Opfølgning på web-undersøgelse

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Resultater og opfølgningsmuligheder for LUP 2009 – kommunikation og patientinddragelse Specialkonsulent Trine Østerbye Web- og kommunikationsmedarbejder.
Advertisements

Sundhedsaftalen fra ord til handling
Øvelse fra Klik for at redigere undertiteltypografien i masteren - Diskuter og beskriv faserne og ’workstages’ Fase 1 – Preproduktion Forberedelse.
Landsorganisationen i Danmark Rapport fra Udvalget om modvirkning af social dumping Dansk Forening for Arbejdsret den 22. november 2012 v/Stephan Agger.
Projektarbejde – fra en positiv indgangsvinkel
Statusrapport Statens Arkiver Danmark Nordisk ekspertseminar, Reykjavik den 2. december 2008.
Evaluering af kommunalreformen og den nye nationale koordinationsstruktur Oplæg ved Torben Buse, Vicedirektør, Socialstyrelsen 8. Maj 2014.
KØBENHAVNS KOMMUNE SUNDHEDS- OG OMSORGSFORVALTNINGEN Præsentation af tilsynskoncept.
Udfordringer i den kommunale byggesagsbehandling
Hvordan kan resultaterne bruges i en kommunal sundhedspolitik
Møde med KKR den 28. august 2012 Oplæg v/ Johannes Flensted-Jensen & Harald Mikkelsen.
Projektbeskrivelse 10. Marts 2006 Carl P. Knudsen.
Cuneco – en del af bips.
Kampagneopstartsmøde ”Fællesoffentlig kampagne om overgangen til obligatorisk digital kommunikation med det offentlige, 2013”
Side1 WORKSHOP - Fremtidens museumshjemmesider 12:45 Introduktion 13:00 Nationalmuseets hjemmeside 13:10 Workshop 14:00 Fremlæggelse i plenum.
Fra projekt til drift Implementering i organisationen af Statens Arkivers nye hjemmeside Lisbeth Brodin Webredaktør og kommunikationsmedarbejder Statens.
Mulernes Legatskole Trivselspolitik – attraktive arbejdspladser
EU-indsaten for administrative lettelser1 Indsatsen for at lette byrderne i EU Anders Bering Erhvervs- og Selskabsstyrelsen Center for Kvalitet i ErhvervsRegulering.
Hvad er et problem ? Et problem er i sin negativt ladede betydning en for nogle utilfredsstillende situation. Et problem er i sin positivt ladede betydning.
Nemt på nettet at understøtte og øge borgernes brug af NemID og digitale selvbetjeningsløsninger med udgangspunkt i den fælles offentlige digitaliseringsstrategi.
Forældremøde Ellepilen 11. April Hvem er vi?
Odder Gymnasiums iPad-projekt Susanne Th Jensen & Yago Bundgaard, Odder Gymnasium. Uddannelsesforum 2011.
Status for Økonomisk Balance og Økonomistyirng17. december 2006 Status for Økonomisk Balance og Økonomistyring Regnskab 2006 Redegørelse for årsagerne.
Samarbejde og koordineret indsats Kompetencerådsmøde den 4. marts 2011
Sundhedsaftale om det regionale samarbejde om infektionshygiejne, herunder MRSA Regionssundhedsplejerske Anita Fogh, og formand for arbejdsgruppen.
Implementering af brandingstrategi på nettet
Arbejdet med åbne standarder – fokus på implementeringen af B 103 Oplæg ved 3. workshop for it-governance 21. februar 2007.
It i folkeskolen SkoleIntra-træf 2011
Fælles EPJ til hospitalerne i Region Midtjylland
Attraktive Arbejdspladser
Style and Experience Gruppe 6: Dan, Simon, Susi og Xin Yu.
Boligkontoret Danmark
Oplæg på samordningsudvalgsmøde d. 27. februar 2014 v. Conni Christiansen Sundhedsaftale 2015 – 2018.
Dan Zielke og 1.
Dansk kvalitetsmodel på det sociale område.
PBJ Consult A/S – Mere end et systemhus HR i øjenhøjde
Efter konsensus. Det er spild af tid at gennemføre en selvevaluering uden at følge den op med klare forbedringsprojekter! Prioritering Alle forbedringsområderne.
HR i Nice Topledelsens krav til HR ! V/ Gert R. Jonassen - Arbejdernes Landsbank den
De første erfaringer – og udfordringer?. De første erfaringer – og udfordringer?
GRUPPEARBEJDE Opsamling for København 27 grupper (ca. 6 pers. i hver gruppe)
Kompetenceudvikling af kortuddannede på Den sociale Højskole i København 1.Præsentation af Den sociale Højskole som organisation 2.Historien om hvordan.
Randers Kommune. 2 Stabene i Randers Kommune - 2 Møde gruppen af stabsledere – Velkommen v. Klaus Christiansen - Introduktion til arbejdsprocessen.
Livsstilsændringer i Flok. 2 Aabenraa kommune 6000 medarbejdere Ca. 450 arbejdssteder MED. System med HMU som beslutningsorgan.
Alle veje fører til handling Det nye borger.dk Jeanette Leah Vinther Vejle Bibliotek 4. oktober 2012.
Oplæg Marsellisborg gymnasium 27/ Kan man bruge tilfredshedsundersøgelser i kvalitets og reformarbejdet? erfaringer Nykøbing Katedralskole.
KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Forandringsprogrammet/Organisationsudvikling 9. Maj 2007 Bilag 2 BUF’s strategiske grundlag.
Formidling og informationsarkitektur Christina Mette Thorarinn.
Samrådenes rolle og organisering
H:\EJO\Præsentationer\Vandramm.ppt Vandrammedirektivet – set fra tegnebogen Niels Peter Nørring Vicedirektør i Dansk Landbrug Plantekongressen.
Øvelser Usability Metoder. I dag Evaluering af opgaver.  Aflevering.  Strukturen – (se senere). Aftenens øvelse: Usability plan.
Fælles møde med Børne- og Ungeudvalget og strategiudvalget 18. august 2008.
Jens Bejer Damgaard, kontorchef, kommunesamarbejde og sundhedsaftaler
 Hvad var de pædagogiske udfordringer?  Hvad var vores behov og ønsker?  Hvad var udslagsgivende i forhold til jeres valg?
Kvalitet i fremtidens sundhedsuddannelser Uddannelsespolitisk oplæg.
1 Temamøde om Social Ulighed i Sundhed Erfaringer med at sætte social ulighed i sundhed (SUS) på dagsordenen i Københavns Kommune Disposition: - Begreber.
Mediebåren patient kommunikation Projekt skriftlig patientkommunikation.
Kvalitetsstyringsordning for sagsbehandling på natur- og miljøområdet Maj 2010.
Vidensarbejderens særlige arbejdssituation - forebyggelse af arbejdsrelateret stress Oplæg i IDA, fredag, 27. april 2007 Christine Ipsen, Ph.d.
Patientfeedback - Hvad siger patienterne? Udviklingssygeplejerske Jannie C Frølund - Medicinsk Afdeling, Vejle Sygehus – det naturlige valg!!!
Region Nordjyllands anbefalinger og tiltag på baggrund af STM lægesagen Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse 17. september 2015.
Straksaktivering i Hillerød Kommune Disposition Baggrund og formål med straksaktiveringen Målgruppe og organisering Indhold Justeringer.
Fem lærere på mentorkursus
4. Nordiske webmøde Helsinki 7-8 februar 2008
Medicinrådgivende teams
Principerklæring for DBU Bredde - til vedtagelse på års-/delegeret-/repræsentantskabsmøder 2018 FLU indgik i 2015 en ny breddeaftale med DBU for perioden.
Klar til Smart Vækst – Udbredelse af smart city løsninger i DK – fokus på smart affaldsindsamling Jesper Bøttcher Gate 21.
Præsentation af Socialtilsyn Øst -orientering om årsrapport 2015 og evalueringen af lov om socialtilsyn Baggrund Socialtilsynets årsrapport skal fungere.
Velkommen til: Seminar for medarbejdere der gennemfører Realkompetencevurderinger (RKV) Torsdag den 6. november 2014.
Oplæg på samordningsudvalgsmøde d. 27. februar 2014
Princip for udarbejdelse af principper
Præsentationens transcript:

