FORBERED KLASSEN TIL DAGEN GØR JER KLAR TIL CAMPUS+

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Portfolioeksamen Studieområde 2
Advertisements

Velkommen til dialogmøde!. ”Der skal skabes et levende og aktivt bymiljø på Rønne Store Torv” ”Der skal ske en nytænkning af de muligheder, de unge har.
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en overgangsmappe med.
©Jenny Bohr – Til underviserne Denne kursusgang er planlagt som den første. Den skal bruges til introduktion og præsentation. Det er meningen.
Vejen går til Årets julemesse Klik med musen for at skifte billede.
Velkommen til informationsmøde om 0. klasse på Skovshoved Skole
Vold og job Viden, inspiration og værktøjer : Velkommen 12.15: Hvad ved vi om vold og trusler? 12.50: Spil dig til en god dialog 13.20: Pause 13.35:
Innovation og iværksætteri
Digital jobklub Velkommen til Digital Jobklub 2. dag.
Brabrand NytårsDysten - En alternativ samarbejdsdyst.
Program Velkomst og intro! Opdeling i arbejdsgrupper.
Selvevaluering ’It i folkeskolen’
Workstations.
Astrup Skole 1. august 2014 Fritidsmodul – frivillig og gratis undervisning Alle skoledage kl
Velkommen til Fællesskaber for Alle for Folkeoplysningsklubberne!
Velkommen til konsulentuddannelsesdagen 18. marts 2010.
Projekt for de kommende skolebørn i Sabro Dagtilbud
INNOVATIONSFORUM # 3 VIDENSBEARBEJDNING EKSPERIMENTER OG METODER.
Biblioteket som læringscenter
Udeskolekursus Tårnby Kommune, august 2011
Aftenens program Kl – 19.15Velkomst på torvet – Forældre sidder på stole og elever står op. Kl. ca Elever går med lærere til teamlokaler.
Velkommen til alle nye og kendte elever og forældre.
Hvad gør vi sammen, når vi kommer hjem? DET FÆLLES BEDSTE – Næste-skridt-workshops søndag d. 24. april kl. 10 – 14 for dit lokalområde. Forslag til facilitering.
UU Aarhus og Samsø – læs mere på Vejledning og undervisning i Uddannelse og Job, samt arbejdet med UPV - et samarbejde.
UU Aarhus og Samsø – læs mere på 7. klasse.
Tekstslide med bullets Brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at skifte mellem de forskellige niveauer Introduktionsperioden 1.
Overgangen fra børnehave til SFO og skole Forældremøde i Børnehuset xxx xx september/oktober 2015.
Forside uden yderligere tekst. Du kan vælge andre forsider ved at højreklikke på slidet og vælge ”Formatér baggrund”. I boksen, der dukker op, vælger du.
TEMA 3 Problemløsning: Lav en prototype
At udfordre eleverne på deres valg, også i forbindelse med uddannelsesmessen Lektor Marianne Tolstrup, UCL
Tips til dig, der har ansvaret for at arrangere Awareness Day på din arbejdsplads Forbered dig godt, og brug tjeklisten på næste side til at sikre, at.
Modul 3.3 – At arbejde med læring
Velkommen til dialogmøde!
TEMA 6 Præsentation: Sælg idéen
Dagens program Du skal lære at: finde dine introduktionsforløb
Velkommen til Introdag med skills-aktiviteter!
Velkommen til Introdag med skills-aktiviteter!
TEMA 5 Realisering: Tilpas idéen
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Modul 3.2 – Forberedelse til læringsteams
PROGRAM mandag den Kl.9:30-10:00
Det blå byrum er en unik kulturel scene
Skitur 2018 – fra den 19/2 – den 25/2 KLUB UNG Roskilde Øst.
Pjece til forældre - parat til skole Skolestart august 2017
Mål Viden om og inspiration Kompetencer aktiviteter Evaluering
FØRSTEHJÆLP OG FOREBYGGELSE
VELKOMMEN TIL B-BOX! Power Point Slides.
Undervisningsmateriale til introduktionskurset den 6. september 2018
1. kontaktmøde Velkommen til Workshop om afkodning af jobopslag og telefonisk kontakt Hils på hinanden  Husk at bestille drikkevarer Præsentér dig.
Instruktion s. 1/3 : Introduktion CAMPUS+ forberedelse.
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Program Velkomst Introduktion til talentprogrammet Unge Forskere
Velkommen til 2. og 3. Introdag Copenhagen Loud Festival
Sæt dit aftryk – udvikling af ideer
Velkommen til webinar: Brug de digitale ressourcer i børnebiblioteket.
Velkommen til webinar: Brug de digitale ressourcer i børnebiblioteket.
Skolestart på Hillerød Vest Skolen
Velkommen til webinar: Brug de digitale ressourcer i børnebiblioteket.
Elevguide Innovations-brobygnings-opgave (IBO)
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Velkommen til 2. og 3. Introdag Copenhagen Loud Festival
Digitale læringsmidler – Ideer og udvikling
FÅ MEST UD AF DAGEN: UNDERVISNINGSMATERIALE (9. -10
Kære lærer Her har du undervisningsmaterialet til CAMPUS+ Denne vejledning er din guide til undervisningen til at få mest muligt ud af CAMPUS +. Opgaverne.
VELKOMMEN TIL ENGINEERING DAY 2018
VELKOMMEN TIL ENGINEERING DAY 2018
Undervisningsmateriale til introduktionskurset den 5. september 2019
Velkommen Dagens program.
Præsentationens transcript:

FORBERED KLASSEN TIL DAGEN GØR JER KLAR TIL CAMPUS+

planlæg jeres campus+ rute Varighed: 1 lektion Formål: At introducere eleverne til CAMPUS+ eventet, og hvilke muligheder og aktiviteter de skal møde på dagen, samt at eleverne får forberedt sig og planlagt deres rute. Udstyr: ”GØR JER KLAR TIL CAMPUS+” (findes både som PowerPoint og som vedlagt katalog) Standoversigt (vedlagt i pakken – lav evt. flere fotokopier eller prints) Aktivitetspas (vedlagt i pakken) Evt. computer og projektor til det interaktive kort (som løbende opdateres med nye stande)

PLANLÆG JERES CAMPUS+ RUTE Beskrivelse: Gennemgå ”GØR JER KLAR TIL CAMPUS+” (= resten af denne præsentation) Opdel jer i de grupper af 3-4 personer - I skal være i disse grupper til CAMPUS+ Fordel standoversigter og brug det interaktive kort: www.tiny.cc/campus_plus Vælg 2 aktiviteter, som I vil besøge i hver farvezone til CAMPUS+ Aktivitet 1: skal være en stand eller aktivitet, som I har interesse for. Aktivitet 2: skal være en stand eller aktivitet, I slet ikke har interesse for eller kendskab til. Notér standene på kortet i jeres aktivitetspas – husk passet på dagen!! NU er I klar til CAMPUS +

CAMPUS+… vækker din nysgerrighed på fremtiden er en mulighed for at søge viden om uddannelser og jobs er et møde mellem unge på tværs af uddannelsesinstitutioner er en skoledag fyldt med sjove og lærerige aktiviteter danner netværk mellem unge, uddannelser og erhvervslivet er at snuse til Køge by og Køge festuge på en ny og spændende måde

SIDSTE ÅRS CAMPUS+ (videolink - husk gerne lyd)

PROGRAM FOR DAGEN TID PROGRAM 9.00 VELKOMST på Køge Torv ved borgmester Marie Stærke 9.20 Parat, start, NU! 9.25 AKTIVITETER – to i hver farvezone! 12.00 FROKOST – urban picnic på Køge Torv, hvor der er hyggelige hæng-ud områder. Tag jeres madpakker med eller køb fra de mange foodtrucks, mens I hører… LYDEN AF UNGDOM – fra MGK Sjælland Kom helt tæt på Mince og SIV når de indtager scenen med deres nye musik. 13.00 AFSLUTNINGSSHOW - med X Factor Maria og Bea 13.30 TAK FOR I DAG!

FIND JERES AKTIVITETSKORT OG STANDOVERSIGT

CAMPUS+ AKTIVITETER Aktivitetspas kommer i 5 forskellige farver  forsidefarven er jeres startzone I har 30 minutter i hver zone I skal lave to aktiviteter i hver zone – og har I mere tid, så vær nysgerrig og løs flere Følg pilens retning til jeres næste farvezone og lav to aktiviteter mere Hver endt aktivitet udløser et klistermærke på stjernen i aktivitetspasset Husk at tage jeres aktivitetspas med hjem, og deltag i evalueringen og konkurrencen om at vinde et event for hele klassen

PRAKTISK INFORMATION: HUSK madpakke til den fælles picnic på torvet HUSK solcreme – vi har bestilt sol… men tjek lige vejret! Hvis du har spørgsmål på dagen – find de søde frivillige i neongule veste HUSK at passe godt på hinanden 

HUSK AT EVALUERE EFTER CAMPUS + VI GLÆDER OS TIL AT SE JER D. 30. AUGUST 2019 KL. 9:00-13:30 PÅ KØGE TORV HVIS I HAR SPØRGSMÅL – KONTAKT OS PÅ: CAMPUS@KOEGE.DK HUSK AT EVALUERE EFTER CAMPUS +

Efter CAMPUS+… Varighed: 1 lektion Kompetenceområdet: Uddannelse og job Formål: At få eleverne til at reflektere over, hvad de har oplevet og er blevet nysgerrige på, og at de får sat sammenhæng mellem uddannelse og karriere. Derudover at få givet feedback til CAMPUS+, så vi kan gøre det endnu bedre næste år. Udstyr: Adgang til computer/iPad/mobil til alle

EVALUERING OG GRUPPEOPSAMLING Start timen med at evaluere til CAMPUS+ og deltag i konkurrencen om at vinde fede præmier til hele klassen: Gå ind på det tilsendte evalueringslink (sendes til læreren umiddelbart efter dagen) Udfyld evalueringen Gruppeopsamling Sæt jer nu i grupperne fra CAMPUS+ dagen – husk jeres aktivitetspas! Notér i grupperne, hvilke stande I besøgte Find ud af, hvilke uddannelser og erhverv der ligger bag de standene Undersøg uddannelsesvejen dertil – klik ind på www.ug.dk Lav kort opsamling på klassen – hvem undersøgte hvad? Gå nu ind på hver jeres studievalgsportfolio på www.ung.unoung.dk og skriv i feltet ”Andet”, hvad I har lært og fundet ud af ved at deltage ved CAMPUS+ Samler I op på klassen på anden vis, må I meget gerne sende jeres feedback til os i CAMPUS+ - alle former for feedback bliver taget imod med kyshånd!