Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Formål Emne & produktkrav Tidspunkt Aflevering Sygdom & snyd Pjecen

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Formål Emne & produktkrav Tidspunkt Aflevering Sygdom & snyd Pjecen"— Præsentationens transcript:

1 Formål Emne & produktkrav Tidspunkt Aflevering Sygdom & snyd Pjecen
Historieopgaven i 1.hf 2014 Formål Emne & produktkrav Tidspunkt Aflevering Sygdom & snyd Pjecen

2 Formål Faglig træning af historie Forberedelse til SSO i 2.hf
Historieopgaven er en større skriftlig individuel opgave. Forberedelsen kan godt foregå i grupper! ”Historieopgaven har som formål at opøve kursisterne i skriftligt at arbejde med og fordybe sig i historiske problemstillinger og herunder inddrage de faglige mål. Endvidere har historieopgaven det generelle formål at introducere til de formalia, der knytter sig til en større skriftlig opgave, herunder kendskab til opgaveformuleringens form og krav”. Faglig træning af historie Forberedelse til SSO i 2.hf

3 Emne & produktkrav Historieopgaven skal skrives inden for de gennemgåede undervisningsforløb eller fællesfaglige forløb i KS. Læreren laver på forhånd 1-2 forskellige opgaveformuleringer i hvert emne, som I kan vælge mellem. I skal selv vinkle emnet ud fra den givne opgaveformulering ved at lave forskellige underspørgsmål. Opgavens omfang er fastsat til 5-8 sider á 2400 anslag.

4 Tidspunkt Mandag i uge 15 er der fælles og/eller individuel vejledning, hvor jeres historielærer vil lægger timer ind i Lectio. Torsdag d. 10. og fredag d. 11. april er der skrivedage, hvor I ikke har timer på skolen. Her har du mulighed for at arbejde med opgaven hjemme eller på skolen. Der er afsat 15 timers elevtid til opgaven. I skal regne med at bruge en del tid ud over undervisningstiden på opgaven.

5 Aflevering Historieopgaven skal afleveres på skolens kontor senest fredag d. 11/4 – 2014 kl. 14:00. Opgaven skal afleveres med skolens officielle forside, som du selv skal udfylde! Er historieopgaven ikke afleveret til tiden, vil den normalt ikke blive accepteret som afleveret. Det er dit ansvar at du har en opgave som kan afleveres!

6 Sygdom & snyd Hvis du bliver syg op til eller i opgaveperioden, skal du straks ringe til kontoret. Du kan ikke vente med at melde dig syg til det tidspunkt, hvor du skal aflevere opgaven. Besvarelsen skal være selvstændigt arbejde, du må ikke aflevere en andens besvarelse samt skrive af fra en ikke opgivet kilde.

7 Pjecen Indhold: Formål Valg af emne Opgaveformulering Skrivedage og opgaveperioden Snyd Sygdom Aflevering, bedømmelse, karaktergivning På hjemmesiden ligger alle oplysninger vedr. opgaven (dvs. dette PowerPoint, pjecen, forside, vejledning mht. litteratursøgning, litteraturhenvisninger m.m.).


Download ppt "Formål Emne & produktkrav Tidspunkt Aflevering Sygdom & snyd Pjecen"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google