Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation af egen institution En forudsætning for en konstruktiv erfaringsudveksling og sparring indenfor netværket er, at kendskabet til hinanden er.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Præsentation af egen institution En forudsætning for en konstruktiv erfaringsudveksling og sparring indenfor netværket er, at kendskabet til hinanden er."— Præsentationens transcript:

1 Præsentation af egen institution En forudsætning for en konstruktiv erfaringsudveksling og sparring indenfor netværket er, at kendskabet til hinanden er stort. Vi vil derfor bruge det første netværksmøde til at etablere et grundlæggende kendskab til hinanden og hinandens institutioner. Dette skal finde sted ved, at alle forbereder en præsentation af egen institution udfra de efterfølgende spørgsmål. Disse præsentationer vil vi parallelt benytte som basis for at træne metodikken i anerkendende undersøgelse. Som det fremgår af programmet skal I præsentere jeres institution i en mindre gruppe bestående af repræsentanter for i alt 5 institutioner. Vi vil anvende reflekterende team, hvilket betyder, at I vil få tildelt 2 interviewere, som vil stille supplerende spørgsmål til jeres præsentation. Rammen fremgår af den efterfølgende skitse.

2 Reflekterende team

3 Inspiration til præsentationen Hvad kendetegner jeres institution? Værdier, strategier, mål, kultur, struktur Hvad er institutionens særlige styrker? Hvad er historien omkring MUS i jeres organisation? Hvad vil ikke gerne lægge bag jer? Hvad vil I have med jer? Hvad håber I på at opnå? Hvad er jeres særlige rolle i udviklingen af MUS i jeres institution? Hvad har I som gruppe lyst til at bidrage med i netværket? Hvad forventer I af resten af gruppen og konsulenterne?


Download ppt "Præsentation af egen institution En forudsætning for en konstruktiv erfaringsudveksling og sparring indenfor netværket er, at kendskabet til hinanden er."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google