Præsentation af egen institution En forudsætning for en konstruktiv erfaringsudveksling og sparring indenfor netværket er, at kendskabet til hinanden er.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Medarbejderudviklingssamtalen
Advertisements

LEAN Akademy.
SCKK, Kvalitet i MUS - 5. netværksmøde januar 2004 Kompetenceafdækning i egen institution På baggrund af Jan Bartrams introduktion til området skal I i.
3-timersmødet 2013 TEMA: Samarbejde i teams og om patientforløb • Tankegangen bag den forløbsorienterede organisationen (FLO) er, at patienten og patientforløbet.
Introduktion Values Interweave ™. Når virksomhedens sætter fokus på sine værdier, så er ord sjældent nok til at få værdierne forankret.
De næste 3 timer skal I Til gavn for jeres mission - beboerne
Kursus den 12. marts Program i dag: Opsamling fra sidst.
Lederudvikling.
Projekt 5 i 12 Laboratorium 9: 26. februar 2013 ”At holde udviklingsgejsten oppe i en travl hverdag” ”At holde udviklingsgejsten oppe i en travl hverdag”
Præsentation af den nye folkeoplysningspolitik-guide Trine Bendix Knudsen Sekretariatsleder Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS)
Trin 1: Fællesmøder og høringsrunder Vigtigheden af at etablere mødet, for det finder ikke sted af sig selv. Vi tror vi ved hvad hinanden går og laver,
Kladde til informationsdias
Landlivs seminar den 24.november 2012 Hvad er der brug for på landet: Nytænkning af landdistrikter? Alt det praktiske v. Mona Hvid
Vold og job Viden, inspiration og værktøjer : Velkommen 12.15: Hvad ved vi om vold og trusler? 12.50: Spil dig til en god dialog 13.20: Pause 13.35:
Præsentation: Obligatorisk opgave 1
Introduktion Team Values Interweave ™. Når samarbejdet i et team skal styrkes, så er ord fra konsulenter eller ledere ikke nok.
Jespersen & Laursen Erhvervs- og organisationspsykologer Modul II: Forandring og implementering Modul III: Formidling, feedback, forankring Reception Erfaringsudveksling.
TJEK PÅ TEAMET.
at arbejde med ledernes psykiske arbejdsmiljø?
Læringsrum for implementering af akkrediteringsstandarder
P0 erfaringsopsamling Program 8.15: Introduktion
Projektlederens rolle(r)
Lean Netværk AAU.
Et projekt i Beskæftigelsesafdelingen (BA) på Københavns Fængsler
Velkommen til konsulentuddannelsesdagen 18. marts 2010.
Intern kommunikation PR og presse
TEMA: KOMPETENCEVURDERING Målbeskrivelserne er ved at blive/er reviderede i alle specialer. Der lægges større vægt på kompetencevurdering Der lægges større.
Samarbejde med kommunerne
UDVIKLINGSFORLØB FOR LEDERE Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland Modul 1 Ved brug af materialet og yderligere information kontakt: Jens Linder, Chefkonsulent,
Reflekteret praksis og kvalitetsudvikling i Blå Kors - hvad er det lige, vi skal med en Forskningsafdeling?
Videre med praksis - fremlæggelse af praksisopgave
Akademiuddannelse i Ledelse Februar 2010
Synergi og samarbejde mellem kommuner og frivillige organisationer Center for frivlligt socialt arbejde 6. Juni 2012.
P0 erfaringsopsamling Program 9.15: Introduktion
Barndommen er fremtiden Fremtidens institutioner 2015
Lederseminar 2014 Varde Kommune
Organisationsanalyse. Klar fælles vision og mål Se sammenhæng til eget job Åben kommunikation Accept af fejl Accept af teamarbejde Inddragelse/delegering.
Efter konsensus. Det er spild af tid at gennemføre en selvevaluering uden at følge den op med klare forbedringsprojekter! Prioritering Alle forbedringsområderne.
Velkommen til KUP-workshop. Hvad skal vi lære i dag? Hvad er aktivitetsudvikling Hvordan aktivitetsudvikler man Hvorfor aktivitetsudvikler man.
Velkommen til Lægedage
Forudsætninger for en god samtale
P0 erfaringsopsamling Program 8.15: Introduktion
LÆRING, LEG & BEVÆGELSE.
- Værktøjer til strategisk og systematisk kompetenceudvikling
Velkommen Første seminardag om RKV Den 23. februar 2010 i Silkeborg.
Vigtige temaer Til brug for bearbejdning af casen, skal du nedskrive de temaer, som du finder vigtige at få belyst yderligere i forhold til casen Case.
organisatoriske kompetencer
Tema 7 Netværksdannelse Udgivet af Socialstyrelsen februar 2014.
Kompetencerejsen netværksmøde den 17. august 2002.
Alt er på hjemmesiden nyfolkeskole.wordpress.com.
TEMA 2014: KOMPETENCEVURDERING Målbeskrivelserne er ved at blive/er reviderede i alle specialer Der lægges større vægt på kompetencevurdering Der lægges.
Kampagne 3 Tiltrække og anerkende frivillige Navn Navnesen.
”Peer Støtte” på dansk ligestillet støtte Peer Netværket Danmark  Hvad er en peer støtte?  Om Peernetværket – hvem står bag  Formål og visioner  Hvad.
Oplæg til Immun Defekt Foreningens Landsmøde 17. April 2010 Samarbejdet, foreningsarbejdet og meningen med det hele… v. Lene Jensen, direktør.
Introduktion til øvelsen ”Bidrag til kerneopgaven” Formål med øvelsen Forberedelse Indledning Runde 1 Runde 2 Runde 3 Afslutning på øvelsen 2.
3-timersmøderne 2016 Initiativ * Konkrete uddannelsesinitiativer + dialog * Konkrete uddannelsesinitiativ er + dialog Årlig rapport 3-timersmødet Vision.
Klubbutviklingsseminar NBTF OLT/Ullevål 9-10/
Hvad kan du gøre for at få jobbet?
Årsmøde Den 18. – 19. november 2011.
Når PR giver gevinst på bundlinjen
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
DTHS Synsfaglige Netværksdage 2017
3-timersmødet 2017.
Del 2 - Synliggørelse af hvordan vi hver især bidrager til løsningen af kerneopgaven. Til proceslederen: Inden du gennemfører processen med medarbejderne,
1. kontaktmøde Velkommen til Workshop om afkodning af jobopslag og telefonisk kontakt Hils på hinanden  Husk at bestille drikkevarer Præsentér dig.
Softwarearkitektur i Praksis: Forsknings- og Udviklingsprojekt
Årshjul – udviklingsprojekter i sygeplejen 2017
3-timersmødet 2018.
Elevguide Innovations-brobygnings-opgave (IBO)
Gruppeudviklingssamtale Trin 1-2-3
Præsentationens transcript:

