Selvevaluering og opfølgningsplan

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Tilføj hjælpelinier: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg ’Gitter og Hjælpelinier...’ 3.Tilvælg ’Vis hjælpelinier på skærm’
Advertisements

Rullende indskoling på Skovbyskolen.
Skolereform august 2014………………
Folkeskolereformen Hvad og hvorfor?.
Værdigrundlaget i Greve
Kursus den 12. marts Program i dag: Opsamling fra sidst.
Lederudvikling.
1. HF Introduktionsforløb Langkær Gymnasium og HF
International linje en forsøgsordning Hvem er vi? Hvad er det vi kan / vil / skal Internationalt læringsmiljø / flersproget tilgang Fokus den internationale.
HHX Grundforløbet 2005 Team B Portfolioevaluering
Forældremøde X årgang.
Organisering af undervisningen. Det er muligt at indsætte links til diverse filer, hjemmesider, video- og lydklip eller åbne dem direkte i OneNote, så.
Skolereform august 2014………………
Fjordbakkeskolen forældremøde
Velkommen til valgmøde
Opsamling på gruppearbejde på SIP2. Tema SIP 3: ”At skolerne udvikler deres undervisningspraksis, undervisningsorganisering og årsplanlægning med henblik.
Folkeskolereformen på Kirkebakkeskolen Anette Leonhard
NGG-INFO 1.
0.-6. årg., Haderslevreformen og Folkeskolereformen Juni 2014
HJERNE TALENT XPERIMENT AATG.DK "Udvikling af elevernes almene studiekompetencer gennem formativ evaluering". Mentorordning på 1. årgang.
Skolebestyrelsens årsmøde for forældre på Hillerødsholmskolen
Dialogmøde tirsdag den 17. juni 2014
Hvordan søger man om optagelse?
- Hvad kan I forvente som forældre?
Velkommen til Kontaktforældremøde 01 NOV Dagsorden Velkomst (RC) Kontaktforældrearbejdet (SHC) Skole-/SFO-hjem samarbejdet, samt fælles forældremøder.
Kompetencecenter for Hirtshals Skolecenter
Strategisk kompetenceudvikling
Udvikling af skole/hjemsamarbejdet på Højmeskolen
Vision for Holmebækskolen Holmebækskolen er en skole med en stærk kultur og et fælles sprog, hvor fællesskaber styrkes omkring: Børnene, klassen og klassesamarbejdet.
Forbedringsprojekt om målinger - SCKK 2004
Udviklingsprojekt - Drømmeskole Skoleår 2011/2012 og 2012/2013 En fælles rejse.
Sunds skole Evaluering
N YE ELEVTYPER – FOKUS PÅ TYDELIGHED, ANERKENDELSE OG STUDIEKOMPETENCE.
Tørring Gymnasium Mission, vision, værdier, fokusområder.
1 Odder Gymnasiums system til kvalitetsudvikling.
Højskolernes Internationale og Europæiske arbejde Resultater fra undersøgelse forår 2006 På baggrund af besvarelser fra 74 ud af 79 højskoler.
Vejen Kommune Det er besluttet, at alle skoler i Vejen Kommune arbejder med Vurdering for Læring. Alle skoler arbejder efter en fælles procesplan. Arbejdsgrupper.
Projekt HfO Obligatorisk skemalagt lektie- og opgaveværksted for 1. hf elever.
Folkeskolereform august 2014 Velkommen til oplæg om implementeringen af folkeskolereformen på Haldum-Hinnerup Skolen.
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
Modersmålsgruppen Klassematch A, B og C Tværgående temaer Almendidaktiske vurderinger.
Introduktion til KVIK KvalitetsVærkøj til udvikling af Innovation og Kompetence Standardoplæg til hele organisationen.
Fravær og Frafald Birgitte la Cour Bergmann Vicerektor, Kursusleder
Introduktion til KVIK Modellen Tovholderens rolle og opgaver
Forældrerådet - En spændende opgave. Forældrerådets opbygning 4 forældre fra klassen -Man sidder 2 år af gangen, med 1 års overlap. -Målet er at alle.
Systematisk problemløsning i kriminalitetsbekæmpende funktioner
Politiske delmål og Fanefjordskolens indsatsområder.
Velkommen til Klasseforældremøde i x klasse. Aftenens program 1. Status på arbejdet med ”Forventninger til elever” v. klasselærer/ forældre 2. Udvikling.
Elevers Rolle I Inklusion ERIS workshop Afprøvning af metoderne: Aktiv på tværs/Lege- og Læringsmakkere 12. maj 2015 Workshopvært: Karsten Juul-Olsen,
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Introduktion til KVIK Selvevaluering fra start til slut 27. september 2007 SCKK temadag.
Bedre udbytte af it i skolen Undersøgelse af erfaringer og perspektiver.
Evaluering og dokumentation af efterskolens vejledning Af Rie Thomsen og Ulla Højmark Jensen Forskningsenheden i Vejledning, Erhvervs- og Professionsuddannelse.
Delprøver, eksamensforsøg i fagene matematik og oldtidskundskab, 2012/2013 Borupgaard og Ørestad Gymnasium. Andreas Lange, Oldtidskundskab, Borupgaard.
GODT I GANG MED TEGN PÅ LÆRING At evaluere læring.
Strategi for inklusion x. Hvorfor en inklusionsstrategi? For at: Binde inklusionsarbejdet sammen på tværs af dagtilbud, skole, fritidstilbud og det specialiserede.
En ny skolehverdag Faaborg Gymnasium. Baggrund og formål  Udfordringer  Undervisningen i de gymnasiale uddannelser er tilrettelagt i en forholdsvis.
Evalueringsspørgsmålene fra udgivelsen: Styrk jeres realkompetencevurderinger - En guide til selvevaluering.
CLARA Projektbeskrivelse
Gruppearbejde 1 Formål:
informationsmøde - Frederiksberg Gymnasium
Evalueringsspørgsmålene fra udgivelsen: Styrk jeres realkompetencevurderinger - En guide til selvevaluering.
– de studerendes læring sat i centrum
Udkast til principper for forældresamarbejde Et stærkt samarbejde mellem forældre og personale skal styrke vores fælles indsats for børn og unges trivsel.
Trivselsmålingens resultater og vores indsatser
Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For gymnasiale uddannelser
Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For gymnasiale uddannelser
Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For gymnasiale uddannelser
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Test er en del af livet - hvilke krav kan vi stille?
Trivselsmodel Et adhoc udvalg har i 2018 arbejdet med ideer til, hvordan ÆS lokalafdelinger kan fremme trivsel blandt frivillige. I foråret 2019 overdrog.
Præsentationens transcript:

