Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Principerklæring for DBU Bredde - til vedtagelse på års-/delegeret-/repræsentantskabsmøder 2018 FLU indgik i 2015 en ny breddeaftale med DBU for perioden.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Principerklæring for DBU Bredde - til vedtagelse på års-/delegeret-/repræsentantskabsmøder 2018 FLU indgik i 2015 en ny breddeaftale med DBU for perioden."— Præsentationens transcript:

1 Principerklæring for DBU Bredde - til vedtagelse på års-/delegeret-/repræsentantskabsmøder 2018
FLU indgik i 2015 en ny breddeaftale med DBU for perioden 1/ / Et centralt element i aftalen var igangsættelse af et reform arbejde med henblik på modernisering af såvel den politiske som den administrative organisering af dansk breddefodbold. For at igangsætte dette arbejde har FLU med bidstand fra DIF udarbejdet rapporten ”Fodbold i Lokalunionerne”, som i 2017 har været i høring i alle lokalunioner. Rapporten der beskriver en række mulige organisationsmodeller og lokalunionernes tilknyttede høringssvar er afsættet for det forsatte reformarbejde i FLU For at skabe et fælles politisk afsæt for alle lokalunioners deltagelse i den fortsatte proces, fremlægges denne principerklæring på alle års/delegeret/repræsentantskabs møder. Med tilslutning til principerklæringen gives den enkelte lokalunions bestyrelse mandat til at indgå konstruktivt i det fortsatte arbejde med at danne en ny organisering af Dansk Breddefodbold. Med alle lokalunioners opbakning til principerklæringen skifter Foreningen af Lokalunioner samtidig navn til DBU Bredde. Reformarbejdet skal sikre, at Dansk Breddefodbold får en moderne og tidssvarende struktur både administrativt og politisk. Målet er at skabe en ny organisering, hvor der arbejdes målrettet med tidssvarende tilbud og støtte til alle breddeklubber i hele Danmark.  Lokal forankring og klubnær service ud fra de nuværende lokalunioner/regioners administrationer er udgangspunktet, men der skal samtidig skabes en organisation, som i endnu højere grad fremstår som en professionel samarbejdspartner i relation til DBU, Divisionsforeningerne og øvrige samarbejdspartnere. Reformarbejdet skal udover at beskrive en ny og tidssvarende organisationsmodel desuden skabe et demokratisk fundament, der sikrer at DBU Bredde kan besætte de relevante poster efter gennemførelse af overordnede reformer i DBU. Det indebærer bl.a. at valgprocedurer til følgende politiske organer skal beskrives: • DBU Bredde bestyrelse • DBU Bredde pladser i DBU´s udvalg for Professionel Fodbold og Breddeudvalget • DBU Bredde pladser i DBU´s bestyrelse Reformarbejdet skal herudover beskrive en lang række forhold baseret på bred inddragelse af såvel ansatte som frivillige fra alle lokalunioner. DBU Bredde(Nuværende FLU) er tovholder for reformarbejdet, hvor de kommende strukturer skal beskrives i detaljer. Processen er tilrettelagt således at alle lokalunioners delegeret-/repræsentantskabsmøder i starten af 2019 skal tage stilling til tilslutning/overgang til ny organisationsmodel for FLU/DBU Bredde.


Download ppt "Principerklæring for DBU Bredde - til vedtagelse på års-/delegeret-/repræsentantskabsmøder 2018 FLU indgik i 2015 en ny breddeaftale med DBU for perioden."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google