Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Jeres produkt er i eksamenslokalet Din præsentation skal gemmes på j-drev + usb/papirudgave som ekstra sikkerhed Eksamenstiden er 30 minutter,

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Jeres produkt er i eksamenslokalet Din præsentation skal gemmes på j-drev + usb/papirudgave som ekstra sikkerhed Eksamenstiden er 30 minutter,"— Præsentationens transcript:

1 www.esaars.dk Jeres produkt er i eksamenslokalet Din præsentation skal gemmes på j-drev + usb/papirudgave som ekstra sikkerhed Eksamenstiden er 30 minutter, incl. votering Du er til eksamen alene Du skal starte med fremlæggelse – se næste sider Eksamensdagen

2 www.esaars.dk 2 minutter til at ridse projektet op: Hvad er mit produkt Hvad er min ide? Hvem skal jeg sælge produktet til? 2-5 minutter til nye indslag: Hvad har jeg fundet ud af siden aflevering af projekt? Udvikling af mit produkt Udvikling af min ide Andet nyt 2 minutter til at uddybe/rette: Hvis I har fundet betydende fejl i jeres rapport Hvis I vil uddybe noget af det I har skrevet – væsentlige forhold Fremlæggelsen (vejledende tid)

3 www.esaars.dk 2 minutter til at samle op: Perspektiveríng af jeres projekt Er det realistisk at kunne opstarte en virksomhed med jeres produkt – hvorfor/hvorfor ikke? Har jeres uddybning eller rettelse af opgaven ændret noget på jeres konklusioner I alt ca. 8 - 11 minutter (vejledende tid) Herefter tager læreren over og spørger til dele af projektet Censor kan ligeledes have spørgsmål og i øvrigt deltage i debatten Fremlæggelsen (vejledende tid)

4 www.esaars.dk Individuel fremlæggelse Det skal være en individuel fremlæggelse Du skal altså udarbejde din egen præsentation Du er ansvarlig for alt der står i projektet og skal kunne redegøre for alt Brug meget tid på at forbedrede dig til eksamen – det ”lønner sig”

5 www.esaars.dk Bedømmelse på eksamensdagen Du bedømmes på dine kompetencer Karakteren er en helhedsvurdering af din mundtlige præstation og projektrapporten De afsnit af projektrapporten du står som ansvarlig for indgår i bedømmelsen Du skal kunne redegøre for hele projektindholdet og de teorier der hører til de forskellige områder af rapporten Hvis I mangler at behandle et område i jeres projektrapport kan I naturligvis også blive testet i jeres kompetencer på dette område


Download ppt "Jeres produkt er i eksamenslokalet Din præsentation skal gemmes på j-drev + usb/papirudgave som ekstra sikkerhed Eksamenstiden er 30 minutter,"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google