Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Studieretningsopgaven i 2.g 2012. Formål I løbet af 2.g skal i lave en større skriftlig opgave i 2-3 af jeres studieretningsfag. Opgaven i studieretningsfagene.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Studieretningsopgaven i 2.g 2012. Formål I løbet af 2.g skal i lave en større skriftlig opgave i 2-3 af jeres studieretningsfag. Opgaven i studieretningsfagene."— Præsentationens transcript:

1 Studieretningsopgaven i 2.g 2012

2 Formål I løbet af 2.g skal i lave en større skriftlig opgave i 2-3 af jeres studieretningsfag. Opgaven i studieretningsfagene kan betragtes som en generalprøve på studieretningsprojektet i 3.g Der stilles krav om formalia (noter, litteraturliste) Resume på engelsk Det tilstræbes at opgaveformuleringen ligner den, der vil blive anvendt i studieretningsprojektet i 3.g.

3 Valg af fag Klasses lærere afgør ud fra faglige hensyn om opgaven skrives i 2 eller 3 af studieretningsfagene. Der er altså ikke krav om at fagene dækker forskellige fakulteter.

4 Problemformulering Afhængigt af lærernes faglige vurdering vil der være to eller flere problemformuleringer I kan vælge imellem. Ud fra denne problemformulering skal du selvstændigt ”vinkle” og besvare din opgave, Alle skriver deres egen opgave, trods samme problemformulering. Et godt problem er svært at løse Et godt problem nødvendiggør derfor dybere undersøgelse, analyse, vurdering og diskussion.

5 Skrivedage Elevtid = 15 timer Der er skrivedage tirsdag d. 14. februar og onsdag d. 15. februar, hvor der ikke er planlagt almindelige skematimer Opgaven aflevering onsdag d. 15/2 – 2012 kl. 15, sammen med skolens officielle forside.

6 Pjecen Udleveres i dag af én af dine lærere Indeholder alle vigtige oplysninger om SRO – fx: – Formål – Opgavebesvarelsen: omfang, litteraturliste, noter, internettet, resumé på engelsk. – Forberedelsesdage, opgaveformulering, opgaveperioden, snyd, sygdom, aflevering, bedømmelse. Pjece, forside og PowerPoint ligger på skolens hjemmesiden

7


Download ppt "Studieretningsopgaven i 2.g 2012. Formål I løbet af 2.g skal i lave en større skriftlig opgave i 2-3 af jeres studieretningsfag. Opgaven i studieretningsfagene."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google