Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Final take - Værdigrundlag Maj 2007
Advertisements

Projektkonsulent June Højgaard Simonsen Krop & kompetencer Kommunalt kompetenceløft i idræt og bevægelse.
Projekt: Fælles indsats på psykiatriområdet i Haderslev Kommune og Region Syddanmark.
Tekstslide med bullets Brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at skifte mellem de forskellige niveauer Vejledning af eleven 1.
”Nye veje til at motivere og aktivere de unge på arbejds- markedet”
HANDLING OG PLAN1 Kvalitetssystem – indsatser og selvevaluering Krav – ideer fra sidst: Kvalitetssystem udvikles i samarbejde mellem skoler og SIIP Systemet.
Morgendagens Børne- og Ungeliv MEDARBEJDERE Resultater af spørgeskemaundersøgelsen 2016 Published by Birgitte Færregaard Larsen April at 12:5 Powered.
Klar til 10. Klasse! Præsentation. Plan for indskolingen Indmeldt Forældre/elev/skole-møde I DAG! Indslusningssamtaler Brev om endelige valg – 1. juni.
Tværfaglig tænkning i opgaveløsningen Bente Nissen, seniorkonsulent Cabi Korsør d hvordan spiller vi hinanden gode?
Forældreinfomødet mandag Skovvejens Skole Velkomst v/ distriktsskoleleder Gitte Graatang Aftenens emner: En fusioneret skole – første.
Odder Gymnasiums system til kvalitetsudvikling Kvalitetsbekendtgørelse og STX §11skal ”tale sammen”
Koncept for åbent værksted, materialebank og kompetence- pakke Tilbud om kursus for ledere i virksomheder om deres rolle i medarbejdernes uddannelse og.
Hvem er vi? 136 elever 16 lejligheder med hver sin kontaktlærer Almen med fokus på boglige fag, gymnastik og valgfag Omstillingsparate kolleger Vi insisterer.
Frederikshavn, september,  Lidt om ideen med læringsmålstyret undervisning  FFM og matematiske kompetencer  FFM, læringsmålsstyring og.
På vej mod synkrone læringsmiljøer - erfaringer, analyser og overvejelser Rene B Christiansen Lektor Education Lab Forskning og Innovation University College.
Undervisningseksperimentarium Nørre Gymnasium. Undervisningseksperimentarium  Planlæg undervisning, hvor der tages udgangspunkt i ressourcer – ikke skema.
Hvis Fagligt Begrundet Arbejdsdeling er svaret Hvad er så spørgsmålet?
Eksamensprojektet Lars Jensen og Søren Hartling. Eksamensprojektet Planlægning af året Information til kursister Udarbejdelse af projektet Eksamen Hvorfor.
Målstyring. Hvordan styres virksomheden sikrest & bedst ? Lav frekvente målinger (måned, kvartal, år) Hvilke? (KTA = Kunde tilfredsheds analyse, MTU.
Feltopgave 1 Julie-Marie Terkildsen
Modul 6: Personlig salgscoaching
Præsentation af metodehåndbog for virksomhedsservice
Brobygning – EUD og efterskolerne
Et fælles grundlag for forældresamarbejde Et godt samspil mellem forældrene og de ansatte i dagtilbud og på skolerne er en styrke i den lokale indsats.
Sammen vil vi lære En uddannelse handler om at blive klogere og dygtige, så I bliver parate til jeres drømmejob. Forestil jer, at vores klasse er verdens.
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Praksiseksempel fra Teater GROB
Oplæg om metoder Vejle 14. Januar 2010.
Tirsdag d.5.september 2017 Roskilde Kongrescenter
Notatteknik.
Kursisttrivselsundersøgelsen 2016
Projekt i Grontmij | Carl Bros VVS-afdeling (35 medarbejdere)
Tværfagligt samarbejde om udsatte unge
Sammenhæng: Eleverne bliver ikke bedre til at skrive og arbejder ikke med deres fejl. Eleverne snyder: bruger oversættelsesmaskiner eller henter stile.
Anerkendende pædagogik
Indførelse af model for formativ/summativ evaluering
Team 1a Thyra, Charlotte, Poul
Fælles ledelsesgrundlag
Kvalitetsvinde Vibe Aarkrog MBU 4. april, 2013 Billeddias
Kvalitetsmål i uddannelsessektoren
- Fælles forståelse af kerneopgaven
- Fokus på hvordan vi sammen kan styrke løsningen af kerneopgaven.
Direktør Lars Kunov Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
Netværksmøder - Drejebog
Sund Mund til Byens børn
Elevtrivselsundersøgelsen 2017 For erhvervsuddannelserne
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Hvordan samarbejder vi med grundskolen om det praksisnære?
Skoleudvikling i Praksis 1
Temadag - omlagt elevtid Indledning og fælles sprog
Læreruddannelsens indretning i Danmark
Velkommen.
Nyt fra ministeriet Billeddias
Formålet med kommunikationsstrategien
Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For erhvervsuddannelserne
Elevtrivselsundersøgelsen 2016
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Elevtrivsel Gymnasier og VUC'er 2018
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Opsamling Sæt borgerne reelt i centrum - Vær nysgerrige på, hvad der er vigtigt for borgeren - Brug det antropologiske blik Tag kompleksiteten alvorligt.
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
BRUG FACEBOOK TIL AT SKABE STÆRKE, FRIVILLIGE FÆLLESSKABER
Hvordan anvendes data på skoleniveau?
Børne og ungepolitikken blev vedtaget i december 2015 og er byrådets fælles vision for børn og unge, som vokser op i Aarhus – og dermed også det fælles.
Børne og ungepolitikken blev vedtaget i december 2015 og er byrådets fælles vision for børn og unge, som vokser op i Aarhus – og dermed også det fælles.
Børne og ungepolitikken blev vedtaget i december 2015 og er byrådets fælles vision for børn og unge, som vokser op i Aarhus – og dermed også det fælles.
Præsentationens transcript:

Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018 Gastronom HF og gastronom GF2

Gastronom HF og gastronom GF2 Handlingens navn Ansvarlig (skriv e-mail) Område Resultat Mål Deadline Færdigmeldt Formalisering af feedback til eleven sen@hrs.dk Undervisere - Mål og feedback 72 75 01-04-2020 Dybdegående kendskab og indsigt i de enkelte fag Undervisere - Pædagogik og didaktik 78 79

72 75 Formalisering af feedback til eleven Undervisere - Mål og feedback Hvad vil vi gøre Resultat Mål Lærerne bliver opkvalificeret i at håndtere feedforward/ feedback og coachende spørgeteknik Vi vil arbejde mere systematisk med feedback og feedforward Vi vil arbejde systematisk med portefolio, som meningsskabende værktøj for både elev og lærer. 72 75 Ansvarlig (skriv e-mail) sen@hrs.dk Forventet udbytte - hvad vil vi opnå og for hvem? Alle undervisere har en ressourceorienteret tilgang til eleverne med professionel og bevidst brug af feedforward / feedback og coachende spørgeteknik, samt fokus på gruppedynamik Vi vil sikre, at eleven har oplevelse af, at blive set som person gennem tilpasset vejledning og undervisning Deadline 01-04-2020 Opfølgning Færdigmeldt Vi tager opfølgning med emnet systematisk på afdelingsmøder og teammøder. Vi får support fra læringskonsulenter fra UVM.

Formalisering af feedback til eleven ”Underviserne er udfordrede på at skabe refleksion, nærvær og retning for eleverne” . 80 % eller flere af lærerne oplever at opkvalificering er direkte brugbar i undervisningen Lærerne bliver opkvalificeret i at håndtere feedforward/ feedback og coachende spørgeteknik Lærerteamet samarbejder systematisk om den enkelte elev – og systematisk med portefolio sammen med eleverne Hver lærer har viden og værktøjer til at underviser og samtale med eleven ud fra en anekendende tilgang og et helhedsorienteret syn på eleven Frafald efter 3 mdr. forbedres fra 20,7 for gas og 17,8 for tjener i 2017 til 19 % for gas og 16% for tjener i 2019 Ekstern ETU hæves fra 72 til 75 Faglærere møder eleverne med nysgerrige reflekterende tilgang og i mindre grad meninger og synsninger Alle undervisere har en ressourceorienteret tilgang til eleverne med professionel og bevidst brug af feedforward / feedback og coachende spørgeteknik. Eleven har oplevelse af blive set som person gennem tilpasset vejledning og undervisning Afdelingen for Kvalitet og Viden,

78 79 Dybdegående kendskab og indsigt i de enkelte fag Undervisere - Pædagogik og didaktik Hvad vil vi gøre Resultat Mål Via styrkede teamfællesskaber, og prioritering af tid, vil vi sikre fælles forståelse for de enkelte fag, og dets sammenhænge fagene imellem. Vi vil skabe en dybere forståelse og sammenhæng for alle fag på gastronomuddannelsen 78 79 Ansvarlig (skriv e-mail) sen@hrs.dk Forventet udbytte - hvad vil vi opnå og for hvem? Stærkere lærerteams og bedre mulighed for optimeret brug af stærke kompetencer i lærerteamet. Et styrket tværfagligt samarbejde på tværs af vores afdelinger på HRS Bedre og mere målrettet undervisning, med en fælles standard på tværs af lærerstrenge Deadline 01-04-2020 Opfølgning Færdigmeldt Vi følger op på teammøder og afdelingsmøder.

Dybdegående kendskab og indsigt i de enkelte fag Underviserne er udfordrede på at skabe sammenhæng mellem fagene, og fælles forståelse for fagenes indhold . At vi i lærerteams har samme forståelse og tilgang til undervisningen i de enkelte fag, og fagene på tværs spiller bedre sammen Undervisere - Pædagogik og didaktik går fra 78 - 79 Afdelingen dedikerer tid til teamsamarbejde om kendskab til de enkelte fag. Planlægning af tid til fordybelse i de enkelte fag. Dette på teammøder og afdelingsmøder Lærerne får i højere grad mulighed for helhedsorienteret undervisning og samtidig styrkelse af teamsamarbejde Lærerne får fagene til at spille naturligt sammen Elevernes motivation øges i takt med, at målet for deres uddannelse synliggøres i højere grad Alle undervisere har en fælles forståelse af bredden og dybden af de enkelte fag. Lærerne har ens forståelse af taksanomien og metodevalg for udmyntning af undervisningen på tværs af gas-forløbene. Afdelingen for Kvalitet og Viden,