- MED BUD PÅ NYE ARBEJDSFORMER INDENFOR ÆSTETIK, MEDIE- OG KOMMUNIKATIONSPÆDAGOGIK I DET SENMODERNE - ANNE AGGER, VIBEKE NØRGAARD RØNSBO OG RASMUS FINK.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
PRAKTIKDOKUMENTET CUPP –PROJEKT
Advertisements

Portfolioeksamen Studieområde 2
Multimodalitet i danskfaget med hjemmesider som eksempel
Lablæring Uddannelsesforum 2011 Projekt i Sosuuddannelsen
Kompetenceudvikling i mødet med det fiktive
Verden ind i undervisningen
Et teamprojekt Uddannelsesteam C
Rasmus Fink Lorentzen, VIA UC, Læreruddannelsen i Aarhus
Økonomiske fag på handelsgymnasiet
Lederudvikling.
3 ungdomsromaner i et kompetenceperspektiv
Læreprocesser med filmfortællinger
Lektor Rasmus Fink Lorentzen
1. Individuel start 3.1 Det bør være muligt at starte på kursus, når man har behov, uden at skulle vente til næste opstart.
- MED BUD PÅ NYE ARBEJDSFORMER INDENFOR ÆSTETIK, MEDIE- OG KOMMUNIKATIONSPÆDAGOGIK I DET SENMODERNE - ANNE AGGER, VIBEKE NØRGAARD RØNSBO OG RASMUS FINK.
Hvad er oplevelser – og hvad skal vi med dem?
Design – en definition Dyrehaveskolen.
Specialisering mod 4-9.klasse. 1. Præsentation af udviklingsarbejde 2. Kort introduktion til dansk 3. Gruppearbejdsproces omkring emnet ”teenagere” *
Brugerinddragelse i et uddannelsesperspektiv
Gruppe - Hvidovre. Information og kommunikation Formålet er at fremme informationen og kommunikationen mellem de to institutioner og gøre børnene og de.
JobPAS – En gennemgang PAS-koncepter og Basiskurser v. Steen Hilling, psykolog
Dannelsens indhold i det senmoderne samfund
DIGITAL DESIGN OG KOMMUNIKATION Åbent hus, 31/
UDGANGSPUNKT 6. Februar Læringsmål Den studerende • har indsigt i og forståelse af forholdet mellem unges livs- og udviklingsbetingelser • kan reflektere.
Kollegavejledning - indgange • Fag, medier og Faghæfte 48 • Skolekultur og mediekultur • Skolekultur og vejlederkultur • Skolebiblioteket som rum og funktion.
Unge og undervisningens medialisering
Ny mediepædagogisk og didaktisk praksis
Medier og kommunikation 20. november Webanalyse og eksamen.
Analyse af praksis.
Innovativ undervisning med it Rasmus Fink Lorentzen, cand.pæd.
Kompetenceudvikling i mødet med det fiktive
Mediepædagogik og didaktik
Karl Henrik Flyums model
Almen sTudieforberedelse - AT
Mål og metoder i filmpædagogisk arbejde. Den filmpædagogiske trekant.
MÅL OG METODER I MEDIEPÆDAGOGISK ARBEJDE Kultur og mediekultur Medialisering: mediepædagogik og didaktik Receptionsteori: tekst og kontekst Æstetik og.
Virtuelle verdener og rum Lisbeth Klastrup og Troels Degn Johansson IT-højskolen I København F-2002, Design, Kommunikation & Medier.
Tanker om portfolie Den 21/10 Af Krea-gruppe. Program Kort om portfolie Fordele ved portfolie og SUS generelt I et uddannelsesmæssigt perspektiv Etiske.
Otg.dk – CSL Drenge: It redskaber som motivationsfaktor Metoder: ”Det elektroniske klasseværelse” ”One-on-one coaching”/vejledning Design af digitale.
Bedre udbytte af it i skolen Et seminar til skoleudvikling Marianne Hornskov og Sanya Pedersen Danmarks Evalueringsinstitut.
Unge og undervisningens medialisering
Undervisningens medialisering Hørsholm,
Mediepædagogiske værktøjer i teori og i praksis
Workshop 1: Ideudvikling og problemformulering Sarah m. L. Krøtel
RARRT© RELATION ANERKENDELSE RESSOURCER REFLEKSION TEORI
Dannelse og kompetencer
APRIL 2010 AARHUS UNIVERSITET PÆDAGOGER OG FAGRESSOURCER.
Problemstilling Hvordan tilrettelægges et læringsforløb der understøtter lærens kompetenceudvikling ved implementering af ipads i undervisningen Lærerne.
Virtuel vejledning Handelsgymnasiet i Ballerup. Udfordring: Ved større skriftlige arbejder er det et problem, at kun et mindretal af vores elever søger.
Akademiuddannelse i Ledelse Februar 2010
Praktikvejleder træf Tirsdag den 28/
Kompetencer i dansk – hvorfor? Rasmus Fink Lorentzen.
Udvidet problemformulering
Nye digitale muligheder i overbygningen KL, Odense Birgitte Holm Sørensen Forskningsprogrammet Medier og it i læringsperspektiv DPU, Aarhus Universitet.
Færre bøger – mere IT Karin Levinsen Forskningsprogrammet Medier og IT I Læringsperspektiv DPU, Aarhus Universitet Hvordan får vi mere it? Skal vi have.
FDF s ambition FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra.
E-magasiner Et nyt medie Gruppe 15 Isabel, Julia, Maiken og Rikke.
Planlægning, proces og evaluering
Mediepædagogik og didaktik – i teori og i en pædagogisk praksis 13. marts 2012.
Projekt Professionsløftskole Sølystskolen Lektor Rasmus Fink Lorentzen VIA University College.
Menneske og maskine Medier og Kommunikation, F2005.
MEDIER OG KOMMUNIKATION, F2004 FORMÅL FORVENTNINGER FORMALIA 6/
Brugerinddragelse i psykiatrien – Temadag DSR
1 1 Vision 2020 Sammen rykker vi verden – med vilje.
Hvad er forløbsanalyse?
Fra praktik til universitetsopgave Kapitel 12. Agenda At koble teori og praksis Mål for praktikopgaven Typiske krav til praktikopgaven Hierarkiet for.
Vælg layout 1. Højreklik uden for dit slide 2. Vælg et passende layout fra “drop ned” menuen Vis hjælpelinjer som hjælper ved placering af objekter 1.Højreklik.
Verden uden for skolen Om it-understøttede læreprocesser i innovativ undervisning Martin Bach Poulsen, lærer Vissenbjerg, Jette Aabo Frydendahl, konsulent.
Barnesyn og børneperspektiv
Fredag 8. oktober - en dag med fordybelsesområder
Præsentationens transcript:

