Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Tværfaglig, tværorganisatorisk og tværsektoriel arbejde.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Tværfaglig, tværorganisatorisk og tværsektoriel arbejde."— Præsentationens transcript:

1 Tværfaglig, tværorganisatorisk og tværsektoriel arbejde.
Afrapportering fra gruppe 3: Efteruddannelse på tværs af fag og sektorer

2 Opgaven for gruppe 3: At give forslag til nyt design for efteruddannelse, som kan understøtte det tværfaglige, tværorganisatoriske og tværsektorielle arbejde hos nuværende medarbejdere og ledere. At designe både traditionelle efteruddannelseskurser og mere utraditionelle indsatser som at følge en borger igennem et forløb.

3 Målgrupperne: Alle arbejdspladser/afdelinger på social- og sundhedsområdet: I de syddanske kommuner. Region Syddanmark. Uddannelsesinstitutionerne.

4 En model, som kan bruges på alle former for arbejdspladser.
Arbejdsgruppen anbefaler: En model, som kan bruges på alle former for arbejdspladser. En model, hvor der skal produceres et grundmateriale, og derefter er omkostnings- og ressource let. Kan bruges på den enkelte arbejdsplads. Materialet kan i særlig grad anvendes i de tværgående sammenhænge, hvor medarbejdere på tværs af sektorer, organisation og fag arbejder sammen om den samme kerneopgave omkring borgeren.

5 Projektet: Projektet løber over flere faser: Etablering af udviklingsgruppe Udviklings- og designproces planlægning af workshop Viden- og erfaringsworkshop – evt. kombineret med Kick Off event. Udarbejdelse af læringsmateriale Formidling og udfoldelse af læringsmaterialet Træning af facilitatorer Selvkørende processer Videreudvikling af konceptet

6 Succeskriterier: At materialet er kendt i region og kommuner af alle på strategisk ledelsesniveau i Region Syddanmark. At evaluering har dokumenteret, at materialet har været anvendt af en bred kreds af den samlede målgruppe. At en opfølgende effektevaluering viser, at de gennemførte processer har styrket det tværfaglige, tværorganisatoriske og tværsektorielle arbejde.  Inspiration: KL’ materiale om Kerneopgaven:


Download ppt "Tværfaglig, tværorganisatorisk og tværsektoriel arbejde."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google