AT9 - 2g April-maj 2007 Formalia 16 moduler 4 timers elevtid Der arbejdes individuelt, i par eller i grupper (max 4 medlemmer) Individuel fremlæggelse.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
AT opgave 2014 Mad og Mennesker
Advertisements

Orientering om AT-eksamen Fredag d. 16/1 i 2. og 3. lektion.
Eksamensprojektet 2014 Hf-enkeltfag.
Studieretningsopgaven i 2.g Formål I løbet af 2.g skal i lave en større skriftlig opgave i 2-3 af jeres studieretningsfag. • Opgaven i studieretningsfagene.
Studieretnings projektet ÅSG Studieretningsprojekt  En skriftlig opgave i typisk to fag  Du har 2 uger uden anden undervisning til opgaven  Der.
SRP på Faaborg Gymnasium 2013
Metode i AT Religion.
Studieretningsopgaven i 2.g Formål I løbet af 2.g skal i lave en større skriftlig opgave i 2-3 af jeres studieretningsfag. • Opgaven i studieretningsfagene.
Det Internationale Område Studieområde 3/
Almen studieforberedelse
DANSK-HISTORIE-OPGAVE
3/1 – 15/1: Synopsis og AT-eksamen
AT-EKSAMENSOPGAVEN 2013 februar 2013 / MG & RO. Tidsplan UgeMandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 5AT-opgaven udleveres IntrolektionVejledning om valg af emne.
Almen studieforberedelse
Almen Studieforberedelse på RG efterår Almen Studieforberedelse Oplæg til AT-forløb med emnet: Sandt-Falsk.
Studieretningsprojektet (SRP)
En vigtig eksamen Tidsplan Valg af sag og fag Blanket Synopsis Pjece
Det Internationale Område
Retorik og eksamen - den mundtlige eksamen i samfundsfag
AT Opgaven  Du skal ud fra de overordnede problemstillinger for emnet Videnskabelige gennembrud og teknologiske landvindinger udforme.
Almen sTudieforberedelse - AT
Studieretningsopgaven i 2.g Formål I løbet af 2.g skal i lave en større skriftlig opgave i 2-3 af jeres studieretningsfag. Opgaven i studieretningsfagene.
Formål Emne & produktkrav Tidspunkt Aflevering Sygdom & snyd Pjecen
Faglige mål for AT – forskellige metoder til komplekse problemer
Synopsis VIP3/2012.
Elevvejledning for Studieretningsprojektet i 3.g
Temadage i kulturområdet Studieområdet del 1: 3 områder: Det samfundsøkonomisk/samfundsfaglige - område Det erhvervsøkonomiske område Sprog- og kulturområdet.
Fællesfaglig og faglig skrivning Ideer til sammenhæng Odense, oktober 2011 Birgitte Darger Det frie Gymnasium (i projekt med Ørestad Gymnasium)
9. klasse Ranum Efterskole Formål med opgaven Du skal arbejde med et tværgående emne med en problemstilling. I får et overordnet emne. Herunder.
En kogebog Synopseprøven i dansk.
Eksamen i AT Vejledningsplan Ma2VINTERFERIEVINTERFERIE 2Afle- vering Ti23 On32 To2223 FrSkrive -dag.
Bacheloropgavens mundtlige dimension torsdag d. 19/1-12 Mål med mødet: 1.At etablere et forum for refleksion over opgavens mundtlige del. 2.At I efterfølgende.
S TUDIERETNINGSPROJEKTET ÅSG H VAD ER ET STUDIERETNINGSPROJEKT ? En skriftlig opgave i typisk to fag Du skal tage udgangspunkt i et studieretningsfag.
Studieretnings projektet ÅSG Studieretningsprojekt  En skriftlig opgave i typisk to fag  Du har 2 uger uden anden undervisning til opgaven  Der.
Almen studieforberedelse Konferencer sept. 2008
Katastrofen – årsager og konsekvenser
Tidsplan for eksamen 40s umd
Større Skriftlig opgave
Synopsis VIP13 HH3.
 1. lektion › Oplæg om synopsis › Oplæg om den individuelle fremlæggelse, vejledning og godkendelse af problemformulering i uge 6  2. lektion › Oplæg.
Obligatorisk selvvalgt opgave
Eksamen psykologi synopsis synopsiseksamen 2013.
Det Internationale Område
AT-årsprøve 2.g.
Det Internationale Område DIO  En samling materialer – udarbejdet individuelt eller i gruppe -, der dokumenterer din læreproces, din faglige udvikling,
Eksamensprojektet 2015 Hf-enkeltfag.
Obligatorisk selvvalgt opgave
Almen Studieforberedelse Orientering tirsdag den 29. januar 2013.
Obligatorisk selvvalgt opgave
Almen Studieforberedelse Orientering mandag den 31. januar 2011.
KNÆK KODEN Opgave 1. Erhvervsøkonomiske område opgave 1 Med udgangspunkt i en af dig valgt virksomhed skal du udarbejde en økonomisk analyse af den valgte.
Intern mundtlig prøve Skriveperiode (synopsis) Vejledning Område, opgave, fag Dansk, engelsk, fransk/tysk/spansk Sprog, kommunikation & kultur Samfundsfag,
Elevvejledning for Studieretningsprojektet i 3.g Elevvejledning Studieretningsprojektet i 3.g Hvad, hvornår og hvordan! Egaa Gymnasium, september 2015.
Det afsluttende AT-projekt udarbejdes i 2 fag. Der vælges blandt alle fag eleven har eller har haft. Faget indgår på det højeste niveau. Man kan ikke kombinere.
Almen Studieforberedelse Orientering tirsdag den 27. januar 2015.
SRP Høje-Taastrup Gymnasium 2017
SO 1 Det samfundsfaglige område Uge 50-51
Almen sTudieforberedelse 2017
SO 1 Det samfundsfaglige område Uge 50-51
Skriveperiode (synopsis)
Studieretningsopgaven i 2.g 2017
AT-eksamen 2018.
Innovation i AT Frederiksborg Gymnasium og HF januar 2014
Studieretningsopgaven i 2.g 2018
Studieretningsprojektet
Infomøde om synteseopgaven
AT-eksamen 2019.
Skrivedag 7: Resumé, konklusion og henvisninger
AT-EKSAMEN 2019 SSM 28. januar kl
Introduktion til mini-SOP 3. hhx
Præsentationens transcript:

