Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Den gode læge Yngre Lægers politik

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Den gode læge Yngre Lægers politik"— Præsentationens transcript:

1 Den gode læge Yngre Lægers politik
Yngre Læger vil med Den gode læge være med til at sætte dagsordenen indenfor sundhedspolitik. Yngre læger er den største gruppe af læger med over medlemmer – som yngre læger er vi både nutiden og fremtiden. Det er et godt udgangspunkt for at være en vægtig stemme. Det forpligter. Og det skal vi udnytte.

2 Det gode patientforløb Den gode uddannelse og karriere
Tre visioner Det gode patientforløb Den gode uddannelse og karriere Den gode arbejdsplads Den gode læge er bygget op over tre visioner: Det gode patientforløb, Den gode uddannelse og karriere og Den gode arbejdsplads. I visionen beskriver Yngre Læger tre ønskescenarier for, hvordan Det gode patientforløb, Den gode uddannelse og Den gode arbejdsplads ser ud. Det første område er et velkendt område, som desværre fortjener nyt og øget fokus. I alt for lang tid er der blevet fokuseret på produktiviteten på hospitalerne – nu vil Yngre Læger gerne være med til at ændre fokus og sætte patienten i centrum. Patientens bedste er altid vores mål som læger, og derfor er det selvfølgelig også Yngre Lægers mål. Den næste vision - Den gode uddannelse og karriere vil fortsat være en af Yngre Lægers primære indsatsområder. Yngre Læger vil fortsat have fokus på, at yngre læger får de bedst mulige uddannelsesforhold. Fireårsreglen og ansættelsesprocedurerne er nogle af de områder, som Yngre Læger kæmper for. Det sidste område er arbejdsmiljø. Både hospitalsledelserne og afdelingsledelserne har et stort ansvar for et godt arbejdsmiljø, og god ledelse er vigtig, hvis man vil have et godt arbejdsmiljø. Men som yngre læger har vi også selv et ansvar – vi har også selv et ansvar for at fastholde, at vi fx vil tale ordentligt til hinanden.

3 Seks fokusområder Det gode patientforløb
Yngre Læger vil styrke patientens indflydelse og sætte fokus på sammenhængende patientforløb Den gode uddannelse og karriere Yngre Læger vil sikre alle læger mulighed for speciallægeuddannelse Yngre Læger vil kvalitetsudvikle speciallægeuddannelsen Den gode arbejdsplads Yngre Læger vil sikre yngre læger bedst mulige løn- og arbejdsvilkår Yngre Læger vil god ledelse Yngre Læger vil et bedre arbejdsmiljø Hvis I skulle blive spurgt, hvad Yngre Læger står for, så er det de seks fokusområder her, som man skal huske. Yngre Læger vil styrke patientens indflydelse og sætte fokus på sammenhængende patientforløb, Yngre Læger vil sikre alle læger mulighed for speciallægeuddannelse, Yngre Læger vil kvalitetsudvikle speciallægeuddannelsen, Yngre Læger vil sikre yngre læger bedst mulige løn- og arbejdsvilkår, Yngre Læger vil god ledelse og Yngre Læger vil et bedre arbejdsmiljø. Det er det Yngre Læger vil arbejde hen imod og det er det, vi gerne vil have, at Yngre Læger huskes for.

4 Brug Den gode læge del den diskuter den
kom med dine kommentarer og input til politikken - send en mail til Den gode læge er et politikpapir, som danner rammen for en lang række af aktiviteter, som allerede er startet i Yngre Læger eller som vil komme. Husk at bruge Den gode læge, del den og diskuter den og kom gerne med jeres kommentarer og ideer til, hvordan politikken skal føres ud i livet.


Download ppt "Den gode læge Yngre Lægers politik"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google