v/ afdelingsledelsen VELKOMMEN!

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Resultater og opfølgningsmuligheder for LUP 2009 – kommunikation og patientinddragelse Specialkonsulent Trine Østerbye Web- og kommunikationsmedarbejder.
Advertisements

Baggrund for projektet
”Nu skal I få kreative ideer – som I kan og vil gøre noget ved”
Værdigrundlaget i Greve
Hvordan kan resultaterne fra Sundhedsprofil 2010 bruges i den regionale folkesundhedsstrategi? Bente Lauridsen Regionsrådets 1. næstformand og medlem af.
Vores krav til økonomiforhandlingerne v/Palle Simonsen, Det Sociale Netværk.
”Nu skal I få kreative ideer – som I kan og vil gøre noget ved”
Forslag til Strategi for sygeplejens bidrag til udvikling og forskning ved de somatiske sygehuse i Vejle Amt År
Slå dog SU og SIU sammen 17. september 2009
Værdibaseret ledelse i almen praksis
Dagkirurgisk sygepleje
Implementering på Fenrishus
UDVIKLINGSTRÆ PÅ EN UDDANNELSESINSTITUTION
Billum skole Overordnet udviklingsplan Den politiske beslutning fra 2007 omkring skole/SFO danner baggrund for dette materiale. Planen er til debat og.
Skolebestyrelsen  7 forældrerepræsentanter  2 medarbejderrepræsentanter  Alle skal udfylde en tavshedserklæring  2 elevrepræsentanter  Alle har stemmeret.
Jobudvikling og -glidning
Tillid Temadag for AMIR
Den lille Skoles vision 6. Skolens medarbejdere. 6. Skolens medarbejdere (bestyrelsens formulering) ”Medarbejderne agerer i overensstemmelse med skolens.
Leder APV v/ arbejdsmiljøkonsulent Maj-Britt Stobberup
HR Løn og Personale Jørn Mørup
Mission - Vision – Strategi Udkast for Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center Centerledelsen - Herning 6. marts 2007.
Brugerdialog FS SASMO kongres , Vejle Center Hotel
Ledelse på tværs i VEST. Gødstrup Nye patienter i akutmodtagelsen Neurologi.
Fælles EPJ til hospitalerne i Region Midtjylland
Det Nye Universitetshospital i Århus Arbejdsvision for byggeriet af DNU Det Nye Universitetshospital: sammenhængende, bæredygtigt og effektivt byggeri.
Uddannelse i Akutmedicin Region Midtjylland Projektleder Jeannie Rumph.
RegionsMEDudvalget Seminar juni 2010 Resultater fra evalueringen af MEDaftalen 2010.
Anni Skou Jens Oluf Pedersen Akut Medicinsk Modtageafsnit A4 Medicinsk afdeling M1.
Pitch af sygeplejerskeuddannelsen af Lykke og Trine
ledelses- og styringsgrundlag
Tværfaglig regional workshop Tidlig opsporing af kritisk sygdom
Hvordan bygge bro mellom klinik og forskningsmiljø?
Forløbsprogrammer – et værktøj i kronikerbehandlingen
På vej mod en region Nye muligheder Harmonisering. Kvalitet – effektivisering Den fremtidige specialeplanlægning Kompetencebehov i fremtidens hospitalsvæsen,
- i et strategisk og sundhedsøkonomisk perspektiv
Afdelingsledelsen Vision og værdigrundlag i Planlægningsområde Syd.
Fælles Visitation Gynækologi
