Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Modul 3.2 – Forberedelse til læringsteams

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Modul 3.2 – Forberedelse til læringsteams"— Præsentationens transcript:

1 Modul 3.2 – Forberedelse til læringsteams
//Alle medarbejdere Uge 50-5/Pakke 3 Modul 3.2 – Forberedelse til læringsteams

2 Kære læringsteams Ligesom i de sidste to pakker, består dette modul af fagligt indhold om FSIII, som skal give jer en større forståelse af emnet, så I bedre kan hjælpe medarbejderne med at forstå FSIII. Modulet består af to opgaver, som I skal løse, og en enkelt opgave som er frivillig. Se mere på de næste sider.

3 Tilstande og forventede tilstande
For at få en endnu bedre forståelse af de nye begreber i FSIII, skal I igen se videoer på I skal se videoen om tilstande og forventede tilstande: OBS! Husk at links kun kan åbnes, når I ser PowerPointen i dias-visning. Det gør du ved at vælge menuen "Slideshow", og herefter vælge "Fra begyndelsen" eller "Fra aktuelt slide".

4 ICF – international klassifikation
I modul 3.1 skal I holde oplæg for jeres kolleger om FSIII og den lovgivning og de internationale klassifikationer, det bygger på. For at få en lidt bedre forståelse af ICF skal I læse en lille vejledning om det. Vejledningen finder I i God Implementering. OBS! I vejledningen er der beskrevet nogle opgaver. De er ikke en del af læringspakken, og I skal derfor ikke lave dem!

5 FSIII-metoden Hvis I gerne vil læse mere om FSIII-metoden, kan I læse denne vejledning fra KL. Det er frivilligt om I vil læse vejledningen. FSIII Metoden OBS! Husk at links kun kan åbnes, når I ser PowerPointen i dias-visning. Det gør du ved at vælge menuen "Slideshow", og herefter vælge "Fra begyndelsen" eller "Fra aktuelt slide".


Download ppt "Modul 3.2 – Forberedelse til læringsteams"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google