Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Vejen går til Årets julemesse Klik med musen for at skifte billede.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Vejen går til Årets julemesse Klik med musen for at skifte billede."— Præsentationens transcript:

1 Vejen går til Årets julemesse Klik med musen for at skifte billede

2 Lørdag 20/11 13-17 søndag 21/11 10-16 Det foregår i Akvariet (selvfølgelig!)

3 Fyraftens møde I år vil vi have bedre planlægning, derfor holder vi et møde, hvor vi fordeler stande, snakker det praktiske igennem, og finder på endnu flere spændende ting sammen.

4 Fyraftens møde Det foregår onsdag den 6. oktober kl. 17.00 i Akvariet Mødet tar´ et par timer, så vi har en sandwich og øl/vand klar

5 Fyraftens møde Det er vigtigt at alle møder op. Det er denne aften, vi skal have mindst 10 bindende tilmeldinger. Ellers føler vi ikke at opbakningen er stor nok til at gennemføre.

6 Ideer. Vi har ikke lagt os mere fast end der er mulighed for at påvirke: •Underholdning •Aktiviteter •Markedsføring •Konkurrencer •Andet ??

7 Måske er dine varer/produkter ikke, så I har lyst til at have en stand, men vil egne sig bedre til en udstilling?? Så skal du også møde op.

8 Jule-messe Kunderne har været begejstrede for messen de sidste år – det er allerede en tradition!! Vi har chancen for at lave en aktivitet, der er meget anderledes end det, som alle andre kan. Hyggelige omgivelser, der passer i størrelse til vore lokale virksomheder. Vi skal kunne trække 1-2000 besøgende!! Det er vel ikke så galt sidst i november??

9


Download ppt "Vejen går til Årets julemesse Klik med musen for at skifte billede."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google