Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Modul 3.3 – At arbejde med læring

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Modul 3.3 – At arbejde med læring"— Præsentationens transcript:

1 Modul 3.3 – At arbejde med læring
//Læringsteam Uge 50-5/Pakke 3 Modul 3.3 – At arbejde med læring

2 Kære læringsteam Her har vi samlet nogle gode idéer til, hvordan I kan arbejde med læring i jeres enhed, og dermed nå jeres læringsmål for denne pakke. God fornøjelse.

3 At arbejde med læring I Læringspakke 2 fik I en video om, hvordan man kan arbejde med læringsmål. I denne pakke har vi sendt jer en ny version af videoen, der fokuserer på læringsmålet for Læringspakke 3. OBS! Husk at links kun kan åbnes, når I ser PowerPointen i dias-visning. Det gør du ved at vælge menuen "Slideshow", og herefter vælge "Fra begyndelsen" eller "Fra aktuelt slide".

4 Kompetenceskala for pakke 3
Læringsmål i pakke 3 Her ser i den kompetenceskala, som medarbejderne skal screene sig selv efter i pakke 3. Niveauerne er tilpasset læringsmålet for pakke 3. Kompetenceskala for pakke 3 Niveau 1 Jeg har modtaget læringspakke 3, men har endnu ikke fået introduktion af læringstemaet på mit arbejde. Niveau 2 Vi er i gang med introduktion og arbejder sammen om de forskellige moduler der er i læringspakken på fx møder, i workshops, i teams e.l. Niveau 3 Jeg arbejder nu selvstændigt og/eller sammen med kollegaer, med at se på betydningen af den ændrede dokumentationspraksis for borgere, mit arbejde samt de vigtigste begreber i Fællessprog III og Cura. Niveau 4 Jeg kan overordnet beskrive indholdet på læringsmodulerne og samarbejde med kollegaer og læringsteam om betydningen for vores arbejde. Niveau 5 At jeg forstår, hvordan dokumentation i praksis ændres med Cura og FSIII.

5 Læringsmål i pakke 3 Som I lige har set i videoen, er målet for pakke 3, at I når et niveau, hvor I har viden om og en begyndende forståelse af, hvad der bliver nyt med FSIII og Cura. I pakke 4 og 5, får I færdigheder og begynder at lære hvordan I skal anvende Cura i praksis.

6 Gode læringssituationer
Når man ikke kommer på kursus ‘ude i byen’, kan det være en god idé at lave noget særligt omkring læringspakkerne hjemme på enheden. Det kunne være et område, med fokus på Cura, små konkurrencer eller noget helt tredje. Send gerne billeder og gode idéer til jeres lokale implementeringsteam.

7 Gode læringssituationer
Der er mange måder, I kan skabe en god læringssituation i jeres enhed. Læringssituation Passer fx godt til… Husk! Fællesmøde PowerPoint-oplæg Korte videoer Små pauser undervejs. God tid til spørgsmål. At man kan sidde godt, se skærmen og høre evt. lyd. Cafémøder (lidt mere uformelt end fællesmøder) Videoer Spil/øvelser Snak ved mindre borde At gå rundt ved alle borde og svare på spørgsmål. To-og-to Lange videoer Øvelser Refleksionsspørgsmål Sæt de stærke sammen med dem, der har svært ved at lære nyt. Alene Læsning At samles bagefter til spørgsmål.

8 Gode læringssituationer
Husk at gøre talepapiret til jeres eget. Så fanger I bedre de andres opmærksomhed. Læg små pauser ind i oplægget. I pauserne kan man summe sammen to og to.

9 Gode læringssituationer
Hvis jeres kolleger skal se videoen selv, er det en god idé at mødes bagefter og snakke om videoen. I får enten brug for gode højtalere i et mødelokale eller høretelefoner, hvis kollegerne skal se videoen selv.

10 Gode læringssituationer
Spil og øvelser er gode måder at lære nyt stof på, fordi man selv skal prøve at løse en opgave. Hvis I laver holdene, kan I sætte de dygtige sammen med dem, der har lidt sværere ved det nye stof.

11 Refleksioner Hvilke læringssituationer passer bedst til de forskellige dele i modul 3.1? Hvordan kan I planlægge læringspakke 3, så I bedst understøtter de forskellige læringsstile (se pakke 1)? Hvordan kan I hjælpe dem, der har svært ved at lære nye ting?


Download ppt "Modul 3.3 – At arbejde med læring"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google