HØJELSE SKOLE.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skolens profil Den lille skole er et trygt og udfordrende læringsmiljø for elever 0 til 9 klasse, hvor den faglige og sociale læring er forankret i en.
Advertisements

Drømmescenarie – om 2 til 3 år
Vision Ganløse og Slagslunde Skole
I må endelig stille spørgsmål undervejs !!
Forældredage i indskolingen Alt hvad du skal vide om Forældredage på Hellerup Skole Mini guide Praktiske oplysninger Tidspunkt: Datoer for forældredagene.
Folkeskolereformen Hvad og hvorfor?.
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Informationsmøde på Lindebjergskolen
Skolereformen på Peder Syv Skolen
Læring i bevægelse - hvorfor?
Kontaktforældremøde Skelgårdsskolen 11. november 2013.
Hvor står vi nu, og hvor er vi på vej hen? Timbuktufonden
Handleplan for læsning Tårnby Kommune
Dialogmøde 16. maj 2013 Skolebestyrelser og Familie- og Kulturudvalget.
Grønt flag grøn læreruddannelse
Gjellerupskolen.
Skolepolitiske visioner og mål
V ELKOMMEN TIL ÅRSMØDE Kollerup Skole Tirsdag d. 11. juni 2013.
Politisk udgangspunkt Byrådet besluttede den 1. november 2010, at Fredensborg kommune skal have en ny skolestruktur. Ønsket er at skolerne bedre kan imødegå.
Profilskole Fyrtårn C ”Det hele barn” Fyrtårn A ”Fortsat høj faglighed”
SØNDERMARKSSKOLEN.
Idrætsskole fra 1. august 2008
Design – en definition Dyrehaveskolen.
Tofthøjskolen nu og i fremtiden Skoleplanarbejde 2011.
Billum skole Overordnet udviklingsplan Den politiske beslutning fra 2007 omkring skole/SFO danner baggrund for dette materiale. Planen er til debat og.
Skolereform august 2014………………
Kompetencebeskrivelser for ledelsesteamet Skolerne i Ullerslev
Åben skole i Århus Muligheder og myter ved skolesamarbejde.
Rullende skolestart August Forældre samt personale i daginstitutionerne Velkommen til orienteringsmøde 10. februar kl
Udvikling af elevrådet på Blågård Skole
2014. Skolen inddeles  Indskoling – 0.-3.kl med følgende lærer: Annette, Tina, Henriette, Julie, Lisbeth, Eigil, Hans-Jørgen, Andres, Louise, Janne og.
Dialogmøde tirsdag den 17. juni 2014
Folkeskolereform på Ørum Skole 2014
Lektiehjælp og faglig fordybelse Lektiehjælp og faglig fordybelse frem til næste folketingsvalg: - Skolen skal tilbyde børnene lektiehjælp og faglig fordybelse.
Kontaktforældremøde Skelgårdsskolen
Fælles forældremøde klasse om 2014 Mål: At forældrene går fra mødet med et klart billede af deres børns skole- og fritidsdag fra skoleåret 14/15.
Lindegårdsskolens forældre samarbejde Forslag til Skolebestyrelsen den 11. oktober 2006 den 11. oktober 2006.
Januar Indledning Vi har i skolebestyrelsen udarbejdet et årshjul som viser de faste aktiviteter og emner, vi skal arbejde med i løbet af skoleåret.
- Hvad kan I forvente som forældre?
Ø NSKER OG VISIONER FRA EN LOKALT FORANKRET SKOLE I BALANCE RULL- proces – forældre, elever, medarbejdere ( 2009 – 2011) Lego-projekt – elever ( 2008 –
