Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Program Velkomst Introduktion til talentprogrammet Unge Forskere

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Program Velkomst Introduktion til talentprogrammet Unge Forskere"— Præsentationens transcript:

1

2 Program Velkomst Introduktion til talentprogrammet Unge Forskere
Unge Forskere i undervisningen v. lærerambassadør Tina Schmidt Q & A Tak for i dag

3 Unge Forskere

4 Finde Anerkende Udfordre
Hurtig opsummering - Unge Forskere vil gerne anerkende de unge, der har lyst til at udfordre sig selv indenfor naturvidenskab.

5 “Young Scientists” Unge Forskere afholdes over hele verden
Unge Forskere kvalificerer til EM, VM m.fl. internationale konkurrencer

6 Unge Forskere Senior

7 Unge Forskere Senior For alle der går på en ungdomsuddannelse
Du indsender et naturvidenskabeligt projekt Du har lavet en teknologisk opfindelse

8 De tre kategorier Life Science Physical Science Technology
Life Science: Biologi, kemi, medicin m.m. Physical Science: Fysik, Matematik, Geologi m.m. Technology: Teknologi, computervidenskab m.m.

9 Fordybelsen og arbejdet der ligger bag giver mere viden, forståelse og respekt for de forskerer, der arbejder med lignende (og større) projekter hver dag, samt en klar opfattelse af, at det helt sikkert er den vej, der er den rette for mig.” Signe, semifinalist 2016 “At være med i Unge Forskere giver en et kæmpestort boost af selvtillid, og så giver det virkelig mod på at fortsætte med at forske.” Jacob, Esbjerg En faglig udfordring Det handler om det, eleven brænder for. Det er vigtigt at de unge selv vælger emne og selv bestemmer , hvor mange timer de har lyst til at lægge i det.

10 Stor fagjury “Det var en helt speciel oplevelse at snakke med folk, der er nogen af de bedste indenfor deres felt. Det var rigtig fedt at høre deres feedback. Jeg følte mig som noget særligt, når jeg skulle stå og fortælle om mit projekt til dem” Sarah, finalist 2016 “Det imponerede mig fuldstændig i forhold til det arbejde, de havde lavet og i forhold til den professionelle måde, de præsenterede deres projekter på og hele deres tilgang til at løse nogle af verdens største problemer. Det vidnede om en modenhed og et talent, som man kun ser i folk langt ældre end de er” Habib, finalejury 2016 Juryen består af fagfolk fra universiteterne, det private erhvervsliv og lærere fra ungdomsuddannelserne. Juryen er ikke en eksamen, men kan forberede eleverne på at formidle svært stof og kan derfor godt være eksamensforberedende.

11 Tilmelding Semifinaler
Deadline for projekt tilmelding og indsendelse 28. februar 2018 Semifinaler De 100 bedste projekter i landet går videre til semifinaler i: Nordjylland Midtjylland Sønderjylland Sjælland København 5 regionale semifinaler. De 100 bedste seniorprojekter fra hele landet går til semifinalerne og fordeles på regionerne. Vi prøver at finde en semifinale i nærheden af dig.

12 Finale 2017 Science i Forum 23. – 25. april
Link til Unge Forskere 2016 officieller film på ”Science i Forum”

13 Præmier: Kontante pengepræmier i de tre kategorier
1. præmie – kr. 2. præmie – kr. 3. præmie – kr. 4. præmie – kr. Sponsorpriser Adgang til internationale konkurrencer Årets Forskerskole: kr. Årets lærer: kr.

14 Mød Unge Forskere på Ungeforskere.dk Facebook.com/ungeforskere
Scienceiforum.dk

15

16

17 Overskrift Tekst

18 TEKST!


Download ppt "Program Velkomst Introduktion til talentprogrammet Unge Forskere"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google