Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

AVA Vision og værdier ”En vision, der kommer indefra – fra medarbejdere, der dagligt leverer varen og håndterer måden at gøre det på troværdigt og individuelt,

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "AVA Vision og værdier ”En vision, der kommer indefra – fra medarbejdere, der dagligt leverer varen og håndterer måden at gøre det på troværdigt og individuelt,"— Præsentationens transcript:

1 AVA Vision og værdier ”En vision, der kommer indefra – fra medarbejdere, der dagligt leverer varen og håndterer måden at gøre det på troværdigt og individuelt, er en vision, der giver mening.”

2 Resumé For at vi på AVA kan sikre patienternes oplevelse og tryghed hos os, er det vigtigt, at vi internt hver i sær kender vores rolle i arbejdsmiljøet. Den udadgående og altafgørende kommunikation til patienter og pårørende og andre afdelinger starter derfor internt og kan kun understøttes ved, at vi alle har den forståelse. Derfor prioriterer vi nogle udvalgte værdier, som dækker de primære udfordringer og som sikrer os bedst mulig kvalitet, både i vores egne hverdage, men også som en del af en større helhed I bevidstheden om, at vi kun ved hjælp af samarbejde kan understøtte den fælles og overordnede vision, skal vi være bedre til at vise, at vi vil det her samarbejde. For det vil vi!

3 Resumé, del 2 Det naturlige valg
På motivationsdagene var udgangspunktet også den overordnede vision og værdi på Sygehus Lillebælt, hvor i sær ”Det naturlige valg” er en primær statement. Derfor har vi arbejdet med de naturlige valg for at få dem implementeret i hverdagen. Vi har sat ord på det, der måske før var indforstået i os. Det er hensigten, at vi måler, synliggør og tager aktion på vores værdier, for at vi kan sikre os selv og patienterne den bedst mulige ekspertise i fremtiden.

4 Desuden…. Udgangspunktet for visionen er, at patienter på AVA kommer, fordi de er i nød, er syge, skal visiteres videre. Vi vil sørge for, at de vælger os hver gang, de selv kan vælge på grund af vores unikke ekspertise og måden, vi formidler den på.

5 Værdier & Visioner

6 Information Information gør vores hverdag nemmere og patientens oplevelse bedre. Vi skal tage ansvar for, at information modtages og forstås. Vi skal tage ansvar for både at overlevere og opsøge information.

7 Anerkendelse Vi anerkender hinanden, hinandens forskelligheder, patientens behov. Vi anerkender både den gode og den dårlige dag hos hinanden. For os er anerkendelse lig med respekt.

8 Nærvær Vi forholder os til hinanden, ser på hinanden, ser på patienten.

9 Positiv tilgang Vores tilgange gør hele forskellen. Både internt såvel som eksternt. Vi hjælper, fordi vi ikke kan lade være. Vi støtter hinanden og os selv ved at vælge den positive tilgang.

10 Dialog - Vi skal gå direkte i dialog for at undgå misforståelser.
Vi skal afstemme og formulere forventninger med hinanden og med patienterne.

11 Professionalismen kommer indefra – vi kan ikke lade være.
Vores rolle på AVA er altafgørende for alles oplevelse. Derfor er vi ikke kun effektive, men også professionelle. Professionalismen kommer indefra – vi kan ikke lade være.

12 Kollegaskab - DIN rolle er vigtig – husk at rose hinanden og ikke mindst TAG IMOD. - Du har brug for gode kolleger. Gør hinanden gode.


Download ppt "AVA Vision og værdier ”En vision, der kommer indefra – fra medarbejdere, der dagligt leverer varen og håndterer måden at gøre det på troværdigt og individuelt,"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google