Implementering af inkludering af børn i vanskeligheder indenfor adfærd, kontakt og trivsel på skolerne i Horsens Kommune.
It i folkeskolen SkoleIntra-træf 2011
Oplæg til fællesmøde om Ny skole 2013 Mandag d. 2. juni – 21: 30 på Søndergård Skole v/ skolechef Per Udesen og Børne- og Kulturdirektør Klaus.
Folkeskolereformen på vores skole
Forældremøde 15. september Vision En bæredygtig skole/SFO, som udvikler den praktiske del af fagenes indhold, for at fremme elevernes forståelse.
Kollerup Skole Informationsmøde om reformen
Hvilke lærere vil jeg have på mit lærerværelse i morgen ?
Folkeskolereformen Lystrup Skole. Dagsorden Reformen generelt Skolehverdagen i børneperspektiv Skole-hjemsamarbejdet.
Et fagligt løft af folkeskolen.
Skanderborg-Odder Center for Uddannelse. Incitament til at søge Hold Fast midler:  Lektiecafé sidst på dagen virker ikke så optimalt: elever udebliver/er.
Informationsmøde 17. juni Forældre Skolereformen på Rønneskolen.
Sådan er vi gået i gang med Grøn Generation. Præsentation af projektet At vi ser projektet, som en god mulighed for at få et øget samarbejde mellem Teknik.
Tørring Gymnasium Mission, vision, værdier, fokusområder.
APV Lindved Skole Januar Rengøring SFO Undervisning.
Udeskolekursus Tårnby Kommune, august 2011
- Et forsøgsprogram for folkeskolen
Pædagogisk rådsmøde den 7. marts. Debat om organiseringen 1. Intro ved Kristian (5 min) 2. Oplæg ved skolebestyrelsen (10 min) 3. Gruppediskussioner (20.
Visionsdagen Hvad kom der ud af dagenHvad kom der ud af dagen Lærernes oplevelse af dagenLærernes oplevelse af dagen Det opfølgende arbejdeDet opfølgende.
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
 1. Velkomst og præsentation  2. Kort gennemgang af reformen  3. Hvordan bliver reformen udmøntet på Byskolen  4. Skolebestyrelsen  5. Farvel Velkommen.
KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Forandringsprogrammet/Organisationsudvikling 9. Maj 2007 Bilag 2 BUF’s strategiske grundlag.
Rullende skolestart August 2010.
Læringsreformen Hvad er formålet med reformen? – Formålet er: – at alle elever skal blive så dygtige, som de kan blive – at mindske betydningen af den.
Tinderhøj Skole Status på FUEL 13. november 2012 Gurli Hartmann.
Den Sammenhængende Skoledag På Holluf Pile Skole Odense.
 Hvad er formålet med reformen?  Formålet er:  at alle elever skal blive så dygtige, som de kan blive  at mindske betydningen af den sociale arv 
Lind Skole Version 2 FYRAFTENSMØDE MED FORÆLDRE D. 8. OG D. 9. JUNI 2015.
Allindelille skoles værdigrundlag og profil Udarbejdet i marts 2009.
Velkommen til orientering om folkeskolereformen 10.juni 2014 på Arden Skole Program: 1. Information om den nye folkeskolereform 2. Hvordan gennemfører.
Det handler om eleverne
Præsentationens transcript:

HØJELSE SKOLE

FRA Landsbyskolen

TIL Landsbyskolen 2008-2011

Strategi for Højelse Skole/SFO 2008

Mission At give alle børn mulighed for at lære i et trygt miljø, så de har mulighed for at afslutte 9. klasse med en tilfredsstillende afgangsprøve, der giver adgang til alle ungdomsuddannelser. At alle eleverne udvikler sig socialt og emotionelt til at indgå menneskelige relationer og påtage sig et samfundsmæssigt ansvar.

Vision En bæredygtig skole/SFO, som udvikler den praktiske del af fagenes indhold, for at fremme elevernes forståelse og højne det faglige niveau. At skabe et godt arbejdsmiljø for elever og lærere/pædagoger At skolen herigennem fastholder/rekrutterer kvalificerede lærere på/til Højelse Skole. Skolen vil gerne være kendt for at forene den teoretiske viden med den praktiske viden.

Fokusområder Sundhed Grøn skole/SFO Det pædagogiske læringscenter Den fleksible skole Samarbejdsrelationer

Aktiviteter Sundhed At lærergruppen udarbejder en handlingsplan for det kommende skoleår, hvori de indtænker den fysiske del af skolens sundhedsprojekt, f.eks. motionsklippekort og ekstra idrætstimer på 6. klassetrin. (2008/2009) SFO’en laver input til ovenstående. I forbindelse med det internationale samarbejdsprojekt fokuserer på hjemkundskab/kostvaner og spændende opskrifter. (2008/2010) Udvikle ideen om et fastetableret sundhedseksperimentarium. Fokus på den danske frokost.

Aktiviteter Grøn skole/SFO Søge naturfagspuljen om midler Etablere kontakt til andre intressenter i 2008. Samarbejde med Herfølge skole om Folkeskolesamlingens dag indenfor naturfag. 2008/2009/2010. ”Skovens” udnyttelse - plan udarbejdes 2008 og 2009/2010 laves installationer til brug i undervisningen. Herunder vejrstation, vand og ild… Der udarbejdes faste undervisningsforløb for området. (2009/2010) Fælles oprydning og affaldssortering på skolen.(2008/2009) Gøre eleverne bevidste om deres forbrug af skolens ressourcer på vand-, varme- og el- området, f.eks. give dem et økonomisk incitament ved brug af konkurrence. (månedens miljøklasse)

Aktiviteter Det pædagogiske læringscenter Der henvises til Virksomhedsplanen for 2008, hvor vi bl.a. har ønske om ombygning og revurdering af det pædagogiske læringscenters udnyttelse. 2008/2009 Der etableres lektiecafé i det pædagogiske læringscenter. Det pædagogiske læringscenter fortsat indgår i faglige projekter. Bl.a. Faglig læsning 4.-8. kl.

Aktiviteter Den fleksible skole 2008/2009/2010 Forsøg med 7.-9. klasse har samme projektemne i f.eks. 10-15 lektioner ugentligt – 2 uger ad gangen afsluttende med fremlæggelser. I året 5 perioder med 5 forskellige emner. Der drøftes indførelse af faglige tværsuger

Aktiviteter Samarbejdsrelationer: Ledelsesplan At udvikle det nye team gennem fælles planlægningsdage 2 gange årligt 2008/2009 og ugentlige ledelsesmøder. At ansætte en administrativ medarbejder(leder) 2008 2009/2010/2011 at organisere ledelsesteamet, så det kan konstituere sig i en fornuftig enhed byggende på enig retning for skole og SFO.

Lærer/lærer Organisere lærernes arbejde mere fleksibelt, så det tilgodeser den overordnede Vision. Planlægning 2008/2009, hvor det udvikles, og i 2009/2010, hvor det indtænkes.

Lærer/pædagog At der skabes mulighed for fællesmøder og evt. pædagogiske aftener med et fælles pædagogisk emne. 2008/2009. At pædagogerne deltager ved skole/hjemsamtaler i indskolingen. At der udveksles informationer vedrørende børnenes dagligdag skole/SFO på mellemtrinnet. At lærer/pædagog medtænker den praktiske dimension i projekter, så børnene f.eks. kan fortsætte projektaktiviteten efter skoletid. At pædagoger i en vis udstrækning deltager i hytteture, ekskursioner/idrætsdage og temauger.

Pædagog/lærer At der informeres fra pædagoger til lærere om de nye ”mål- og handlebeskrivelser”, som pædagogpersonalet skal indføre 2008/2009.

Skole/erhvervsliv At skolen medtænker det lokale erhvervsliv i undervisningens planlægning og samarbejdet udvikles 2008-2011

MÅL

MÅL En ombygning af det pædagogiske læringscenter med indretning af bl.a. åbne faglige miljøer og læsehave. Udnyttelse af den lille ”skov” til forskellige biotoper, naturhytte, bålsted, vejrstationer og andre scienceprægede installationer til brug i undervisningen. Renovering af naturfagslokalerne så moderne undervisningsmetoder bliver lettilgængelige. Oprettelse af bedre idrætsfaciliteter herunder en renovering af multibanen

THE END