Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

TJEK PÅ TEAMET.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "TJEK PÅ TEAMET."— Præsentationens transcript:

1 TJEK PÅ TEAMET

2 MØDER OG FÆLLES FORBEREDELSE
Er der egnede lokaler og faciliteter til forberedelse og møder? Er ventetiden acceptabel? Er der struktur på møder? Er der afklarede forventninger til fælles forberedelse? Er der aftalt spilleregler for samarbejdet? Har I fastlagt evaluering af teamets arbejde? Har teamets lærere mulighed for at undervise sammen?

3 LEDELSE Kender du teamkoordinatorens opgaver?
Accepterer du teamkoordinatorens rolle? Har teamkoordinatoren udelukkende en formidlende rolle til skolens ledelse? Er skolens ledelse synlig, når lærerne i teamet finder det nødvendigt? Giver ledelsen sparring og opbakning til teamet - og til dig?

4 SAMMENSÆTNING OG KOMPETENCER
Er der kendte principper for teamsammensætning? Inddrages personlige forhold fx køn og alder ved teamdannelse? Kender og accepterer du teamets fælles opgaver og mål? Har dit team faglige forudsætninger for at udvikle fagområder? Kan dit team få den nødvendige faglige efteruddannelse? Er der i dit team rum for konstruktiv kritik? Er der i dit team respekt for læreres autencitet - og forskellige holdninger og opfattelser?

5 TEAMET OG FÆLLESSKABET
Har du mulighed for at skifte team? Er videndeling på tværs af teamet struktureret? Har I på skolen flere forskellige slags team? Finder fælles pædagogiske drøftelser sted i pædagogisk råd?


Download ppt "TJEK PÅ TEAMET."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google