Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Elevtrivsel Gymnasier og VUC'er 2018

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Elevtrivsel Gymnasier og VUC'er 2018"— Præsentationens transcript:

1 Elevtrivsel Gymnasier og VUC'er 2018
Det Naturvidenskabelige Gymnasium på Hotel- og Restaurantskolen

2 Det Naturvidenskabelige Gymnasium på Hotel- og Restaurantskolen
Handlingens navn Ansvarlig (skriv ) Område Resultat Mål Deadline Færdigmeldt Samarbejde med andre elever imellem Undervisningen 60 75 Højere faglig tilfredshed Stemningen i min klasse er præget af forståelse og respekt for hinanden Klassen 72 70

3 60 75 Samarbejde med andre elever imellem Undervisningen
Hvad vil vi gøre Resultat Mål BLa. via indsats ift. klasserumsledelse, didaktiske greb som Cooperative learning og writing, holde fokus på samarbejde. 60 75 Ansvarlig (skriv ) Forventet udbytte - hvad vil vi opnå og for hvem? Ved at styrke elevernes oplevelse af at mestre samarbejde med hinanden, styrker vi også det sociale miljø i klassen. Da HTX-uddannelsen indebærer gruppe-, projekt- og problembaseret arbejde i stor grad, er dette en væsentlig indsats. Fordi det vil være med til at højne elevernes læring og dermed karaktersnit. Dette område har en faktor 75 som vi ønsker at hæve til faktor 80. Deadline Opfølgning Færdigmeldt Ved fagevaluering i november er der også fokus på gruppe- og projektarbejde, og der følges op på den evaluering i foråret 2020.

4 60 75 Højere faglig tilfredshed Undervisningen Hvad vil vi gøre
Resultat Mål En andel af eleverne på 27%, af de der har overvejet at 'droppe ud', angiver at det er pga af 'faglige årsager'. Vi ønsker at undersøge, hvad der kan ligge i denne tilkendegivelse, og styrke indsatsen ift. dette. 60 75 Ansvarlig (skriv ) Forventet udbytte - hvad vil vi opnå og for hvem? En forventningsafstemning vil medføre en endnu bedre fastholdelse af eleverne. Deadline Opfølgning Færdigmeldt Ved efterårets fagevaluering og den efterfølgende opfølgning i foråret.

5 Stemningen i min klasse er præget af forståelse og respekt for hinanden
Klassen Hvad vil vi gøre Resultat Mål Fælles drøftelse af ensrettet indsats ift. fx klasserumsledelse sikre det faglige rum. Dertil en øget indsats ift. fx teambuilding mellem eleverne for at skabe større forståelse og tryghed mellem eleverne. Øget fokus på sociale aktiviteter. Faste ugentlige kontaktlærermøder 72 70 Ansvarlig (skriv ) Forventet udbytte - hvad vil vi opnå og for hvem? Ved en øget indsats ift. klassens trivsel, styrker vi læringsmiljøet i klasserne - og dermed elevernes trivsel og læring. den nuværende score er 59 og landsplan er 70, vi har som mål at komme på landsplan. Deadline Opfølgning Færdigmeldt På månedlige klassemøder i lærerteamet tages temperaturen på klassen, og der drøftes hvilke tiltag der skal fortsættes med eller sættes ind med.


Download ppt "Elevtrivsel Gymnasier og VUC'er 2018"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google