Præsentation af egen institution En forudsætning for en konstruktiv erfaringsudveksling og sparring indenfor netværket er, at kendskabet til hinanden er stort. Vi vil derfor bruge det første netværksmøde til at etablere et grundlæggende kendskab til hinanden og hinandens institutioner. Dette skal finde sted ved, at alle forbereder en præsentation af egen institution udfra de efterfølgende spørgsmål. Disse præsentationer vil vi parallelt benytte som basis for at træne metodikken i anerkendende undersøgelse. Som det fremgår af programmet skal I præsentere jeres institution i en mindre gruppe bestående af repræsentanter for i alt 5 institutioner. Vi vil anvende reflekterende team, hvilket betyder, at I vil få tildelt 2 interviewere, som vil stille supplerende spørgsmål til jeres præsentation. Rammen fremgår af den efterfølgende skitse.

Reflekterende team

Inspiration til præsentationen Hvad kendetegner jeres institution? Værdier, strategier, mål, kultur, struktur Hvad er institutionens særlige styrker? Hvad er historien omkring MUS i jeres organisation? Hvad vil ikke gerne lægge bag jer? Hvad vil I have med jer? Hvad håber I på at opnå? Hvad er jeres særlige rolle i udviklingen af MUS i jeres institution? Hvad har I som gruppe lyst til at bidrage med i netværket? Hvad forventer I af resten af gruppen og konsulenterne?