Elementer i ”Forebyggelsespakken om Tobak”, der i særlig grad kan løfte kommunernes indsats Tobakstemagruppemøde i Sund By Netværket 17. juni 2013 Chefkonsulent.
Sundhedsstyrelsens opgaver Det Medicinske Patientforløb Konference – Christiansborg, 18. Januar 2006 Jens Kr. Gøtrik Medicinaldirektør.
Et fagligt løft af folkeskolen.
Lægedage Sammenhængende patientforløb – hvad skal der til? Oplevelser fra en kommunal hverdag og en hjemmesygeplejerskes beretninger Kommunalt perspektiv.
DSKB’s Generalforsamling Vision og strategi 24. Maj 2011.
Den lægelige videreuddannelse Hospitalsenheden Vest.
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
Århus Universitetshospital Århus Sygehus Centernavn Afdeling Kompetenceudvikling Århus Sygehus.
Politisk forlig om akutberedskabet i Region Midtjylland Pressemøde den 25. september 2007.
Hospitalsenheden Vest Akutmodtagelse Hospitalsenheden Vest Ved Cheflæge Per Østergaard Jensen Hospitalsenheden Vest.
Hospitalsenheden Vest Ledelse i Akutafdelingen Per Østergaard Jensen Cheflæge Hospitalsenheden Vest.
Lederkonferencen 9. juni 2010
Oplæg til 3. møde i udvalget vedr. professionsspor Formål og læringsmål.
Pakkeforløb for kræftpatienter
Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet marts 2015 Den Danske Kvalitetsmodel Midtvejsbesøg Hospitalsenhed Vest, Herning.
Ledelses- og Styringsgrundlag. Oplæg v. Bo Johansen – 20. aug
Fusionsprocessen Neurologi-Fysio- og Ergoterapi 10. juni 2014 JFB.
Vision mission værdier handleplaner
Navn (Sidehoved/fod)Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler FAS’ Års- og medlemsmøde, 3. oktober 2014 Ane Friis Bendix Vicedirektør, dr.med. Sammenhæng.
1 Sygehuset som en helhed I formiddagens program har der været fokus på fælles akut- modtagelser (FAM). Det, at der ændres på, hvordan de akutte patienter.
Akutkonferencen marts 2009, Annette Gyldengren DE ALVORLIGT SYGE DE MINDRE SKADER ELLER SYGDOMME IKKE AKUTTE SKADER ELLER SYGDOMME.
Regionshospitalet Randers/Grenaa Det er ok at være syg – og ok at ledelsen forholder sig til det Oplæg ved personalechef Mette H. Dehlendorff, november.
En fælles indsats til den enkeltes bedste på Nørrebro Oplæg til dialog-møde om en styrket indsats for udsatte grupper 29. Marts 2012 Centerchef Britta.
DET KOMMUNALE SAMARBEJDE
AVA Vision og værdier ”En vision, der kommer indefra – fra medarbejdere, der dagligt leverer varen og håndterer måden at gøre det på troværdigt og individuelt,
Det nære Sundhedsvæsen de næste skridt
For Driftsafdelingen, Hospitalsenheden Vest
Optakt til samarbejdet om sundhedsaftaler og praksisplan 2014
Præsentation af Socialstyrelsens Praksiskonsulent-korps
Dialog om opgave- og arbejdstilrettelæggelse for skolepædagoger
Hospitalsenheden VEST
Ned med tvang – op med forebyggelse
Gruppeudviklingssamtale Trin 1-2-3
Præsentationens transcript:

v/ afdelingsledelsen VELKOMMEN! Introduktion af nyansatte på Røntgenafdelingen i Hospitalsenheden Vest. v/ afdelingsledelsen VELKOMMEN!

Røntgenafdelingens opbygning 5 afdelinger fordelt på 5 matrikler, Holstebro, Herning, Lemvig, Ringkøbing og Tarm. Fælles afdelingsledelse (se org. plan.) Den organisatoriske opbygning på de enkelte afdelinger. Fordeling af afdelingens specialer - herunder apparaturpark.

Regionens opbygning De politiske mål og beslutninger Den overordnede mission og vision Medarbejderindflydelse – hvordan? LMU (Lokal MED Udvalg) Introduktion v. arbejdsmiljørepræsentanten v. patientsikkerhedsrepræsentanten

Vision for Røntgenafdelingen Hospitalsenheden Vest. At have en afdeling med høj faglig ekspertise og dertil et kompetent veluddannet personale. At brugere og henvisende instanser har faglig tillid til os i forhold til hele patientforløbet, fra modtagelse af henvisning til den endelige diagnosticering. At man som ansat i Røntgenafdelingen, tager ansvar for undersøgelse/beskrivelse og svar ud fra de retningslinjer, som er beskrevet i Kvalitetshåndbogen. At vi har målbare parametre på nøgleområder jfr. BUA- aftalen og Kvalitetshåndbogen. En afdeling hvor man som medarbejder er stolt af at være ansat. Man føler, at man bliver set og hørt. Man føler, at man gør en forskel. En faglig og social arbejdsplads, hvor vi værdsætter hinanden. Mulighed for udvikling. Udnytter de ressourcer vi har, bedst muligt. Godt tværfagligt fællesskab. Personalet er selv ansvarlige for høj faglig ekspertise. Opbakning fra ledelsen. Højt informationsniveau fra ledelsen. Godt kommunikationsmiljø.

Vision for Røntgenafdelingen Hospitalsenheden Vest. En afdeling hvor uddannelse af såvel studerende, som de ansatte, prioriteres efter behov. Vi er kvalificeret til opgaven og vores kolleger ligeså. Grundig oplæring. Man vægter om man vil være generel eller specialist. Anvender sit fag på en professionel måde. Søsætte projekter, der højner kvaliteten. Ledelsen tage ansvar, hvis ikke den ansatte udøver høj faglig ekspertise.

Vision for Røntgenafdelingen Hospitalsenheden Vest. En afdeling hvor patienter og samarbejdspartnere møder et velfungerende, åbent og venligt miljø, og hvor den oplevede patientkvalitet er høj. God telefonkultur God tone Gode fysiske rammer Rummelighed Godt arbejdsklima Fælles målsætning - patient - diagnostik og udannelse.

Vision for Røntgenafdelingen Hospitalsenheden Vest. En afdeling, hvor de 3 d’er: dygtighed, dialog og dristighed er nøgleord i hverdagen. En afdeling, hvor der er en moderne apparaturpark. En afdeling, hvor effektive patientforløb og optimal ressourceudnyttelse er målet.

Mål Korrekt udfyldte henvisninger. At patienter, som har en fast tid, højest må vente i 15 min. på afdelingen. Indlagte patienter sikres undersøgelse indenfor 1 – 2 dage. Svar på undersøgelse for akutte og indlagte patienter inden for få timer. Svar til praktiserende læger indenfor 2 – 4 dage. Personaletilfredshedsundersøgelser hvert 2. år. Temadag for personalet 1 gang årligt.

Mål Fortsættelse af det indledte arbejde med patientforløb, også i forhold til Region Midtjylland. God rekruttering. Styrke fagligheden i det faglige råd. Gøre brug af rettighederne i LMU og HMU. Nyhedsbreve hver 2-3. måned. Bedre koordinering af lægeplaner i overensstemmelse med den daglige drift.

Mål Styrke samarbejdet med de praktiserende læger via praksiskonsulenten. Sikre et højt informationsniveau på tværs af faggrupperne. Fortsat uddelegering af ansvar under hensyntagen til hele afdelingens situation.

Mål Klare meldinger fra ledelsen. Tværfaglige ledermøder 4 gange årligt og monofaglige møder i lige måneder. Fungerende apparaturpark. Benchmarking. Passende grad af arbejdspladsrotation.

Samarbejde på tværs af matriklerne.

Personalesammensætning (se bilag) Udvalg såvel internt som eksternt. Røntgenafdelingens vision og mission. Røntgenafdelingens mål for håndtering af henvisninger. Røntgenafdelingens samarbejdspartnere både i og udenfor hospitalet. Information om e-dok herunder også kort præsentation af strategikortet.

Røntgenafdelingen som uddannelsessted. Projekter i Røntgenafdelingen. Muligheder for kurser/supplerende uddannelser. Møder/referater

Røntgenafdelingens åbningstider på de forskellige matrikler. Hvordan kommer patienten i kontakt med Røntgenafdelingen hele døgnet?

Organisationsplan efter linje-stabsprincippet Hospitalsenheden Vest Røntgenafdelingen Hospitalsenheden Vest