Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

9. klasse Ranum Efterskole 2012. Formål med opgaven Du skal arbejde med et tværgående emne med en problemstilling. I får et overordnet emne. Herunder.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "9. klasse Ranum Efterskole 2012. Formål med opgaven Du skal arbejde med et tværgående emne med en problemstilling. I får et overordnet emne. Herunder."— Præsentationens transcript:

1 9. klasse Ranum Efterskole 2012

2 Formål med opgaven Du skal arbejde med et tværgående emne med en problemstilling. I får et overordnet emne. Herunder skal du/I finde et delemne, som har en eller anden form for relevans i forhold til overemnet.

3 Du/I skal: Indkredse problemstillingen Afgrænse opgavens indhold i forhold til problemstillingen Tage stilling til hvilke arbejds- og undersøgelsesformer du vil bruge Tage stilling til indholdet og de metoder du bruger Tage stilling til hvilke og hvordan du bruger forskellige kilder og materialer Tage stilling til udtryksformen Fremstille et produkt Tilrettelægge og gennemføre fremlæggelsen

4 Ugen i praksis: Vi starter mandag kl. 8.05. Vi fortsætter hver dag til kl. 16.00. Man have underskrevet sin logbog af sin vejleder hver dag senest kl. 15.45. Alle elever møder hver dag i deres klasse kl. 8.00 – også selvom man allerede har styr på, hvad man skal. Husk at holde øje med jeres problemformulering løbende – for at sikre jer at I ikke kører ud af et sidespor. Aflevering senest fredag kl. 11.30. Medbring gerne egen printer!!

5 Produkt/opgave Alle skal aflevere en skriftlig opgave: Du kan vælge at aflevere en større skriftlig opgave, som så er dit produkt. Du kan også lave et kreativt produkt og aflevere minimum 2 sider skriftligt.

6 Bedømmelse Projektopgaven bedømmes med en INDIVIDUEL udtalelse og karakter. Du vurderes på: Opgavens faglige indhold Arbejdsprocessens forskellige faser, herunder din fordybelse i emnet, dit samarbejde med andre og dit bidrag til planlægning, indsamling af informationer og bearbejdning af emnet. Produktet Fremlæggelsen og formidlingen


Download ppt "9. klasse Ranum Efterskole 2012. Formål med opgaven Du skal arbejde med et tværgående emne med en problemstilling. I får et overordnet emne. Herunder."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google