Portfolio IT B.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Prøveformer og evaluering af kompetencer i biologi
Advertisements

Portfolio -hvordan man arbejder med portfolio i billedkunstundervisningen og til eksamen.
Projekt i billedkunst Resten af tiden.
Eksamen og eksamensbilag :
Blogging i projektarbejde? E-learning: ”Eleverne lærer mest om IT uden for skolen.” E-learning: ”Eleverne lærer mest om IT uden for skolen.” Blogging inddrager.
Eksamen psykologi synopsis synopsiseksamen 2013.
Almen studieforberedelse
 Engelsk er et valgfag – det strækker sig fortrinsvis over sammenlagt 10 dage fordelt over de første to skoleperioder  Det betyder, at du har mulighed.
Læremidler til Madkamp 2015 Kirsten Marie Pedersen Madkundskab UC Lillebælt/Læreruddannelse n på Fyn.
Portfolio hhx 4. September Portfolio hhx 4. september Disposition HHx-reformen Studieområdet del 1 eksempel på forløb Matematik – portfoliomodeller.
Grundforløbets 2. del SSH-rettet. Varighed og indhold 12 uger til ”det uddannelsesspecifikke fag” 8 uger til grundfagene dansk og naturfag samt valgfag.
GoMINIsite – og få en ny og bedre hjemmeside på minutter 0.
Anvendt markedsføring Begrebet markedsføring var det første nye begreb I stødte på i faget for snart to år siden. Nu skal vi arbejde med den praktiske.
Det internationale område Synergi-skolerne. Synergi-skolerne Grindsted Erhvervsskole Grindsted Erhvervsskole Haderslev Handelsskole Haderslev Handelsskole.
KNÆK KODEN Opgave 4 Det erhvervsøkonomiske område.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" Prøven.
IT i danskundervisningen Sydfalster Skole den 15.5 Kort om blogs – igenigen! SMS-noveller (sprog og kommunikation) Skriftlighed og IT Mundtlighed og IT.
Fagprøve - en kort oversigt.
Sammen bliver vi bedre. Ikast-Brande Kommune har Ca indbyggere Ansat: ca. 200 dagplejere 1 leder 1 souschef.
Evaluering i dansk - begreber og eksempler
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" 11.marts.
Væksthus for netbaserede undervisning v. Robin Leutert og Camilla Nørgaard.
Skriftlighed Det fælles gods - præsentation af progressionsplan.
Jeres produkt er i eksamenslokalet Din præsentation skal gemmes på j-drev + usb/papirudgave som ekstra sikkerhed Eksamenstiden er 30 minutter,
At føre logbog Ida Marie Rasmussen 2016.
Modul 2.
Afsluttende opgave ”Digitalisering”
Fordybelse i et projekt
ORGANISATION workshop
Online arbejdsmiljøuddannelse
One Friday Morning.
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Portfolio eksamen Mit event bureau
Studieretningsprojektet
Michael Svendsen Pedersen Lektor emeritus
Studieretningsprojektet
Vælg skabelon/template
Uddannelsesplanen.
Bilag 2: Oversigt over forløbet
Den gode prøve i faget dansk
Overgang til den nye karakterbekendtgørelse på DPU:
Digital præsentation som grundlag for den faglige samtale om projektarbejdet ved eksamen i dramatik.
Eksamen er den flittige elevs fest… ER IKKE EN TEST AF JER..
Portfolioprojekt i 1b, NAG
Walk & talk og quiz og byt
Besøg på Dagkursus Torsdag d. 15. december
WORKSHOP 4, Gribskov Kommune, 2017.
Program Introduktion Gennemgang af vores idé
Aula: hvordan vil vi bruge det i forældresamarbejdet?
”Hvordan man kan få glæde af i engelskundervisningen”
Præsentationsportfolio
Oplæg fagmøde naturfag, fysik og kemi
Flerfagligt Forløb 2 Klasse: Fag:.
Tværmedial Kommunikation 1 Intro
Karl Henrik Flyums model
Caseseminar Kolding 14. marts 2017
Hvorfor dansk på GF1?.
Teopæd og den afsluttende opgave
Sådan bruger du præsentationen
Prøve Eksamen D. 7/ Varighed: 30 min
Demokrati og medborgerskab
Erfaringsmøde Samfundsfag
Erfaringsmøde Historie
Mere ansvar til a-kasser Informationsmøde
Igangsættelse af tankeprocesser – at formulere spørgsmål i forbindelse med flerfaglige projekter 7-trinsmodellen Karl Henrik Flyums model.
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Strategi Til markedsføring
Flerfagligt Forløb 2 Klasse: Fag:.
Præsentationens transcript:

Portfolio IT B

Portfolio Indhold Fra bekendtgørelsen Hvorfor er det godt? Eksamen Oversigt til Portfolio indtil nu Wordpress

Portfolio Fra bekendtgørelsen Systematisk samling af elevarbejder, som viser elevernes produkter fremskridt og præstationer Samlingen indebærer elevmedvirken ved valg af indhold

Portfolio Fra bekendtgørelsen Indhold: Færdigt arbejder (rapporter, produkter, posters mm) Skitser og udkaster til rapporter Oversigter over arbejdsgange fra idé til færdigt produkt Evaluering af projekterne Refleksion over egen udvikling og opfyldelse af faglige mål

Portfolio Hvorfor er det godt? Præsentations- og arbejdsportfolio Samling af arbejdet gennem året færdigt som ufærdigt (jævnfør bekendtgørelsen) Refleksion over egen læring og læringsstrategier Portfolio benyttes til eksamen:

Portfolio Eksamen Mundtlig prøve på grundlag af en eksamensopgave, der dækker mindst to faglige mål. Eksaminationstiden er ca. 30 minutter. Der gives ca. 60 minutters forberedelsestid. Det er en eksamensopgave, og ikke et eksamensspørgsmål. Dette betyder, at indholdet i opgaven må tolkes bredt og være anvendelsesorienteret i den forstand at opgaven må lægge op til en eller form for løsning. eksamensopgaverne udarbejdes i tilknytning til de områder eksaminanden har arbejdet med i undervisningen, således at eksaminanden har mulighed for at sætte eksamensportfolien i relation til eksamensopgaven.

Portfolio eksamen En besvarelse af eksamensopgaven og samtale om, hvorledes den kan relateres til og perspektivere eksaminandens eksamensportfolio. Eksaminanden vælger selv, hvilke dele af eksamensportfolien, der skal inddrages.  Eksamensspørgsmålene formuleres således, at dette giver sig selv. Se i eksemplerne En redegørelse for og samtale om eksamensopgavens teoretiske aspekter Kan foregå både under præsentationen af eksamensopgaven og bagefter. Kan f.eks. være spørgsmål om, hvad IF sætninger er i programmering, hvad gestaltlovene er, hvorfor man laver rutediagrammer mm.  Altså fagets teori I trækker et eksamensspørgsmål. I kan kun se bagsiden af sedlerne, når I vælger.

Portfolio Indhold indtil videre Hjemmesideforløb Markedsanalyse Databaseforløb App-forløb Robotter Ukendt Andet Analyse af hjemmeside Hjemmeside til virksomhed Vurdering af WIX som værktøj Billedmanipulation (fra bogen) Billedmanipulation til hjemmeside Digital markedsføring - screencast Digital markedsføring til hjemmeside Digital markedsføring – forventninger og udbytte

Portfolio wordpress Opret Wordpress Overblik og sprogændring Opret side og indlæg Sider og undersider Skift udseende og tema Tilpasse og redigere et tema Indsæt billeder Indsætte video i Wordpress Indsætte dokument i Wordpress Interne links i Wordpress