Selvevaluering og opfølgningsplan

Selvevaluering og opfølgningsplan Læringsbevidste elever Gode studievaner Mål: Eksamenskarakter i matematik på STX skal være på minimum landsgennemsnittet og eksamenskaraktergennemsnittet i matematik på HF skal løftes med 0,5 Mål: Predicted Grades i IB afviger max. med 1 point Mål: Alle 1. års elever skal beherske OneNote som arbejdsredskab Mål: Alle 2. års elever skal have arbejdet med skolens værdigrundlag, og der skal på hele skolen kunne spores en stærkere repræsentation af værdierne i skolehverdagen Mål: Skolen står stærkere som en internationalt orienteret skole med stærke relationer og udvekslingsaftaler med to nye samarbejdsskoler i Tanzania og Frankrig Mål: Skolens forskellige uddannelser profileres skarpere hver for sig

Opfølgningsplan: Ændringsbehov/tiltag Vedr. undervisningsevaluering Pointering og prioritering af at der sker en systematisk opfølgende dialog med eleverne om resultatet af undervisningsevalueringen. Tydeliggøre hvordan UV-resultatet skal inddrages i dialogen med nærmeste leder. Evt. også sparring med fagkollegaer. Sikre en koordinering af hvornår der evalueres i hvilke fag i de enkelte klasser, så der sikres en rimelig udjævning (undgå for mange evalueringer i samme uge). Evalueringsarbejdsgruppen inkorporerer overvejelserne i arbejdet med næste års evalueringsrunde og skema.

Vedr. etu Hurtigere opfølgning på ETU i klasserne, så snart resultaterne foreligger. Klasselærerens drøftelse med klassen om klassens resultater skal prioriteres. Trivsel bliver fremadrettet en del af V-team-arbejdet og V-lederen koordinerer indsatser.

Læringsbevidste elever:   2017/18 2018/19 Når jeg ikke kan finde ud af bestemte ting i skolen, tør jeg godt sige det i klassen. 54% 67% Undervisningen motiverer mig til at lære nyt. 42% 53% Jeg er motiveret for undervisningen. 48% 59% Jeg gør gode faglige fremskridt i undervisningen. 58% 70% Jeg får tilbagemelding fra lærerne, som jeg kan bruge til at blive bedre i fagene.

Vedr. Læringsbevidste elever Behov for at styrke elevernes udbytte af gruppearbejde, så arbejdet ikke blot bliver en uddeling af arbejdsopgaver. Styrke anvendelse af det faglige sprog i gruppearbejdet. (Jf. V-lederne ønsker fokus på mundtlighed før skriftlighed). Stadig fokus på formativ feedback, - allerede godt indarbejdet i lærernes praksis. Eleverne efterspørger 1 til 1 evaluering

Gode studievaner:   2017/18 2018/19 Lærerne giver faglig hjælp, når jeg har brug for det. 90% 95% Jeg er forberedt til timerne. 56% 66% Jeg har svært ved at komme i gang med opgaver. 45% 41% Stemningen i min klasse er præget af respekt og forståelse for hinanden. 53% 70% Jeg bliver ved med at arbejde, indtil tingene er klaret. 78%

Gode studievaner Eleverne er introduceret til OneNote, men der er stadig brug for mere træning i de notesbøger, skolen har oprettet. Der arbejdes fortsat med introduktion af OneNote i alle 1.g NV-klasser og tilsvarende i næste skoleår også i NF på HF. Forsat praksis med at afleveringsopgaver sættes i gang på klassen. Hyppigere skriveparadis – minimum fem gange årligt. Fortsat brug af Teams til info-deling vedr. fravær, plagiat, sociale forhold, trivsel mv.

Skolen som stærk international orienteret skole (kun evalueret af lærerne) God profilering eksternt. Internt mere fokus på globale emner. Fortsat bevidst brug af studieture og sprogrejser i vores markedsføring. Prioritering og udbygning af studieture med homestay. CAS-projekter med aktiviteter på tværs af uddannelser.

Skolens værdigrundlag (kun evalueret af eleverne) Seriøsitet tydelig i skolehverdagen. Ønske om flere fællesaktiviteter på tværs af uddannelser så sammenholdet styrkes. Fokus på at integrere ikke-dansksprogede elever. Innovationsdagen fastholdes og HF og IB inddrages.