Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Velkommen til Fællesskaber for Alle for Folkeoplysningsklubberne!

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Velkommen til Fællesskaber for Alle for Folkeoplysningsklubberne!"— Præsentationens transcript:

1 Velkommen til Fællesskaber for Alle for Folkeoplysningsklubberne!
Opsamlingsdag d. 4. maj Eksempler: Alle drengene har behov for at røre sig, så vi skal lave en fysisk aktivitet. Oskar kan ikke løbe, derfor vælger vi en aktivitet, hvor alle kan være med på lige fod. Vi klatrer op ad en skrænt. Det kan alle i gruppen. Jeres eksempler! I eksemplet blev alle mødt, også Oskar som ikke kan løbe, men har brug for at være fysisk.

2 Dagens program Velkomst og siden sidst. Opsamling på besøg.
Storyboard om arbejdet i FO klubberne. Individuelt og gruppedialog Pause Fremlæggelse i plenum Frokost kl – Oplæg om Gellerap v. Pernille Refstrup. Mit klubarbejde, hvad brænder jeg for. Mine kompetencer. Evaluering Afslutning - Hvad tager jeg med fra dette forløb.

3 Opsamling på besøg STORYBOARD

4 Storyboard Hvad skulle filmes? Arbejdet med de unge i FO klubberne
Forestil dig, at du havde et kamerahold med på besøg i klubben, de skulle lave en dokumentarfilm om: Arbejdet med de unge i FO klubberne med fokus på personalets kompetencer. Hvad skulle filmes? Din (jeres) opgave er nu at lave storyboardet til dokumentarfilmene: Du skal udvælge 4 scener eller situationer, som du ønsker at fremhæve. Det skal være scener eller situationer, hvor der, efter din mening, skete noget der giver et godt billede af klubarbejdet. De 4 scener skal tegnes/skrives i storyboardet. (individuelt) I grupper deler I jeres tanker om de valgte scener. Hvad fortæller de? Og I laver et fælles storyboard der fremlægges i plenum.

5 Storyboard – Klubarbejde i FO klubberne

6 Frokost Pause

7 Oplæg om Gelleraps 13 v. Pernille Refstrup Vice Fritids- og Ungdomsskoleleder Område Horsensvej

8 Mit klubarbejde Korte møder

9

10 Mine kompetencer kompetence Ledelses Relations Organisatorisk
Pædagogisk

11 Hvor har jeg mine styrke sider i min praksis?
Spiralsamtale Hvor har jeg mine styrke sider i min praksis? I får ordet efter tur – max 1 min. I har mulighed for at sige pas Der kan ikke brydes ind i runderne Ingen forklaringer og begrundelser Ingen vurderinger eller bedømmelser

12 Hvad vil jeg gerne udvikle i min praksis?
Spiralsamtale Hvad vil jeg gerne udvikle i min praksis? I får ordet efter tur – max 1 min. I har mulighed for at sige pas Der kan ikke brydes ind i runderne Ingen forklaringer og begrundelser Ingen vurderinger eller bedømmelser

13 Evaluering .

14 Check ud – hvad tager jeg med …
Tak for nu Check ud – hvad tager jeg med …


Download ppt "Velkommen til Fællesskaber for Alle for Folkeoplysningsklubberne!"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google