Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Personalemøde – opfølgning på MTU

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Personalemøde – opfølgning på MTU"— Præsentationens transcript:

1 Personalemøde – opfølgning på MTU
Dato og sted Personalemøde – opfølgning på MTU

2 Velkommen og rammesætning
Tak for deltagelse i MTU Formål med dagens møde er; at omsætte tal i MTU-rapporten til indsatser, vi kan handle på at få prioriteret i indsatserne og besluttet, hvilke der gennemføres Forventningsafstemning: Hvad kan vi i dag og hvad kan vi ikke i dag? Konstruktiv dialog – vi kigger fremad

3 Programmet i dag Hvad hæfter jeg mig ved i rapporten? Sidemands-øvelse
Fælles drøftelse Prioritering Gruppearbejde om løsningsforslag Næste skridt

4 Hvad hæfter jeg mig ved i rapporten
Hvad hæfter jeg mig ved i rapporten? Udfyldes med egne resultater – se eksempel næste slide 1 2 3 4 4

5 Eksempel på hvad man kan hæfte sig ved (fra case rapport):
1 Glædeligt med høj arbejdsglæde i afdelingen (p13): Alle 33 medarbejdere er enig i, at der er høj arbejdsglæde. 2 Er vi lykkes med mange af vores ønsker til udvikling? Det ser sådan ud: Klar opfattelse af, hvor afdelingen udviklingsmæssig er … (p10) Gode muligheder for udvikling (p11) Støtte til udvikling (p12), opsøger nye ideer og metoder (p13) 3 Bevægelsen er ikke kommet af sig selv: Vi gør også nogle ting på en bedre måde: Møder (p14), Opfølgning på MTU (p14) Bedre indflydelse på planlægning af arbejdstid (p9) Kan stadig blive bedre til at holde MUS 4 Et godt sted … og alligevel tilbagegang på ”vil blive hos enheden” fra 4,5 til 4,1 (p17). Stadig højt og der kan være flere årsager til ændring (fx familien flytter), men ligger der evt. noget andet bag? 5

6 Refleksion og fælles drøftelse
Gå nu sammen 2 og 2 og tal om følgende (10 min): - Hvad er vi glade for? - Hvad vil vi gerne forbedre/udvikle? Herefter drøfter vi i plenum de temaer, som er valgt i jeres grupper (45 min)

7 Prioritering Fælles prioritering af temaerne. Hvad vil vi arbejde videre med? Vælg max 1-3 temaer. (Brug evt. prioriteringsmatrix fra MTU e-læring) Gruppearbejde om løsningsforslag (1 tema pr. gruppe) Skrives på flipover.

8 Næste skridt Afklaring af, hvem gør hvad ift. at få løsningsforslagene implementeret og udarbejdet til en egentlig handleplan Tak for i dag!


Download ppt "Personalemøde – opfølgning på MTU"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google