbejder på tværs af faglighed og organisation for at finde frem til nye, gode løsninger.

6 Vi er ambitiøse Vi er ambitiøse i vores faglige fællesskaber og udviser mod i vores relationer. Vi er en del af et fællesskab under løbende forandring, og bestræber os på at nytænke samt udvikle og afprøve nye samarbejdsformer.

7 Vi er ordentlige Vi er ordentlige overfor hinanden
Vi er ordentlige Vi er ordentlige overfor hinanden. Vi forpligter os på det fællesskab, som vi indgår i og håndterer uenigheder professionelt. Vi lytter til hinanden og udfordrer hinanden respektfuldt. Vi er ansvarlige overfor opgaverne og overholder aftaler.


Download ppt "Personalepolitiske værdier for Assens Kommune"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google