Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Program Velkomst og intro! Opdeling i arbejdsgrupper.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Program Velkomst og intro! Opdeling i arbejdsgrupper."— Præsentationens transcript:

1 Program Velkomst og intro! Opdeling i arbejdsgrupper.
Arbejde med udfordring 1 fra Skoleledermødet Optankning med madpakke Arbejde med udfordring 2 fra Lærermødet Arbejde med udfordring 3 fra Forældremødet Arbejde med udfordring 4 fra Elevrådsmødet Frokost og pause fra kl til 12.45 Arbejde med udfordring 5 og 6. Præsentation og fælles afslutning Klokken har alle fri fra dagen

2 Mølholm skole – 2010 600 elever 25 klasser 40 lærere
Fakta Mølholm skole – 2010 600 elever 25 klasser 40 lærere

3 Fordel rollerne I gruppen skal følgende ”roller” fordeles: 2 elever
1 forælder 1-2 lærere/pædagoger 1 skoleleder I skal ikke spille disse roller, men blot udfylde dem. Hver gang I bliver stillet over for en ny udfordring, skal i overveje hvordan elever, forældre, lærere og skoleleder reagerer…

4 Udfordring 1 I skal spare 4 lærerstillinger.
I må ikke skære i timetallet for eleverne. Overvej følgende: Hvilke muligheder ser I for at lave skole med færre lærere, men samme antal elever og timer? Husk man skal stadig lære det samme!

5 Udfordring 2 Der er udbrudt en alvorlig influenza-epidemi
6 lærere er syge De er væk i 2 måneder Overvej følgende: Hvordan bliver timerne på skolen dækket? Hvad er konsekvenserne ved de beslutninger, som i træffer?

6 Udfordring 3 Den nærliggende specialskole nedlægges og børnene skal gå på Mølholm Skole. Der er 20 børn med forskellige former for handicap. Disse børn komme i hver sin klasse. Overvej følgende: På hvilken måde kan I forestille jer at disse børn rummes i klasserne? På hvilken måde kan lærere, elever og forældre være med til at rumme disse børn i skolen?

7 Udfordring 4 Skolen har fået 5 millioner kr. i ekstra bevilling til udvikling. Overvej følgende: Hvordan vil jeres skole benytte disse penge? På hvilken måde vil det være til gavn for undervisningen og eleverne?

8 Udfordring 5 Der er kommet for mange elever til Mølholm Skole så der skal bygges en ny skole i distriktet. I vælger alle at flytte med og skal nu være med til at bestemme hvordan den nye skole skal se ud. Overvej følgende: Hvordan skal bygningerne indrettes? Hvordan ser en skoledag ud? Hvilken konsekvens vil jeres valg få for den undervisning der er på skolen?

9 Udfordring 6 Drengene på skolen strejker og vil ikke lave noget. De siger: ”Skolen er for piger og ingen tager hensyn til os” Hvad vil I gøre for at komme drengene i møde? Overvej følgende: Hvordan skolen indrettes fysisk - uden at det koster vildt meget? Hvordan skal skoledagen være, for at drengene får den undervisning, der passer til dem? Får alle lært noget i den ”nye” skole?


Download ppt "Program Velkomst og intro! Opdeling i arbejdsgrupper."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google