Akutberedskabet i Region Hovedstaden

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Seminar om valg og prioriteringer af kapaciteter og kompetencer i det præhospitale akutberedskab den 21. februar 2011.
Advertisements

Psykoedukation til unge i OPUS
Psykoedukation for patienter med skizofreni
Psykoedukation for patienter med bipolar affektiv sindslidelse
Projekt: Fælles indsats på psykiatriområdet i Haderslev Kommune og Region Syddanmark.
Hold gejsten - det motiverende frivilligmiljø. Hvad skaber motivation for en aktivitet/opgave? En oplevet følelse af;  Kontrol og forudsigelighed  Indflydelse.
Når sammenhæng er bundlinje. Det glade budskab! Driftstal fra Sherpa 0-2 års ledighed Sammenlignelige tal fra andre forskningsdesign 1 år39 %4-12 % 2.
Titeldias med kant Indsæt TITEL og EMNE 1. Klik på fanen INDSÆT i topmenuen 2. Klik på Sidehoved og Sidefod 3. Dobbeltklik i feltet med INDSÆT TITEL og.
Mål & vej Årskonference 2014 Vi er de bedste Og hvis ikke så bliver vi det.
Waste identification tool Læringsnettverk for ledelse af patientsikkerhet d. 5. november 2013.
Workshop 1- hvad gjorde vi? Tryghed og støtte når man bor i egen bolig Hvilke udfordringer er der ved at bo i egen bolig, når man har psykiske problemer?
Kvalitet i Sundhed Pressemøde den 11. februar 2011.
Borgerinddragelse, motivation og progression, når borgeren har en psykisk lidelse Forskningsoverlæge, ph.d. Lene Falgaard Eplov Forskningsenheden Psykiatrisk.
Præhospital terapi og transport Konsekvenser efter strukturreform for modtagelse af akutte patienter Matthias Giebner Præhospital Overlæge, Region Syddanmark.
Rundt om stress Et dialogværktøj til hospitalspersonale Hvidovre Hospital Ledende lægesekretær Mie Kroll Udviklingskonsulent Pernille Scheuer.
Plan for den ældre medicinske patient Seminar om fremtidens indsats for ældre medicinske patienter Danske Regioner maj 2009 Pernille Slebsager.
Talent og kompetencer i verdensklasse Seminar den 23. juni 2011 om vækst og beskæftigelse i Østdanmark v/direktør Joost Nielsen, Regional Udvikling.
Sundhedsaftalernes betydning for sammen- hængende forløb og sektorovergange Martin Sandberg Buch, senior projektleder, cand. scient. adm. Christina Holm-Petersen,
SundhedsITnet - Shared Care Udkast til projektforslag Finn Kensing.
Beskrivelse af strategisk projekt: Et frugtbart forskningsmiljø Strategi Indsatsområde: Forskning og Samarbejde Programejer: Tomas Joen Jakobsen.
Hvis Fagligt Begrundet Arbejdsdeling er svaret Hvad er så spørgsmålet?
Beskæftigelsesindsatsen Marie Hansen, direktør i Arbejdsmarkedsstyrelsen.
Er patienterne klar til telemedicin? Morten Freil Direktør
Lars Hvilsted Rasmussen
Hvordan ved MUS? Anvend uddybende redskaber i RMUK og e. dok FØR
Forberedelse til kick off 7. december 2016
//Niveau 3-ledere Uge 50-5/Pakke 3 Lederpakke 3.
Sammen vil vi lære En uddannelse handler om at blive klogere og dygtige, så I bliver parate til jeres drømmejob. Forestil jer, at vores klasse er verdens.
Antal besvarelser: 52.
Relationer på arbejdet.
På job i samskabelsessamfundet -Udfordringer og muligheder
Din kreative online praksis!
Hospitalsenheden VEST
Forældrenetværk Hvad – hvordan – hvilke emner
Den gode læge Yngre Lægers politik
Hvorfor resultatløn?.
Musisk ledelse Jens Skou Olsen 2014 p..
Strategi for klinisk IT
Kap 25 Branding Kapitel 25.
FRA DIAGNOSE TIL DØD Tidlig palliation
Klinisk lederskab, sygepleje og kvalitet – 4. semester
Dit samarbejde med Center for Socialpædagogik og Psykiatri Oplysning om Tæt på Familien i CSP – udarbejdet i samråd med ForældrePanelet i CSP november.
Til ambassadører: Hvordan kan Colibo understøtte jeres behov?
En vision for almen praksis
Hvilke punkter vil jeg komme ind på?
Bilag 1a: Organisering Jobcenteret Regionen
VISIONSSEMINAR – PÅ VEJ MOD STRATEGI 2022
Netværksmøder - Drejebog
Styrk foreningen Fællesskab og samarbejde
Møder i Samordningsudvalgene, planområdemøder
(Strategispor og strategiske indsatser)
Det rette tilbud fra første kontakt.
Tendenser i forældresamarbejdet
og frivillige/ufrivillige
Rammesætning for dagen
Møder i Samordningsudvalgene, planområdemøder
1. Relationel kommunikation
Kort oplæg om karrierekompetence i gymnasiet
Region Midtjyllands opgave
Der tages udgangspunkt i trekantens 4 hovedtemaer.
Temagruppe Alkohol Sund By Netværket 20. november 2017
We Are ‘One PPG’ Vores formål We protect and beautify the world
Akutberedskabet i Region Hovedstaden
Opsamling Sæt borgerne reelt i centrum - Vær nysgerrige på, hvad der er vigtigt for borgeren - Brug det antropologiske blik Tag kompleksiteten alvorligt.
We Are ‘One PPG’ Vores formål We protect and beautify the world
Sammenhængende digital brugerrejse - med anvendelse af borgerens data
Velkommen Ny Studieordning fra efteråret 2019 Kort introduktion og oversigt i forhold til studieordning Princip fordeling for kliniske undervisnings.
Værktøj 10: Forandringer og stress - Individet
Organisatorisk Implementering af Machine Learning
Ældre Sagens Distriktsdag, den
Præsentationens transcript:

