Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

MUS samtale Kære Du indkaldes til den årlige udviklingssamtale.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "MUS samtale Kære Du indkaldes til den årlige udviklingssamtale."— Præsentationens transcript:

1 MUS samtale Kære Du indkaldes til den årlige udviklingssamtale.
Redigeret og godkendt af MED-udvalget Kære Du indkaldes til den årlige udviklingssamtale. Dato: Kl. Samtalen finder sted Det er konsulentens ansvar, at samtalen er baseret på Karl Tomm`s spørgeteknik Information om udviklingssamtalen: En udviklingssamtale er en fortrolig samtale mellem nærmeste overordnet dagplejekonsulent og medarbejder. Skemaet et godkendt i Med–udvalget. Dagplejeren og konsulenten er ansvarlig for at samtalen gennemføres 1 gang om året. Vi forventer, at du møder forberedt til samtalen. Praktiske oplysninger: Du afspadserer 7,6 timer og har 2 timer til udviklingssamtalen. Samtalen kan afholdes på dagplejekontoret eller i dagplejerens hjem, men den skal kunne foregå uden forstyrrelser Målet med samtalen er, at nye arbejdspunkter udarbejdes, til gav for udviklingen i jobbet: At skabe større arbejdsglæde og trivsel i jobbet. At kunne reflektere over egen praksis både på det personlige og det faglige område. At blive bevidst om egne ressourcer & kompetencer og udnytte dem. Med venlig hilsen

2 I samarbejde med forældrene er Dagplejens Kerneopgave :
Målet I samarbejde med forældrene er Dagplejens Kerneopgave : At skabe et lærings- og udviklingsmiljø for 0-3 årige i hjemlige omgivelser baseret på tryghed, nærvær, anerkendelse og omsorg. At støtte og motivere børnene med udgangspunkt i deres kompetencer, så de har mulighed for at udvikle sig til velfungerende, nysgerrige og glade børn med deltagelsesmuligheder i fællesskaber

3 MUS samtale Hvad skal der til for , at denne samtale bliver gavnlig for dig ? Nuværende arbejdsopgaver Bemærkninger Hvilke opgaver har været mest udviklende for dig i det forløbne år? (fx. speciel opgave med et barn, et forældrearrangement, læreplan som blev succes, barnets bog du er tilfreds med, et godt samarbejde Beskriv det du selv synes giver dit arbejde mening og indhold, set ift. kerneopgaven Relationer på arbejdspladsen Hvordan tror du dine nærmeste kollegaer betragter dig? Hvordan oplever du generelt samarbejdet i gruppen? Hvordan oplever du at bliver anerkendt af dine kollegaer/konsulent? Hvordan bidrager du til det gode samarbejde? Hvordan oplever du kulturen i gruppen ift. at gøre noget særligt? F.eks. bidrage til god stemning, kommer med ideer, noget der lykkedes.

4 MUS samtale Medarbejder - Konsulent relation Bemærkninger
Hvad af det, din konsulent gør, gavner og udvikler dig mest? Konsulentens kommentar/ vurdering af dig og din indsats Inklusion Hvordan arbejder du inkluderende i forhold til børn, forældre og kollegaer? Trivsel og det gode arbejdsliv Hvad giver dig arbejdsglæde i hverdagen? Hvordan gør arbejdsglæden sig synlig i hverdagen? Hvordan planlægger du din dagligdag, så du sikrer at der er flest gode dage ? Hvorfor er du dagplejer ? Hvordan har arbejdsbyrden været? Er du tilfreds med din arbejdsindsats?

5 MUS samtale Kompetenceudvikling
Hvor oplever du, at du har udviklet dig fagligt? Hvornår opleves dette? Hvor tror du det faglige kan være dig gavnligt f? Hvad skal til for, at du holder fast i den faglige/personlige udvikling? Fremtiden Bemærkninger Hvilke overvejelser har du gjort dig i forhold til det kommende år? F.eks.nye arbejdsopgaver, ny viden, roller i gruppen mv. Hvor ser du dig selv om 2 år? Hvordan passer dit arbejdsliv med dit privatliv pt.? Hvilken mål har du sat dig selv ift. kerneopgaven Hvad bidrager du med for, at udvikle Næstved Dagpleje Hvad har sagt dig mest i denne samtale? Aftaler til næste gang.


Download ppt "MUS samtale Kære Du indkaldes til den årlige udviklingssamtale."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google