Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Blogging i projektarbejde? E-learning: ”Eleverne lærer mest om IT uden for skolen.” E-learning: ”Eleverne lærer mest om IT uden for skolen.” Blogging inddrager.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Blogging i projektarbejde? E-learning: ”Eleverne lærer mest om IT uden for skolen.” E-learning: ”Eleverne lærer mest om IT uden for skolen.” Blogging inddrager."— Præsentationens transcript:

1 Blogging i projektarbejde? E-learning: ”Eleverne lærer mest om IT uden for skolen.” E-learning: ”Eleverne lærer mest om IT uden for skolen.” Blogging inddrager de IT-færdigheder, som eleverne har tilegnet sig uden for skolen. Blogging inddrager de IT-færdigheder, som eleverne har tilegnet sig uden for skolen. Anerkender elevernes digitale sprog og erfaringer Anerkender elevernes digitale sprog og erfaringer Tydeliggør en dokumentation af processen Tydeliggør en dokumentation af processen Bevarer det skriftlige et samlet sted og forbedrer mulighed for vejledning Bevarer det skriftlige et samlet sted og forbedrer mulighed for vejledning

2 Blogging i projektarbejdets faser: Idéfasen Idéfasen Beskrivelsesfasen Beskrivelsesfasen Fordybelsesfasen Fordybelsesfasen Fremlæggelsesfasen Fremlæggelsesfasen

3 Blogging i idéfasen Idéer kan skriftliggøres, bevares og kommenteres af andre Idéer kan skriftliggøres, bevares og kommenteres af andre Der er mulighed for refleksion i forbindelse med skrivningen Der er mulighed for refleksion i forbindelse med skrivningen Links til forskellige hjemmesider kan lægges ind Links til forskellige hjemmesider kan lægges ind Vejlederen kan hjælpe eleverne med selektion i forbindelse med internetsøgning, hvis der linkes til hjemmesiderne. Vejlederen kan hjælpe eleverne med selektion i forbindelse med internetsøgning, hvis der linkes til hjemmesiderne.

4 Blogging i beskrivelsesfasen Arbejdsgangen kan dokumenteres Arbejdsgangen kan dokumenteres Elevernes overblik over struktur og tid kan dokumenteres Elevernes overblik over struktur og tid kan dokumenteres Elevernes aftaler og disposition kan lægges ind Elevernes aftaler og disposition kan lægges ind Men bloggen giver ingen mulighed for at opsøge kontakter uden for skolen. Men bloggen giver ingen mulighed for at opsøge kontakter uden for skolen.

5 Blogging i fordybelsesfasen Fordybelse foregår både individuelt og i grupper. Fordybelse foregår både individuelt og i grupper. Bloggen kan spare tid Bloggen kan spare tid Logbog - eleverne skal kunne dokumentere og illustrere en arbejdsproces – flere muligheder på bloggen! Logbog - eleverne skal kunne dokumentere og illustrere en arbejdsproces – flere muligheder på bloggen! Ingen post-it-sedler på karton Ingen post-it-sedler på karton Det, der står på bloggen, er rent faktisk materiale til et samlet produkt. Det, der står på bloggen, er rent faktisk materiale til et samlet produkt. Bloggen kan styrke tværfagligheden. Bloggen kan styrke tværfagligheden. Bloggen giver læreren mulighed for at være vejleder Bloggen giver læreren mulighed for at være vejleder

6 Blogging i fremlæggelsesfasen Formidling af en hel projektopgave foregår ikke optimalt på bloggen, medmindre der ligger et link til et færdigt produkt. Formidling af en hel projektopgave foregår ikke optimalt på bloggen, medmindre der ligger et link til et færdigt produkt. Elevernes kan lægge et evalueringsskema ind. Elevernes kan lægge et evalueringsskema ind. Lærere og elever kan kommentere på bloggen. Lærere og elever kan kommentere på bloggen.


Download ppt "Blogging i projektarbejde? E-learning: ”Eleverne lærer mest om IT uden for skolen.” E-learning: ”Eleverne lærer mest om IT uden for skolen.” Blogging inddrager."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google