Klubbutviklingsseminar NBTF OLT/Ullevål 9-10/

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
[indsæt selv arbejdspladsnavn og dato]
Advertisements

3. seminar om afklaring og vurdering af realkompetencer 20.maj 2010 Silkeborg Ulla Nistrup Velkommen.
Fælles kompetenceudviklingsdag 25. september 2012, CABI
Digital formidling - med udgangspunkt i Ting Den 25. august møde i det faglige udviklingsforum.
Kursus den 12. marts Program i dag: Opsamling fra sidst.
‘rum for læring’ om program og indretning af studios
Kostomlægning i Juvelhuset Erfaringer fra praksis.
BEDRE TRIVSEL OG ARBEJDSMILJØ I REGION HOVEDSTADEN Niende Laboratorium 26. februar 2013.
Landlivs seminar den 24.november 2012 Hvad er der brug for på landet: Nytænkning af landdistrikter? Alt det praktiske v. Mona Hvid
Læring og videndeling om god arbejdsmiljøpraksis Oplæg på AM 2006 ved: Brian Knudsen, Arbejdsmiljøinstituttet Sune Netterstrøm og Peter Frimer, Bymusen.
Udviklingsplaner Sønderborg
udarbejdet af GLADSAXE ISHOCKEY
Den anerkendende tilgang fra ord til handling
A-licens og A+ - HB Køges fremtid formes her
At udforske sin egen praksis
Lean Netværk AAU.
18. April 2012 Fællesskaber for Alle - Dagtilbuddets Fællesskaber Velkommen.
Velkommen til konsulentuddannelsesdagen 18. marts 2010.
Arbejde i temagrupper Metode:
Bedre udbytte af it i skolen Et seminar til skoleudvikling Marianne Hornskov og Sanya Pedersen Danmarks Evalueringsinstitut.
Informationsmøde om Kvalitet i MUS - Et projekt i Udviklings- og Omstillingsfonden.
Træningsplanlægning Ullevål torsdag d. 5/11 kl
KREDSEN I CENTRUM Ambitioner. HØJE OG SYNLIGE AMBITIONER Hvad er godt FDF hos os? FDF skal være sjovt – både for børn og voksne Ambitioner tager ofte.
Lederseminar 2014 Varde Kommune
Modul 4 Teamsamarbejde Hvis der er tid kan man prioritere at bruge mere tid på dette modul end på det foregående, da den ekstra tid kan anvendes på øvelserne.
Vandpolo seminar 18. september Velkommen Formålet med i dag er: –at I alle tænker over, hvordan vi udvikler dansk vandpolo I den rigtige retning.
Pædagogik & kompetenceudvikling i SPIDO-forløbene Knud Erik Jensen, konsulent og underviser på SPIDO
P0 erfaringsopsamling Program 8.15: Introduktion
KUP - seminar Oktober 2014 Ullevål. Status på KUP 17 klubber indgår Lia er gået ud og Kjelsås er kommet ind 16 af 18 har gennemført Startmøte med.
Jesper Lundh1 Implementering Det at bringe ny viden og færdigheder tilbage til praksis.
SAMMEN GØR VI DIG BEDRE 1 Velkommen til 2. undervisningsgang Kompetenceudvikling af pædagogiske ledere.
Uddannelsesrådet byder Velkommen Konference 26. maj 2010 Charlotte Simonÿ.
At deltage i projektarbejde
SLP foråret 2011 MedIS og Medicin Lars Peter Jensen,
Velkommen Første seminardag om RKV Den 23. februar 2010 i Silkeborg.
organisatoriske kompetencer
Dinbundlinje.nu Tilbud om Kampagne Kick-off på jeres center.
Kompetencerejsen netværksmøde den 17. august 2002.
Præsentation af egen institution En forudsætning for en konstruktiv erfaringsudveksling og sparring indenfor netværket er, at kendskabet til hinanden er.
Fremtidens Børnesundhed Strategisk møde 19. november 2012Fremtidens Børnesundhed1.
Alt er på hjemmesiden nyfolkeskole.wordpress.com.
Fokusgruppeinterview med lektieintegreret hf PANG.
Skift farvedesign Gå til Design i Topmenuen Vælg dit farvedesign fra de seks SOPU-designs Vil du have flere farver, højreklik på farve- designet og vælg.
Pressalit Sports Academy Fra perioden til
SSP SAMARBEJDE EFTER FOLKESKOLEREFORMEN SSP samarbejde efter folkeskolereformen1.
Kerneopgaven i forandring XX arbejdspladse – den xx.xx.201x.
Tekniske og motoriske færdigheder Færdigheder – Udvikling og Kvalitet!
Frivilligpolitik Politisk Indsatsområde Organisationsudvikling Frivilligpolitik for medlemsorganisationer i Friluftsrådet.
Klubben Organisation og træningsmiljø xx/xx 2014 kl.xx.xx-xx.xx.
Introduktion til øvelsen ”Bidrag til kerneopgaven” Formål med øvelsen Forberedelse Indledning Runde 1 Runde 2 Runde 3 Afslutning på øvelsen 2.
BMS Herlev Klubmøde 22. oktober 2015: Sammen flytter vi klubben.
Video med Anders Bondo Christensen om formålet med mødet
Denne PowerPoint er til inspiration i forbindelse med at I skal planlægge og afvikle et møde, hvor I ønsker at drøfte HMUs forslag til ny strategi. I er.
Kompetenceudvikling – fokus på forberedelse og effekt
SLP foråret 2011 MedIS og Medicin Lars Peter Jensen,
Velkommen til.
Instruktion til mødeledere
NBTF, Ullevål 4/12-17 Coaching.
Fokus på kerneopgaven Kom godt i gang…. Til proceslederen:
Del 2 - Synliggørelse af hvordan vi hver især bidrager til løsningen af kerneopgaven. Til proceslederen: Inden du gennemfører processen med medarbejderne,
1. kontaktmøde Velkommen til Workshop om afkodning af jobopslag og telefonisk kontakt Hils på hinanden  Husk at bestille drikkevarer Præsentér dig.
Træneruddannelsen Trænerrollen bliver mere kompleks og krævende, efterhånden som spillet udvikler sig, og kvalitetstænkning spiller en stor rolle i dagens.
Personalemøde – opfølgning på MTU
BADMINTON Netværksmøde foråret
PUK Et team af pædagogiske udviklingskoordinatorer i VVK C
SIP 4 Virksomhedspraktik
Sæt dit aftryk – udvikling af ideer
Gevinstforløb SBSYS – Forandringsteam BKF
VELKOMMEN TIL ENGINEERING DAY 2018
Gruppeudviklingssamtale Trin 1-2-3
Præsentationens transcript:

Klubbutviklingsseminar NBTF OLT/Ullevål 9-10/1 2016

Velkomst Seminar der fungerer som Modul 5 i alle klubber og dermed afslutningen på Klubbutviklingsprojektet Vi kommer ikke til at fylde på med mere indhold, men fokusere på implementeringen Erfaringsudveksling, deling af udfordringer og løsninger indenfor temaerne bliver primært indhold Målet er at alle har gode ideer, værktøy og inspiration med hjem til klubbens videre arbejde og udvikling – samt skabe forudsætning for fortsat samarbejde og erfaringsudveksling mellem klubberne

Program

Kvalitetsklubbprojektet NIF Præsentation af Svenn-Erik Nordby

Feedback Modul 1-4 Modul 1 – Organisation og miljø Modul 2 – Tekniske og motoriske færdigheder Modul 3 – Mentale og taktiske færdigheder Modul 4 – Kampfærdigheder Refleksioner og feedback Tanker omkring fremtidig implementering i klubberne og NBTF

Tema 1: Rekruttering Vi oplever at flere klubber har lykkes vældig bra med rekruttering af nye spillere, og de erfaringer til at lykkes med dette ønsker vi at alle klubber skal have fordel af så det kan gentages i alle klubber. Kort introduktion Gruppearbejde – dele positive erfaringer/løsninger/tiltak Repræsentanter fra hver klub opsummerer internt

Tema 2: Udvikling af nybegyndere Men vi vil også fokusere på hvordan vi lykkes med at beholde og udvikle de nybegyndere vi har rekrutteret! Hvordan organiserer, planlægger og gennemfører vi disse nybegyndertræninger så alle bliver set, får en god oplevelse af at udvikle sig og mestre i bordtennis så de får lyst til at fortsætte. Oplæg Eirik Ansnes, Fokus BTK Gruppearbejde Repræsentanter fra hver klub opsummerer internt

Tema 3: Kompetenceudvikling (trænere) Det sidste tema vi ønsker at jobbe med er den kontinuerlige udvikling af det sportslige oplæg i klubben, med fokus på udvikling af færdigheder. Modulerne har haft ganske mye indhold men hvordan sikrer vi at klubberne kontinuerligt arbejder med at implementere dette i træningen og det sportslige oplæg. Introduktion Thorsten Hævdholm, NBTF Gruppearbejde Repræsentanter fra hver klub opsummerer internt

Kompetenceudvikling Hvordan skal vi trænere udvikle os selv og indholdet i det vi udfører? Hvad er afgørende for Jer i forhold til Jeres udvikling? Hvad er Jeres primære udfordringer for at udvikle klubben/spillerne videre? Hvordan kan NBTF bidrage til trænernes og klubbernes udvikling?

Tema 3: Årshjul – planlægning (ledere) For lederne i klubberne ønsker vi at sætte fokus på organisation og planlægning af opgaverne. Årshjulet er et vigtigt arbejdsredskab i dette arbejde der sikrer et godt overblik, samt kan bruges i forhold til både planlægning, lederrekruttering, vidensdeling – vi ønsker at klubberne deler deres bedste praksis på dette og implementerer det i deres egen klub. Introduktion Bengt Paulsen, NBTF Gruppearbejde Repræsentanter fra hver klub opsummerer internt

Metodik gruppearbejde (90 min) Input, diskussion, rangering og prioritering af punkter (45 min) Skriv Top 3 punkter ned og send til Thorsten (5 min) – Hver gruppe præsenterer ganske kort sine Top 3 punkter (20 min) Hver klub noterer sine punkter til implementering (15 min)

Grupper 1) Runar, Rikard, Espen, Gundars, Kenneth 2) Jarle, Liv, Tore, Morten, Eirik 3) Don, Dag Ulrik, Kristian, Knut 4) Tom, Per, Ragna, Øyvind, Rune 5) Håvard, Sindre, Thorfinnur, Jens Thomas

Afslutning Thorsten – (bordtennis + bordtennis) Inspiration, ideer og værktøy Samarbejde, vidensdeling og erfaringsudveksling – hvordan? Strategi og handling – hav en plan!