Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Allindelille skoles værdigrundlag og profil Udarbejdet i marts 2009.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Allindelille skoles værdigrundlag og profil Udarbejdet i marts 2009."— Præsentationens transcript:

1 Allindelille skoles værdigrundlag og profil Udarbejdet i marts 2009

2 Dette karakteriserer Allindelille skole På Allindelille skole arbejder lærere og pædagoger tæt sammen om at skabe helhed for børn i alderen 3 til 14 år. Vi har en børnehave, der er en integreret del af skolen, med brobygning til skolestart

3 Dette karakteriserer Allindelille skole På Allindelille skole inddrages og informeres forældrene. Deres idéer og ressourcer bruges gerne.

4 Dette karakteriserer Allindelille skole Allindelille skole er en lille skole med rummelige forældre, børn og medarbejdere, der interesserer sig for barnets historie og tager aktivt del i dets trivsel.

5 Dette karakteriserer Allindelille skole Allindelille skole er en skole med uddannede lærere, som vægter fagligheden højt både i de boglige og praktiske fag.

6 Dette karakteriserer Allindelille skole Vi bruger vores naturnære beliggenhed og udendørsfaciliteter aktivt i undervisningen

7 Dette karakteriserer Allindelille skole Skolen kan tilbyde en alsidig musikundervisning.

8 Dette karakteriserer Allindelille skole Skolen samarbejder med de lokale interessegrupper og institutioner.

9 Skolens profil Sundhed. På Allindelille Skole bruger vi den omliggende natur til at udfordre eleverne på krop og hjerne.

10 Skolens profil Regler Praktiske regler. Vi lægger vægt på sociale spilleregler og justerer dem når det er nødvendigt.

11 Skolens profil Traditioner - Vi har faste traditioner, som virker som et aktivt input i skolens hverdag.

12 Skolens værdigrundlag Tryghed - at børn, forældre og ansatte møder hinanden med gensidig tillid og forståelse. - at ressourcer og rammer forvaltes så stabiliteten bevares.

13 Skolens værdigrundlag Gensidig respekt Forståelse og accept af de forskellige roller, vi har i forhold til vores børn, lærere, pædagoger og forældre. Vi lytter aktivt og er åbne for andres meninger Vi accepterer forskellighed og ser det som en ressource.


Download ppt "Allindelille skoles værdigrundlag og profil Udarbejdet i marts 2009."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google