TEMA 3 Problemløsning: Lav en prototype

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Foreningsudviklingstesten
Advertisements

AT opgave 2014 Mad og Mennesker
Energi- & Vandværkstedet
Arbejdspladsudvikling
Præsentationsskabelon til Forpremiere 26. februar 2013 UDFYLD KONCEPTNAVN.
Retorik og eksamen - den mundtlige eksamen i samfundsfag
JobPAS – En gennemgang PAS-koncepter og Basiskurser v. Steen Hilling, psykolog
Præsentation: Obligatorisk opgave 1
Innovation og iværksætteri
Dagens øvelse Forberedelse til bunden opgave
Den mundtlige præsentation/PowerPoint: Rammer
Roskilde Bibliotekerne Grundlæggende introduktion til projektarbejde
Fagdidaktisk kursus i religion
Karl Henrik Flyums model
9. klasse Ranum Efterskole Formål med opgaven Du skal arbejde med et tværgående emne med en problemstilling. I får et overordnet emne. Herunder.
1. Lektion: Det politiske system
Drejebog Program Café-debat metode Praktiske forhold Intro Cafedebat
1 Studiestartsprojekt timers case. SDU som brand.
Digital skriftlig- og mundtlighed
Store IT- innovationer (SITIN) TØ6. Dagens program Overordnet feedback til OO2 Øvelse til kap. 10 Mine projekter Ugens opgave/OO3 Individuel feedback.
Studiestartsprojekt Projektet Emne: Studenterlivet ved SDU Slagelse – I skal undersøge, hvordan forskellige parter (universitetet, medierne, kommunen,
Innovation Fredericia Gymnasium. De to spor:  Innovation i AT frem mod årsprøve i maj  Muligheder for innovation i studieretninger og afdækning.
Videoredigering Filmen skal være færdig den 17. oktober klokken Du er velkommen til at lave noget den mellemliggende periode. Alle filmene bliver.
Dinbundlinje.nu Tilbud om Kampagne Kick-off på jeres center.
Tema 7 Netværksdannelse Udgivet af Socialstyrelsen februar 2014.
Fra idé til virkelighed Eventpraksis. Eventens 3 perioder 1.Præproduktion 2.Produktion 3.Postproduktion.
Erhvervsrettet innovation - elektrikeruddannelsen Uge 26 – Aalborg Dag 2 1.
AFSÆTNING C - Markedsføringsplanen - Praktisk segmentering.
Gruppe (max. 3) eller enkelt opgave Opgaven handler om det Politiske system (Eastons model), det er en opgave som lægger op til hurtigt og præcist at kunne.
Sammen skaber vi i morgen Venture City Horsens 10 slides du bør have med /spørgsmål du skal besvare (inspiration Guy Kawasaki) sammen skaber vi i morgen.
Formativ evaluering Workshop Kort repetition  Formativ evaluering  den lærende skal have indsigt i sin egen læreproces  Formativ evaluering.
Først: Uddannelsesspecifikt fag Senere: Grundforløbsprøve Kontor, Handel eller Detail.
ET INNOVATIONSFORLØB OM MOBILITET
Tema 1: Introduktion samt stress og sårbarhed Psykoedukation til patienter med emotionel ustabil personlighedsforstyrrelse.
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
TEMA 4 Inspiration & Feedback: Idéen ud i virkeligheden
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer er du være med til at sætte rammerne for, at der skabes.
Fællesfaglig naturfagsprøve på Øster Farimagsgades Skole
Elevguide Innovations-brobygnings-opgave
Navn på jeres idé Jeres navne:
Vælg skabelon/template
TEMA 6 Præsentation: Sælg idéen
Organisering af procesarbejde
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
TEMA 5 Realisering: Tilpas idéen
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Digital præsentation som grundlag for den faglige samtale om projektarbejdet ved eksamen i dramatik.
Virksomhedssamarbejde
WORKSHOP 2, Gribskov Kommune, 2017
Velkommen til.
3-timersmødet 2017.
Fremtidens Forening Dialogseminar lørdag d. 8. oktober 2016
Innovation.
Del 2 - Synliggørelse af hvordan vi hver især bidrager til løsningen af kerneopgaven. Til proceslederen: Inden du gennemfører processen med medarbejderne,
Instruktion s. 1/3 : Introduktion CAMPUS+ forberedelse.
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer kan du være med til at sætte rammerne for, at der.
Sæt dit aftryk – udvikling af ideer
Hvem bestemmer dine valg? Tobaksforebyggelse i Sønderborg Kommune
Sæt dit aftryk Undersøgelse
Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For gymnasiale uddannelser
Elevguide Innovations-brobygnings-opgave (IBO)
Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For gymnasiale uddannelser
Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For gymnasiale uddannelser
Fusionsprocesser i stjerner
Elevledede skole-hjem-samtaler
Digitale læringsmidler – Ideer og udvikling
VELKOMMEN TIL ENGINEERING DAY 2019
FORBERED KLASSEN TIL DAGEN GØR JER KLAR TIL CAMPUS+
VELKOMMEN TIL ENGINEERING DAY 2018
VELKOMMEN TIL ENGINEERING DAY 2018
Præsentationens transcript:

TEMA 3 Problemløsning: Lav en prototype Formålet med denne times arbejde er, at I igangsætter arbejdet med at give jeres idéer form eller koncept – altså hvilken (prototype) jeres løsning skal udformes som. Senere skal I ud og teste jeres løsninger, men i denne time er fokus på, at udvikle og bygge jeres løsning i dens første version.

TEMA 3: Problemløsning: Lav en prototype Timens forløb: I skal arbejde med prototype-udviklingen ud fra en enkelt øvelse: Øvelse: Prototypeøvelse.

ØVELSE Prototype-udvikling En prototype er en testversion af en idé eller et produkt. Vælg et format, og giv jeres idé form. PROTOTYPE-OVERSIGT I kan vælge at lave følgende prototyper: En fysisk model En app eller en anden digital løsning En filmproduktion (video) En lydproduktion (podcast) En billedproduktion (fotoreportage) En kampagne- eller event (strategi for et lancerings- eller formidlingskoncept) En artikelserie Eller: Find på jeres helt egen prototype (wildcard) GRUPPEØVELSE: PROTOTYPEUDVIKLING (MINIMUM 45 MINUTTER) Uddel øvelseskort og print gerne prototypeguides. Klassen skal nu arbejde i de samme grupper, som de blev inddelt i i tema 2. OBS. Der kan med fordel bruges mere end en klassetime på nedenstående øvelse. PROTOTYPEUDVIKLING: I skal nu bruge jeres første udkast til jeres problemformulering (fra tema 2) og finde frem til, hvilken prototype I vil lave som en del af jeres samlede løsning. En prototype er en testversion af en idé eller et produkt. Som en del af jeres præsentation skal I have forberedt en prototype. Se oversigten over prototype-formater herunder. I kan også få en uddybning af de forskellige former for prototyper udleveret hos jeres lærer.   PROTOTYPE-OVERSIGT: Eleverne kan vælge at lave følgende prototyper: -En fysisk model -En app eller en anden digital løsning -En filmproduktion (video) -En lydproduktion (podcast) -En billedproduktion (fotoreportage) -En kampagne eller event (strategi for et lancerings- eller formidlingskoncept) -En artikelserie -Eller: Find på jeres helt egen prototype (wildcard)

TEMA 3 OPSAMLING Vi har taget hul på formuleringen af en løsning. Det har vi gjort ved at: … lave vores første prototyper. … vi har muligvis allerede opdaget elementer ved vores idé, som skal tilpasses? FORSLAG TIL AFRUNDING AF TEMA 3: Grupperne skal sætte sig sammen to-og-to. Hver gruppe skal præsentere den prototype, de vil arbejde med for at besvare deres problemformulering. Grupperne giver hinanden feedback.