AT9 - 2g April-maj 2007 Formalia 16 moduler 4 timers elevtid Der arbejdes individuelt, i par eller i grupper (max 4 medlemmer) Individuel fremlæggelse

AT9 - 2g April-maj 2007 Uge 12 Eleverne er bekendt med fag/fakulteter for de enkelte klasser. Uge 15 Torsdag 12/4 3. modul bruges til kollektiv vejledning af hele årgangen ved studievejlederne vejledning i klasserne af faglærerne ressourcerummet åbnes på intranettet. Uge 16 Fredag 20/4 Skemaet er ryddet fra kl Eleverne vælger emne, skriver stikord om hvilke problemstillinger og materialer, der forventes brugt samarbejdspartnere (grupper på max. 4) afleverer blanket til lærerne med oplysningerne. Uge 18 Mandag 30/4 Eleverne får respons på deres oplæg fra kl efter en plan, som faglærerne har udarbejdet.

AT9 - 2g April-maj 2007 Uge 19 Onsdag 9/5 Skemaet er ryddet, så eleverne/grupperne kan arbejde på skolen og få respons på deres problemformulering og de problemstillinger, der efter planen skal indgå. Vejlederne vurderer, om det er eksaminerbart og giver mulighed for evaluering af de faglige mål. Uge 21 Tirsdag 22/5 Skrivedag. Eleverne præsenterer vejlederne for nogle af de valg, de har truffet med hensyn til, hvilke problemstillinger og konklusioner der skal med i synopsen, hvilke der skal reserveres til den mundtlige fremlæggelse, og hvilke idéer der er til samtaledelen. Vejlederne laver en plan over, hvornår de kan træffes. Uge 21 Dato aftales i den enkelte klasse - senest 25/5 Synopsen afleveres til vejlederne i 2 eksemplarer. Studierapporten udfyldes også og afleveres i 2 eksemplarer.

AT9 - 2g April-maj 2007 Maj/juni Mundtlig årsprøve med 1 vejleder fra klassen og en censor fra en anden 2g-klasse, der dækker fagkombinationen. 30 min. til eksamination, bedømmelse og vejledning af den enkelte elev. Der gives ingen forberedelsestid. Studierapport skal foreligge ved årsprøven – du har selv ansvar for at medbringe en kopi af denne! Capice!

AT9 - 2g April-maj 2007 Synopsis - definition. En synopsis er ”et kort oplæg, der lægger op til en mundtlig fremstilling”. Den kan ikke stå alene, da den ikke er et færdigt produkt. Ved den mundtlige fremlæggelse fungerer synopsen som et ”talepapir”, der fastholder den røde tråd i fremlæggelsen. Altså: Det hele skal ikke stå i en synopsis, men den skal fungere som afsæt for en mundtlig fremlæggelse. Da synopsen danner baggrund for din mundtlige fremlæggelse, er det vigtigt, at din synopsis giver et godt overblik samt disponerer din mundtlige fremlæggelse. Husk derfor at øve din mundtlige fremlæggelse!

AT9 - 2g April-maj 2007 Synopsis - krav. Omfang: 3 – 5 sider. En side har en margen på 2 cm, skriftstørrelse 12 og linieafstand 1,5. Indhold: En synopsis indeholder følgende punkter: 1. Titel på emnet og angivelse af fagkombination. 2. Problemformulering. 3. Oversigt over de væsentligste problemstillinger, der er arbejdet med. 4. Diskussion af, hvilke materialer, teorier og metoder der er relevante i arbejdet med problemstillingerne. 5. Konklusioner på de væsentligste problemstillinger. 6. En sammenfattende konklusion relateret til problemformuleringen, herunder formulering af spørgsmål til videre undersøgelse. 7. Litteraturliste. 8. Perspektivering til problemstillinger, teorier og metoder fra studierapporten.

AT9 - 2g April-maj 2007 Bedømmelse Der gives én karakter. Bedømmelsen er en vurdering af, i hvilket omfang du lever op til de faglige mål i 2.g. Det er vigtigt at fremhæve, at du ikke får karakter for udfærdigelsen af synopsen, men for brugen af den.

AT9 - 2g April-maj 2007 De faglige mål Ved evalueringen lægges vægt på, i hvor høj grad du er i stand til at indgå i en faglig dialog, hvor du: – anvender viden fra forskellige fag og faglige hovedområder – anvender relevante metoder fra forskellige fag og faglige hovedområder – demonstrerer kendskab til de enkelte fags muligheder og begrænsninger – redegør for nogle betydningsfulde videnskabelige teorier samt kunstneriske, videnskabelige og teknologiske nybrud – demonstrerer forståelse af videnskabelig tankegang – påpeger, hvorledes et givet emne indgår i større historiske og/eller nutidige sammenhænge – strukturerer og formidler et fagligt stof. BØH!

AT9 - 2g April-maj 2007 Studievejledning og fucking god fucking fornøjelse! BOING, BOING! Kilde "Synopsis. Vejledning til elever på Sct. Knuds Gymnasium. AT4 og AT9" Nemli'-ja!