Akutberedskabet i Region Hovedstaden Freddy Lippert & Trine Mottlau

Emergency Medical Services, University of Copenhagen

Værdier vi sammen gør levende Vores stærke værdier PROFESSIONALISME HELHEDSSYN ÅBENHED TILLID Værdier vi sammen gør levende - Hver eneste dag! NOTE: Visionen er så taget ud (

Det handler om liv Vi er din tryghed, når du er akut syg – vi sætter den højeste standard for den akutte patients forløb Når en far ringer 1813 om et feberramt barn. Når en kvinde falder om, og der skal sendes en ambulance. Når du står på et skadessted med mange tilskadekomne. Det handler om at bruge alle dine kompetencer hver dag og træffe de svære valg – de rigtige valg. Vi er der, hvor borgerne er. På gaden og i hjemmet. Når de er i krise og har akut brug for hjælp. I Region Hovedstadens Akutberedskab bliver du en del af noget større – et stærkt fagligt miljø, hvor vi gør hinanden bedre. Du får et arbejde, der giver mening fordi det handler om liv. Vision er taget ud: Visionen er, at skabe sammenhæng i patientforløbet for borgerne og dermed etablere regionens akutberedskab, som værende blandt de bedste og mest sammenhængende akutberedskaber i Europa.

Akutberedskabet Budget: Ca. 757 mio. kr. i 2018 Personale: Ca. 620 medarbejdere fordelt på seks enheder Dertil kommer ca. 680 medarbejdere ansat i ambulancetjenesten via to eksterne leverandører Jeres dygtige kollegaer løser dagligt alle præhospitale opgaver i Region Hovedstaden, herunder: AMK-funktion med sundhedsberedskab Sundhedsfaglige 1-1-2-opkald Sundhedsfaglige opkald til Akuttelefonen 1813 Disponering og udrykning af køretøjer, herunder ambulancer, akutlægebiler, liggende sygetransport, psykiatrisk udrykningstjeneste, babylance, sociolance, mobil behandlingsplads og hjemmebesøg v. læge Aktiv Patientstøtte (nationalt projekt igangsat i 2017) De administrative enheder løfter bl.a. opgaver som HR, Kvalitet og Patientsikkerhed, forskning, økonomi, IT og data, kommunikation og sekretariatsbetjening.

Vores ambitiøse fremtid De næste to år skal vi sammen arbejde på, at: Blive den bedste arbejdsplads i Region Hovedstaden – vi er allerede godt på vej! Fortsætte med at udbygge den gode borgeroplevelse og skabe tryghed – borgerne er vores ambassadører! - Vi vil skabe åbenhed og dialog - Vi vil øge borgerinddragelsen - Vi vil være aktive i medierne og på de sociale medier Fortsat udvikle og dokumentere vores løsninger - af højeste standard og kvalitet! - Vi vil bruge data, forskning og erfaring – med borgeren i centrum Rollemodel i region, danmark, internationalt er taget ud – kan evt. siges.

Du har valgt den rigtige hylde Nærvær I Akutberedskabet er der muligheder – for alle faggrupper Vi har dedikerede medarbejdere og et godt lederskab Vi har kort vej fra idé til handling Du har indflydelse - og dit bidrag er velkomment! Vi løfter i flok – og vi skaber sammen Alle er vi med til, at skabe den bedste arbejdsplads i regionen Bidrag Løsninger Ansvar Her skal der italesættes: de muligheder der er, uagtet faggruppe, flad struktur, eget ansvar. Natasha Fabricius Baltz

... Til vi ses igen Professionalisme, helhedssyn, åbenhed og tillid – er værdier vi tager med os på arbejde hver dag og i alt hvad vi gør Vi sætter borgeren i centrum og vi vil inddrage borgerne Vi er borgerens tryghed, når borgeren er akut syg – vi sætter den højeste standard for den akutte patients forløb Vi vil være regionens bedste arbejdsplads Vi er innovative – vi vil skabe forandring Brug dine muligheder og din indflydelse På gensyn! Direktør Freddy Lippert Vicedirektør Trine Mottlau