Opfølgning på web-undersøgelse Temamøde 12. December Janni Andersen, Tina Sussi Jensen og Erik Hagen Jørgensen

Vi har et godt udgangspunkt Hovedindtryk Vi har et godt udgangspunkt Høj grad af tilfredshed blandt brugerne Sammenhængende struktur, design etc. Der er en del at arbejde videre med De konkrete anbefalinger Øget viden om vores brugere

Fire veje videre frem Afrapportering til administrativ ledelse og fremadrettet anbefaling Enkeltstående forbedringer / udviklingsprojekter Det fortsatte arbejde i redaktørgrupperne Den enkelte redaktør

1. Afrapportering til administrativ ledelse Oplæg i udvidet direktion august 2007: Kommunikation iværksætter i løbet af efteråret en brugerundersøgelse af regionens hjemmesider. Formålet er at få en detaljeret viden om vores målgrupper og om deres brug af web-løsningerne. Denne viden skal danne afsæt for den videre udvikling af regionens web-løsninger. Opfølgning: Overordnede konklusioner fra undersøgelsen Forslag til fremadrettet indsats (strategi, opdatering, pilotprojekt på koncernplatform/MOSS m.m.) Ansvar: Kommunikation

2. Enkeltstående udviklingsprojekter Udviklingsprojekter og andre ændringer, som kan behandles hver for sig og som har en kortere tidshorisont: Telefonbog Afklaring af søgemaskine Nye ansatte Bedre sammenhæng i personaleinformation Skriv godt til nettet Ansvar: Kommunikation

Den daglige drift og forbedring af web-løsningerne: 3. Redaktørgrupperne Den daglige drift og forbedring af web-løsningerne: Strategi for opdatering Bedre sammenhæng og overskuelighed i personaleinformation Fortsat arbejde med kvaliteten på de enkelte sites (hvordan rammer vi vores brugere) Ansvar: Kommunikation

4. Den enkelte redaktør Arbejdet med de enkelte sider på grundlag af ny viden om vores brugere. Opdatering, opdatering, opdatering…