- MED BUD PÅ NYE ARBEJDSFORMER INDENFOR ÆSTETIK, MEDIE- OG KOMMUNIKATIONSPÆDAGOGIK I DET SENMODERNE - ANNE AGGER, VIBEKE NØRGAARD RØNSBO OG RASMUS FINK LORENTZEN Kompetenceudvikling og nye kulturformer

Disposition Problemformulering Design Teori og metode Resultater

Problemformulering: Hvordan udvikle didaktiske mål, tiltag og evalueringsformer, som kan skabe grundlag for en ændret praksis i arbejdet med de nyeste kommunikations- og præsentationsformer?

Seminarieniveau Skoleniveau De studerende (afprøvende)

Udvalgte resultater

”DETTE FORLØB FIK MINE TANKER HEN PÅ, AT DET ER LIGE SÅ VIGTIGT AT FORBEREDE DE UNGE MENNESKER PÅ ET INTERAKTIVT LIV, SOM PÅ LIVET I DEN VIRKELIGE VERDEN, FOR I DE TO FORSKELLIGE VERDENER HØRER OGSÅ TO FORSKELLIGE REGELSÆTS TIL. I FORHOLD TIL MIN EGEN BRUG AF EKSEMPELVIS FACEBOOK HAR DET OGSÅ SAT NOGLE TANKER I GANG.” (STUDERENDE T’S LOGBOG PÅ DIDAKTIK.DK)

Arbejdsformer i seminariedelen: Bygge og udvikle sin egen hjemmeside Analyse af andres hjemmesider Indhente viden ved at læse Diskutere med holdet Reflektere over egen arbejdsproces Holdninger og engagement er en vigtig motor i vejen mod nye erkendelser!

På vej mod en kompetenceudvikling: De studerende producerer, afprøver og leger med multimodale tekster Opnår erfaringer med æstetiske og kommunikative funktioner i multimodale tekster